Įkraunama...
Įkraunama...

Kai mes, Moterys, paliekam vyrus..

QUOTE(Forget The Pain @ 2009 11 02, 15:58)
Ir dabar jam žiauriausia, kad neturi kaip tavęs paveikti. Svarbiausia, nepasiduok ir jokiu būdu nepasiduok.

As ir bandau tai padaryti, nors kartais pagalvoju - kaip man jo gaila, bet poto nupurtau tokias mintis blush2.gif
Laikas buti savimi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 11 02, 15:19)
nors kartais pagalvoju - kaip man jo gaila

nu pagalvok kas is to kad tau jo gaila? kas jam is to? ax.gif gailescio zmonems nereikia... ir is gailescio nieko nebuna gero..tai tik tokia busena emocine...nieko neduodanti nei tam kurio gaila,nei tam kuris gailisi... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 09, 13:47)
Zinai, MELYNA PAUKSTE, yra ir moteru kurioms patinka buti vyru traktuojamos kaip nuosavybes. Patinka joms buti namie, rupintis vyru, vaikais. Ir joms daugiau nereikia  smile.gif  Bet yra ir kitos, kurios esam ne tokios  mirksiukas.gif

Ir kokios tos kitos, jus? g.gif
Yra moterys, kurios augina vaikus, rupinasi savo antra puse, iseina pasilinkminti su draugais, daro karjera, nedaro tragediju, o prendzia problemas ir yra laimingos. Kol tokia jauna, nesimetyk zodziais, dar ilgas pacios gyvenimas, dar nezinai kas laukia ir kaip pacios mastysena keisis.

Na o del situacijos, tema skaitau ir nesuprantu, kur ta problema, nes kai tikrai nori, issiskiri ir neklausai kas ka sako ar daro, bet jei nesiskiri, vadinasi, pati nesi tikra ar teisingai elgiesi ir niekuo deti tie artimieji, ir vyro grasinimai. Nemazai panasiu situaciju zinau, tad skryrybos, kai yra noras, greitai sutvarkomas reikalas.
Buvo susidares ispudis, kad jums tikrai nereiketu skirtis, as buciau linkusi ieskoti sprendimu, bandyti abiems keistis ir keisti, santuoka nera kazkoks laimejimas, reikia ideti nemazai darbo, kad butu smagu ir paciam ir pries kitus pasidziaugti grazia seima, bet kuo toliau skaiciau tema, eme trukti motyvacijos, dingo noras.

Sekmes greiciau issiskirti ir pelnyti taip issvajotaja laisve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo te verde: 02 lapkričio 2009 - 18:38
QUOTE(te verde @ 2009 11 02, 20:37)
Kol tokia jauna, nesimetyk zodziais, dar ilgas pacios gyvenimas, dar nezinai kas laukia ir kaip pacios mastysena keisis.

Tikiu kad dar ilgas pacios gyvenimas ir kad mastysena gali keistis, bet tai nereiskia kad as jauna - tai ir metausi zodziais. Pati zinau ka sakau. O kadangi neiisigilinai kodel as parasiau taip ar ne kitaip, tai as nekalta kad mano tema tau nesuteike motyvacijos toliau skaityti.
Atsakyti
Buvo susidares ispudis, kad jums tikrai nereiketu skirtis, as buciau linkusi ieskoti sprendimu, bandyti abiems keistis ir keisti, santuoka nera kazkoks laimejimas, reikia ideti nemazai darbo, kad butu smagu ir paciam ir pries kitus pasidziaugti grazia seima, bet kuo toliau skaiciau tema, eme trukti motyvacijos, dingo noras.

Ieskoti sprendimu? Ju jau buvo ieskota! Keistis abiems? As pasikeiciau o jis ne nebando. Ideti nemazai darbo kad dziaugciausi santuoka? Kodel as tai turiu viena daryti? Viena kurti ateiti, siekti o jam gerai yra taip kaip dabar gyvenam - po mano senelio stogu, nieko neturim savo, jis uzsiemes televizoriumi, kompiuteriu, bendraamziais draugais, giminem, o dar daugkartiniai pasikartojantys veiksmai, kurios buvo daug kartu zadeta nebedaryti, daugkartinis "atsiprasau" uz ta pati, kai as pasikeiciau ir man jau nebereikia tokio nepasikeitusio vel gazdinimai, beribis pavydas, priekaistavimai del kazko, kas jau seniai padaryta, kai nebuvau dar jo zmona

Papildyta:

skamba ironiskai, taip lyg man labai reiketu laisves. O taip nera. Man reikia supratingo, palaikancio ir bendromis jegomis siekiancio vyro salia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UgDo*Wow: 02 lapkričio 2009 - 20:56
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 11 02, 15:58)
Nes gali ateiti ir kitas etapas, kai jis bandys "imti" tave gerumu: atseit supratau savo klaidas, pasikeičiau ir pan. Nepasiduok 4u.gif Svarbiausia savo sprendimo dėl kurio esi tikra, stipriai laikytis.

Tu del sito pataikei i desimtuka, ir sis etapas atrodo prasidejo. Grizo siandien is is tevu, pas kuriuos praleido visa saivaitgali. Toks mielas, ramus. Prie manes nesikabinejo, visas valandas zaide su sunumi. Atrodo taip nuosirdziai kalbejo kad suvokia kas vyksta, kad jis supranta mane jog as pasirinkau skyrybas del pacio jo poelgio.. mastymo.. Sake: "Duok paskutini sansa kad irodyciau jog viskas bus kitaip, nei buvo iki siol" Atsakiau "kad duociau, jei sirdeleje dar butu like jausmu ir noro buti kartu. Ir tai jau butu ketvirtas sansas jam vel but su manim, o kada as turesiu savo sansa pasukti savo keliu?" Tuom ir baigesi pokalbis smile.gif
Atsakyti
Kaip kažkas ir rašė bus kelios stadijos. Tokie jau žmonės yra skyrybų procese smile.gif
Aš pati tai išgyvenau neseniai tik lengvesne forma, nes man jis vaikinas buvo, ne vyras.
BET.. iš pradžių nervinosi, nes išsakydavau viską, ką manau apie jį. Tuomet pyko ir tylėjo, rodė principus, vaidino įsižeidusį. Vėliau maldavo, kad nepykčiau, atleisčiau, prisiekinėjo viskuo ką tik sumąstė ir žadėjo nuostabiausius dalykus, jausmus, potyrius, nuostabią ateitį su juo... Po to kai nurimau ir pradėjau su juo minimaliai bendrauti (nes iki to buvau tylos siena apsitvėrus) tai vėl 'atkuto' ir pamačiau kad pradėjo lysti vėl jo EGO, išdidumas, puikumas ir etc. Taigi, tuomet galutinai nusprendžiau kad viskas ir tada prasidėjo smagumai. Maldavo, kaltino, grasino, smerkė, vėl verkė ir apgailestavo. Žodžiu darė psichologinį spaudimą, o aš toliau laikiausi savo.. ir galų gale nutilo.. o praėjus kažkuriam laikui lengvai mane pasiuntė, kad atseit jis čia vistiek viršesnis biggrin.gif

Taip kad reziume - didžioji dalis vyrų, kuomet yra paminimi jų norai, ego ir kai netenka jie savimonės, pradeda blaškytis, tai kelia tokius vėjus, kad maža neatrodo. Pasiruošk dar viskam, bet manau, kad atlaikysi, nes akivaizdu, jog esi stipri moteris, žinai ko nori ax.gif

Patiko tavo post'as , kai parašei ką nori veikti , kaip laisvalaikiu save realizuoti. Jog išlaikysi save ir vaiką ir tikrai suvoki, nesiblaškai dėl visos šios situacijos.

Sveikintina, taip ir toliau 4u.gif 22 metai juk pati jaunystė.. Pats laikas gyvenimą susitvarkyti ir mėgautis juo bigsmile.gif
Atsakyti
Ironija? Taip, nes reikejo galvoti pries tekant ir pastojant. Niekas per viena diena neatsitiko, zinojai kaip ir kas, suteikei zmogui tusciu vilciu, o dabar dar is saves auka darai. Uzjauciu del dabartines situacijos, saunu, kad ziuri optimistiskai, esi ryztinga, bet nebepilstyk purvo ant zmogaus, kuris kaip ten bebutu, yra tavo vaiko tevas ir buvo laikas, kai dovanojo tau puikias akimirkas, o jo dabartinis elgesys, tai naturali baime prarasti tave, o gal tiesiog ta patogu gyvenima, kuris mums visiems patinka. Sekmes ir linkiu be ironijos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 02, 09:13)
As dziaugiuosi kad visoje temoje tik mane viena sureiksmini,bet kiek maciau,nepritarianciu buvo daugiau  biggrin.gif
Atleidziu  bigsmile.gif

dziaukis, jei tave kas pastebejo, o juo labiau, jei sureiksmino....
as atleidimo neprasiau ir nesuprantu ka as padariau, kad man atleidziama: va taip ir gimsta jusu mintyse tie griekai, kuriu vyrai nesupranta

QUOTE(te verde @ 2009 11 02, 18:37)

Na o del situacijos, tema skaitau ir nesuprantu, kur ta problema, 

problema tame, kad yra trecias: apie kokius dar susitaikymus su vyru siuo atveju moteris gali galvoti....
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 11 03, 00:04)
Ironija? Taip, nes reikejo galvoti pries tekant ir pastojant.

Zinai, jei visi zinotumeme, kas musu laukia po menesio, metu - daug ko butumeme nedare. Niekada negali zinoti kaip pasisuks likimas. As nemetau purvo ant zmogaus. Pradzioje temos net nerasiau nieko blogo apie vyra. Daugumai kilo klausimu - kodel palieku zmogu. Tada po truputi pradejau rasyti kaip jis elgiasi, pradejau visas savo nuoskaudas klostyti. Ir dabar tik jam suteikiu sansa sutikti kita zmogu uzuot buvusi su juo del gailescio. Jo elgesys pries vestuves ir po ju buvo ne toks pats. Is pradziu trisdesimtmeti vyra laikiau sau kaip pavyzdi: vyresnis, daug mates, kritikuodavo, pabardavo. Bet laikui einant suvoki kad visa tai tam - kad islaikytum zmona salia saves izoliuodamas nuo aplinkos ir veiklos. Nesakiau kad esu nekalta. Taip as esu kalciausia del visos sitos situacijos. Nes vyrui buvo suteikta vilciu. Bet jei suteikiau - vadinasi tikejau jog gali dar kas pasikeisti. Ir teisingai drauge pasake - "tu zmogaus nepakeisi jei jis pats nenores keistis". Smerksit mane? Ir tegul. Normalu. Kai nematai zmogaus. Nepazisti. Negali ir zinoti kaip jis jauciasi. O as jauciausi labai blogai. Dabar geriau..
Papildyta:
QUOTE(SIMPL @ 2009 11 03, 00:19)
problema tame, kad  yra trecias: apie kokius dar  susitaikymus su vyru siuo atveju  moteris gali galvoti....

O nemanai kad yra dar ir koks ketvirtas ar penktas ? ? ? bigsmile.gif Kaip smagu kad tiek zinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2009 11 01, 23:33)
Jeigu kitu nuomone nesutampa su Jusu ir tai Jus laikote "sikimu", tai atsiprasau del Jusu....

Matau Simpl biskiuka atmintis slubuoja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(SIMPL @ 2009 11 02, 23:19)

as atleidimo neprasiau ir nesuprantu ka as padariau, kad man atleidziama

nu atmintis pagerejo jau? biggrin.gif

vat vyru bruozas,viena sako,kita galvoja,trecia daro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 11 03, 10:28)
Matau Simpl biskiuka atmintis slubuoja  biggrin.gif
Papildyta:
nu atmintis pagerejo jau?  biggrin.gif

vat vyru bruozas,viena sako,kita galvoja,trecia daro  lotuliukas.gif

prasidejo rietenos doh.gif kabinejasi priekiekvieno zodzio... doh.gif gal jau baikit ax.gif
Atsakyti