Įkraunama...
Įkraunama...

Kai mes, Moterys, paliekam vyrus..

Paradoksuale, sutinku del to, kad tikra Meile nepraeina, bent jau taip greit. Dar yra skirtingas tos meiles supratimas pas zmones. Man tai pagarba ir partneryste visose gyvenimo srityse. O sitai neuzpuola staiga, neaptemdo akiu ir nedingsta po metu kitu. Ir tikrai netrukdo vesti renginius ir eiti pasisokti vakare.
Atsakyti
QUOTE(Nykštukė @ 2009 10 10, 00:25)
Man ši situacija kažkokia vaikiška....panašiau kaip paauglės maištavimas  unsure.gif ...noriu renginius vesti,noriu keliauti ir t.t Bet kas benutiktu,sėkmės ir stiprybės o jos tau tikrai prireiks  4u.gif

As rasiau aplamai apie viska, ka kai as noriu - negaliu. O kad dabar to noreciau tai nebutinai, nes puikiai suvokiu savo mamytes pareigas ir ju nevengiu. Beje, as is tu kurios ne tik sedi namuose ir augina vaika, visiskai normalu kad moteris turi ar nori tureti daugiau uzsiiemimu. Juk gyvenimas verda smile.gif

Papildyta:
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 10 10, 00:24)
Gal nereikia taip ziauriai. Kiek supratau is autores, tai jis ne koks girtuoklis, paleistuvis ar museika. Galima viska graziuoju tartis. kam tu isteriku, spynu keitimu ir pan. Lipa jis ant sazines, bet tokiu atveju reikia nenusileisti sau paciai, o ne jam. Dazniausia moterys pamina savo principus, isitikinimus ir nusileidzia.

Taip, Melyna Paukste, Tu teisi kad jis nera koks girtuoklis, paleistuvis ar museika. Visi mes turime minusu, taip kaip ir mano vyras ju turi. Kai nori jis tikrai buna geras, tik mano sirdziai nebemielas. As tikrai linkiu jam nuosirdziai laimes ateityje. Tik nesuvokiu kaip jis zinodamas kad jam meiles nebera ir taip daznai prasau leisti man pasukti savo keliu vistiek laiko mane "prirakinta" prie saves. Egoizmas? O gal jam tikrai labai skaudu kad nesu tokia kokios jis noretu, zmonos?.. Dar viena sunki man diena.. Lyg sake kad tikrai iseis, laukiu to.. Negaunu ramybes unsure.gif
Atsakyti
manau,kad gyventi is gailescio tikrai nevertetu,suprantu,kad sunku zengti ta zingsni,kai esi emociskai priklausoma,bet turi aiskiai suvokti ko nori ir tiesiog tai padaryti,jug turi teise i paprasta moteriska laime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zandzela @ 2009 10 11, 12:40)
manau,kad gyventi is gailescio tikrai nevertetu,suprantu,kad sunku zengti ta zingsni,kai esi emociskai priklausoma,bet turi aiskiai suvokti ko nori ir tiesiog tai padaryti,jug turi teise i paprasta moteriska laime smile.gif

Taip, mes visos turim teise i savo laime 4u.gif Tik yra labai sudetinga kai seimoje yra bendras vaikutis. Kur buvo mano galva tada kai viskas prasidejo su tuo zmogumi, galejau neskubet doh.gif Bet tam ir duodamos klaidos, kad is ju mokintumemes arba pasimokintu kiti. Noreciau tiketi kad maziukas uzauges neteis manes uz tai kad jis neturejo normalios seimos, neturejo mamaytes ir tevelio salia verysad.gif as to tikrai nenorejau... verysad.gif
Bet dar guodzia mintis tai, kad svarbiausia jog vaikutis butu abieju teveliu mylimas, jam viska duosiu ka galesiu. Yra juk vaiku kuriu tevai jais nepasirupina, kurie auga globos namuose, kurie patiria smurta, patycias ir t.t.. jie dar labiau nelaimingi. O manajam maziukui gal bus liudna tik del to kad teveliai ne kartu o visko kito jam netruks..
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 11, 10:23)
Noreciau tiketi kad maziukas uzauges neteis manes uz tai kad jis neturejo normalios seimos, neturejo mamaytes ir tevelio salia  verysad.gif  as to tikrai nenorejau...  verysad.gif
Bet dar guodzia mintis tai, kad svarbiausia jog vaikutis butu abieju teveliu mylimas, jam viska duosiu ka galesiu.

bet kokiu atveju vaikas patirs skausmą ir savotiškai teis. jis nesivalkios gal gatvėj ir turės visus žaislus ar rūbus ar išsilavinimą, bet skausmu bus paženklintas.tokie yra vaikai ir tokia tėvų dalia. nieko, jų vaikai su mūsų vaikais elgsis taip pat. ne paguoda mums, bet...
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 10 11, 14:33)
bet kokiu atveju vaikas patirs skausmą ir savotiškai teis. jis nesivalkios gal gatvėj ir turės visus žaislus ar rūbus ar išsilavinimą, bet skausmu bus paženklintas.tokie yra vaikai ir tokia tėvų dalia. nieko, jų vaikai su mūsų vaikais elgsis taip pat. ne paguoda mums, bet...

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 10 11, 13:33)
bet kokiu atveju vaikas patirs skausmą ir savotiškai teis.

nu vat nusisnekejimas visiskas...kas cia ka teis??? vaikas mama?? uz kaaaaaaa blink.gif uz tai kad mama laiminga buti norejo?? as biski neikertu kas kur kada teis... doh.gif nu jau kartais kaip perlenkiama lazda su tais "teisimais" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 10 11, 14:33)

verysad.gif deja taip, nebent tevas butu visiskas degradas, tada vaikas supras ir neteis
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 11, 18:29)
nu vat nusisnekejimas visiskas...kas cia ka teis??? vaikas mama?? uz kaaaaaaa  blink.gif  uz tai kad mama laiminga buti norejo?? as biski neikertu kas kur kada teis...  doh.gif nu jau kartais kaip perlenkiama lazda su tais "teisimais"  biggrin.gif

si tema ziuriu jums visiskai svetima, jus matyt is pilnos seimos arba tevas buvo padugne ir jus motinos neteiset, o siaip mano kelyje pasitaike ir vaikystej ir dabar nemazai vaiku ir suaugusiu zmoniu is tokiu seimu, yra nuoskaudu deja mamos atzvilgiu verysad.gif ypac tada, kai geras dede patevis bande teva atstot gun_bandana.gif ne geraja prasme aisku
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2009 10 11, 17:48)

si tema ziuriu jums visiskai  svetima,

o as matau jus isvis ne i sia tema rasote...cia apie moteri,norincia palikti vyra..o ne apie vaikus teisiancius tevus ...
Atsakyti
Galbut teis.. Uzaugs, paaiskinsiu.. Papasakosiu.. Dabar nedaeina ka sakyt. Lyg akmuo gerkleje istriges..

Vyras isvaziavo pas kazka, tartis del gyvenamosios vietos. Negaliu patiketi kad jis taip daro. Kiek prasiau, kiek maldavau kad paliktu, darydavo tik savo o dabar tikrai paeme ir nuvaziavo ieskotis.. Keistas jausmas smile.gif Gal taip todel kad pasakiau jog kita savaite paduosiu pareiskima skirtis..

Dabar jauciuosi taip, lyg kazkas butu apsiverte aukstyn kojom.. Ne, man nera skaudu ar gaila... Suvokiau kad tikrai galiu atsilaisvinti, kad tikrai galesiu daryti ka noriu, nieko nereikes klaust ir prasyt leidimo kazkur iseit, nuvaziuot.. Bet nee.. Negalima dar tai galvot kol tikrai neisejo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 10 11, 18:52)
o as matau jus isvis ne i sia tema rasote...cia apie moteri,norincia palikti vyra..o ne apie vaikus teisiancius tevus ...

kiek supratau tema apie moteri, kuri nori buti laiminga ir sprendzia dilema ir klausima, kad ne tik ji pati butu laiminga, bet ir vaikas g.gif , o realiai retas atvejis, kad motina suradus nauja partneri padaro ir vaika laiminga, o sekmadieninis tete g.gif irgi jam laimes neprideda.
Patarimas kruopsciau rinktis nauja gyv partneri, nes tai svarbu jums ir jusu vaikui
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 10 11, 17:55)

Vyras isvaziavo pas kazka, tartis del gyvenamosios vietos. Negaliu patiketi kad jis taip daro. Kiek prasiau, kiek maldavau kad paliktu,

as jum sakau jus labai nustebsite kaip jusu vyras greitai atsigaus ax.gif jie tik zodziais moka malti graziai... smile.gif ...
Atsakyti