QUOTE(Bekasė @ 2009 10 12, 10:56)
tai kol kas neiskaiciau as is jos postu nieko, kad jinai butu kazka dariusi.
Is pradziu, kol viskas buvo taip kaip jai patiko buvo gerai, o po to metymasis.
Nu ir mano vyrui patiktu, kad jam visada is darbo grizus namo vakariene garuoti, namai butu isciusti, vaikais pasirupinta ir ....nu bet ne priezastis tai skyryboms.
Tai priezastis pokalbiams, kurie turejo buti nuo pat pradziu. Ir galbut veiksmams - kaip kad pvz iseinu kur man reikia is pradziu pasirupinusi, kas vaikuz paziures, o po to pati vyra informavus, kad va as brangusis i sporto kluba einu, o tu vaika paguldai miegoti, pries tai aisku nepamirsk nuprausti ir pamaitinti.
Nu neaisku is tu rasalioniu, kurios cia rasoma, kad autore konkreciai zinoti, kas yra blogai, ka reiketu keisti ir svarbiausia kaip keisti, kad butu gerai. Tai ir siulau priestai susivokti kas kur kaip kada ir tada jau ziureti kaip to siekti.
Mieloji, ne apie vakarie ir neskalbtas kojines kalba eina. Viska ji zino.. zino kas jai yra ir ko ji nori. Ar jus suvokiate, kad dar yra ir kitokie santykiai? Yra vyru kuriems nesvarbu ar bus kam ziureti vaikus, ar jis gali paziureti, bet neziures is principo, nes nenori, kad zmona kur eitu, o jei ir iseina, tai velaiu reikia atlaikyti psichologini terora ir paziureti visa dramos seriala koks jis nuostabus, o kokia tu bloga ir pasileidusi, nes isejai su draugemis i filma ar viena i kluba.
Jus galetume jausmus pakeisti? Abejoju

Kai nera jaumu zmogui, tai jis nervina, atsikeli ryte ir jautiesi nelaiminga, pikta ir galvoje viena mintis-dink man is akiu... Kai buna siaip nesusipratimai, kazkoks susipykimas, bet tu su tuo zmogum nori buti, laiminga buni salia jo pabudusi, tai viskas ok ir manau tai koreguojama i geraj puse.