Įkraunama...
Įkraunama...

Pienas su Arbata 4

aš iškrovą darau su šiuo stebuklu smile.gif
tik aš darau pusę puodelio karšto vandens ir pusę pieno. ir to būtinai su mažiau laktozės, nes beria mane nuo pieno sad.gif
išradimas tai geras, bet gaila, kad negaliu gert kasdien..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 15, 20:35)
Va isgeriau pirma karta cinamonine arbata, nu labai skani biggrin.gif

koki cinamona jus ten dedat? Nes as dar turiu is Egipto parsiveztu cinamono lazdeliu, gal butu proga sunaudot? Kiek jo dedat i puodeli? O medu paskui idet ar ir kartu uzvirt?

o zalia arbata su pienu reiks isbandyt, bet as turbut i padaryta pora sauksteliu ipilsiu, nes virinto pieno nekenciu. Juoda su pienu man visai patinka

Tiesa, sveikutes visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiling @ 2009 12 31, 17:30)
koki cinamona jus ten dedat? Nes as dar turiu is Egipto parsiveztu cinamono lazdeliu, gal butu proga sunaudot? Kiek jo dedat i puodeli? O medu paskui idet ar ir kartu uzvirt?

Turejau pirktinio malto, tai sunaudojau, dabar buvau apleidusi gerima, bet pradedu nuo kitos savaites gerti, tai malsiu cinamono lazdeles (irgi turiu atsivezusi, tik is Kretos biggrin.gif).. Medu reikia deti truputi praausus vandeniui su cinamonu, nes kitaip medus praranda savo vertingas savybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 01, 18:05)
Turejau pirktinio malto, tai sunaudojau, dabar buvau apleidusi gerima, bet pradedu nuo kitos savaites gerti, tai malsiu cinamono lazdeles (irgi turiu atsivezusi, tik is Kretos biggrin.gif).. Medu reikia deti truputi praausus vandeniui su cinamonu, nes kitaip medus praranda savo vertingas savybes smile.gif

dekui 4u.gif proporcijas mazdaug radau pagooglinus, bet speju, kad kiekviena vistiek koreguojas pagal savo skoni
Atsakyti
QUOTE(Smiling @ 2010 01 01, 20:38)
dekui  4u.gif  proporcijas mazdaug radau pagooglinus, bet speju, kad kiekviena vistiek koreguojas pagal savo skoni

As pagal sitoje temoje rastas proporcijas darausi smile.gif
Atsakyti
Na bandau ir as si receptuka, kadangi dabar laikausi delcios dietos, tai alkiui malsinti pasidariau cinamonines arbateles, bet tikrai bandysiu ir su pienu, bet taip pat bijau del spuogu. O kazin kaip butu, jai daryt su sojos pienu, gal kas bandet? Ar is vis galima?
Atsakyti
QUOTE(ennga @ 2010 01 05, 20:37)
Na bandau ir as si receptuka, kadangi dabar laikausi delcios dietos, tai alkiui malsinti pasidariau cinamonines arbateles, bet tikrai bandysiu ir su pienu, bet taip pat bijau del spuogu. O kazin kaip butu, jai daryt su sojos pienu, gal kas bandet? Ar is vis galima?

cinamonine arbatele alkio nemalsina schmoll.gif
Atsakyti
isbandziau as ta arbatele ir gal busiu bene pirmoji, kuriai ji nepatiko. Is tikruju tai skonis gal ir nieko, bet pykint mane kazkodel pradejo nuo jos doh.gif cinamona as kaip ir megstu, siaip medaus deciau maziau, nes arbatu as visai nesaldinu. Zodziu, pirmoji patirtis ne kokia lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
pabandziau balintos arbatos (i 200 ml uzvirinto pieno 1 a/s juodos arbatos, bet nevirinau o seip, leidu pastoveti koki 15 min)
Tai rezultate taip, valgyt nesinori, tik troskina.
Tik noriu paklausti - kazkur skaiciau, kad sio geralo negalima vakare gerti.
Cia briedas arba tam yra kakzkokiu priezasciu?
ir dar jusu manynu kiek tokiu puodeliu balintos arbatos i diena galima isgerti? yra galakzkokia norma, kurios rekomenduojama nevirsyti?
Atsakyti
QUOTE(Lightly @ 2010 01 14, 22:04)
Sveikos,
pabandziau balintos arbatos (i 200 ml uzvirinto pieno 1 a/s juodos arbatos, bet nevirinau o seip, leidu pastoveti koki 15 min)
Tai rezultate taip, valgyt nesinori, tik troskina.
Tik noriu paklausti - kazkur skaiciau, kad sio geralo negalima vakare gerti.
Cia briedas arba tam yra kakzkokiu priezasciu?
ir dar jusu manynu kiek tokiu puodeliu balintos arbatos i diena galima isgerti? yra galakzkokia norma, kurios rekomenduojama nevirsyti?

reikia deti 2 arb. saukstelius arbatos ir uzplikinti verdanciu vandeniu. Vakare gerti taip pat galima,tik paskui sunkiau uzmigt buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 01 14, 23:01)
reikia deti 2 arb. saukstelius arbatos ir uzplikinti verdanciu vandeniu. Vakare gerti taip pat galima,tik paskui sunkiau uzmigt buna  biggrin.gif

matai, as visada geriu arbata 2 a/s ir uzplikau verdanciu vandeniu ir kazkaip alkio niekad ji nenumusinejo))
apie pieno arbata skaiiau, kad reikia butent verdanti piena naudot...
pabandyk. nes stabiliai nenorejau valgyt nuo 12 iki 19 val
Atsakyti
as pvz. negaliu jos gerti vakare, nes ji mane labai tonizuoja, po to negaliu uzmigti doh.gif
jei taves ji neveikia gali drasiai gerti vakare
Atsakyti