Įkraunama...
Įkraunama...

Pienas su Arbata 4

Sveikutes! 4u.gif

Senokai cia bebuvau blush2.gif

Ar kas begeria medaus - cinamono gerimuka ar pienarbate? Ar pastebejot kokius rezultatus?

As tebegeriu ta cinamonini, o per pms ir mmm ir pienarbate pridedu, kad svoris labai neuzkiltu. Dar po 18-19h visad nevalgau, isskyrus savaitgalius. Bet, zinokit, kiek numetu su siais gerimais, tiek per savaitgalius atgal priaugu, jei ne dar daugiau doh.gif Na, bet svoris per visa ta laika ,daug maz pastovus, ten-atgal keli kg svyruoja ir viskas. O jei siu gerimu negerciau, tai manau, dar i pliusa pora kg tikrai butu.. O dabar mano liniuote ta pati, kg tie patys, net keisti nereikia biggrin.gif

Siaip, kai svori sekiau, tai su cinamoniniu gerimeliu per 1,5 savaites man nukrenta 500-800 g. , bet po to 1 griesnas savaitgalis viska sugadina ir viskas parlekia atgal blush2.gif

Labai noriu numesti bent 2-3 kg iki Valentino dienos, tad pagalvojau, jei vel pradeciau rasyti cia ir duoti ataskaitas kaip sekasi su cinamoniniu ir pienarbate, gal tuomet iseis labiau save kontroliuoti ir istverti nesugriesijus savaitgalius g.gif Nes jei vakarais po 18 privalgai arba laipsniu turinciu gerimu isgeri, tai amen, nepadeda nei jokie gerimai ta pacia diena gerti, ir ta, ka per 1-1.5 sav. numetei - atauga per kelias dienas..

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Perskaiciau sita visa temute jusu ir pamaniau prisijungti ir pradeti gerti medaus cinamono arbacike user posted image Svorio daug o valios tai 0 user posted image Kai ne viena busiu vis smagiau bus rolleyes.gif
Atsakyti
Labuks Deika smile.gif Prisijunk butinai, pamegink, gal ir tau patiks bigsmile.gif

As siuo metu geriu ryte ir pries miega cinamonines po visa puodeli, o diena- 1 dideli puodeli pienarbates, nes mmm dabar, uztad sujungiau abu gerimukus, o tai pavieniui jie per tokias dienas neveikia. O valgio tai neziuriu visai, neriboju, valgau bet ka ir iki soties, tik po 19h - ne kasnio, nes man idomu butent siu gerimu liekninamaji poveiki pajust rolleyes.gif Nes jei be jokiu gerimu, siaip tik po 18-19 nevalgau - tai svoris ir cm nekrenta visai, vietoj viskas stovi.

Na, po vakar nukrito -300 gr ir sulieknejo liemuo -0.5cm ir viena slaunis -0.5cm - viso -1cm nuo manes smile.gif Reik kratyti toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidana @ 2010 01 22, 10:32)
Labuks Deika  smile.gif  Prisijunk butinai, pamegink, gal ir tau patiks  bigsmile.gif

As siuo metu geriu ryte ir pries miega cinamonines po visa puodeli, o diena- 1 dideli puodeli pienarbates, nes mmm dabar, uztad sujungiau abu gerimukus, o tai pavieniui jie per tokias dienas neveikia. O valgio tai neziuriu visai, neriboju, valgau bet ka ir iki soties, tik po 19h - ne kasnio, nes man idomu butent siu gerimu liekninamaji poveiki pajust  rolleyes.gif Nes jei be jokiu gerimu, siaip tik po 18-19 nevalgau - tai svoris ir cm nekrenta visai, vietoj viskas stovi.

Na, po vakar nukrito -300 gr ir sulieknejo liemuo -0.5cm ir viena slaunis -0.5cm - viso -1cm nuo manes  smile.gif  Reik kratyti toliau  ax.gif

Smagu skaityti kai krenta ir apimtys mazeja rolleyes.gif

O tai pienarbate tai piena uzvirinti ir uzpilti ant arbatos,na kiek suprantu ne pokeliais g.gif o tik uzbalinti pienu turbut netiks blush2.gif
Atsakyti
Na, as ta pienarbate darau taip:

Turiu toki nemaza puodeli, kokiu 350-400ml. Pripilu ji pilna pieno, tuomet ta norma supilu i maza puoda ir ant plytos uzvirinu. I savo ta puodeli iberiu 1 arbat. sauksteli juoduju Dilmah arbatzoliu ir uzplikau pilnai pienu, be vandens. Ismaisau, palaikau truputi, kol pritraukia, nugraibau nuo virsaus arbatzoles ir geriu karsta smile.gif Skonis specifinis, bet as jau pripratau ir man visai skanu smile.gif Apetita nuima kaip ranka, o ir nuotaika iskart pakelia bigsmile.gif

Beje, galima ir po 2 saukstelius tu arbatzoliu i tokio dydzio puoduka susidet, bet tada jau man nebeskanu, gaunasi kaip taboka pienu plikyta schmoll.gif , o ir spaudima per daug uzkelia, ausis uzgulineti tuomet pradeda, tai negeriu tokios stiprios..

Pabalinta pienu arbata netinka - ji netures jokio liekninancio poveikio, o ir alkio taip gerai nenumus.
Pakeliais arbata irgi netinka, nes bus per daug silpna, labai prastos ji kokybes buna. Nebent tuos maisiukus praplesti ir po kokius 2-3 i puodeli suberti, bet ir tai, puse puodo arbatzoliu bus biggrin.gif Geriau palaida juodaja arbata naudot.
Atsakyti
Aciu Leidana 4u.gif uzsirasiau viska,kad po ranka butu kai virsiu biggrin.gif Pirmiausia tai siandien vakare virsiu cinamonine ir stengiuosi jau kelis vakarus nuo 19 val. neprisiryti,bet zinosiu kad ne viena tokia manau bus lengviau user posted image
O arbatos palaidos teks kulniuoti i parduotuve smile.gif
Atsakyti
Bandau daryti iškrovos dieną šiandien su pienarbate. Tiesa, naudoju žalią arbatą. Kažin ar pavyks visą diena pratempti nieko burnon neįsimetus g.gif
Atsakyti
O tai arbacike+pienas bandet? Ta prasme veiskminga? Rezultatu yra? Medziagu apykaitai ir organizmo valymui labai gerai yra siltas vanduo su citrina ir medumi ryte ant tuscio skrandzio ir vakare einant miegoti. isbandyta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolrena: 22 sausio 2010 - 15:24
QUOTE(dosa @ 2010 01 22, 15:18)
Bandau daryti iškrovos dieną šiandien su pienarbate. Tiesa, naudoju žalią arbatą. Kažin ar pavyks visą diena pratempti nieko burnon neįsimetus  g.gif

man tai butu misija neimanoma cool.gif

sekmes!
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 01 22, 17:18)
Bandau daryti iškrovos dieną šiandien su pienarbate. Tiesa, naudoju žalią arbatą. Kažin ar pavyks visą diena pratempti nieko burnon neįsimetus  g.gif

Na, kaip sekasi iskrovauti? Ar labai sunku ?
Atsakyti
QUOTE(Leidana @ 2010 01 22, 17:02)
Na, kaip sekasi iskrovauti? Ar labai sunku ?

Is tiesu esu tikrai nustebus, kad alkio jausmo labai didelio nera. Tai dziugina bigsmile.gif Manau ir kita savaite reiks daryti tokia iskrovos diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolrena @ 2010 01 22, 17:22)
O tai arbacike+pienas bandet? Ta prasme veiskminga? Rezultatu yra? Medziagu apykaitai ir organizmo valymui labai gerai yra siltas vanduo su citrina ir medumi ryte ant tuscio skrandzio ir vakare einant miegoti. isbandyta  thumbup.gif

Jo, pienine arbacike veiksminga smile.gif Malsina alki ir apetita neblogai mirksiukas.gif Tai pagalbininkas vietoj apetita malsinancios piliules tiems, kas stengiasi liekneti, skaiciuoja kalorijas ar riboja maista. Taip pat gali buti priedas prie dietos, kad butu lengviau issilaikyti ir nesugriesinti. O ar pati arbata lieknina, tai dar negaliu pasakyt, nes naudoju arba abu gerimus is karto, arba tik cinamonine arbata. Bent jau per mmm geriant vien pienarbate, manes ji nelieknina, o geriant kartu su cinamonine - lieknet galima net per tas dienas, ka dabar ir darau ax.gif

Nors buvo cia merginu, kurios vien tik pienarbate gerdamos ir valgydamos iki 18h neblogai susikudinusios buvo.. g.gif Idomu ,kaip joms dabar, ar neataugo kg g.gif

Sakyk, o tas vanduo su citrina ir medum - jis tik valo organizma? ar ir lieknejama nuo jo? Rasei ,kad isbandei, papasakok placiau 4u.gif Gal atrasim trecia gerima ,kuris ne tik valo, bet ir kudina savaime hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2010 01 22, 21:09)
Is tiesu esu tikrai nustebus, kad alkio jausmo labai didelio nera. Tai dziugina  bigsmile.gif Manau ir kita savaite reiks daryti tokia iskrovos diena  mirksiukas.gif

Tai smagu thumbup.gif
Prisimenu, kai as dariau pirma kart iskrova tik su pienarbate ( per diena 1 litras lieso pieno suejo), tai labai lengvai issilaikiau, nes irgi alki muse gerai, o ir nuotaika kazkaip kele smile.gif Kita ryta buvau dar labiau nustebus, kad nuo tokios iskrovos -2 kg iskart nuriedejo bigsmile.gif Bet taip buvo tik pirma karta. Kitus kartus po -1.5kg, -1kg nukrisdavo. Bet jei po iskrovos maisto po to neribodavau, o tik nevalgydavau po 18h , tai po keletos dienu viskas atgal pargrizdavo sad.gif

O kaip tu anksciau maitinaisi, pries iskrova? ir ka po iskrovos darysi, kad numestasis kg atgal nepriliptu? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2010 01 22, 20:05)
man tai butu misija neimanoma  cool.gif

sekmes!

Sveika! bigsmile.gif

Smagu ,kad ir tu cia dar uzsuki bigsmile.gif Kaip tavo lieknejimo reikalai? Svoriukas nekyla aukstyn, laikosi pastovus? Gal dabar irgi prisijungsi gerti stebuklinguju gerimu? hihihi.gif rolleyes.gif

Man, jeigu tik uzvalgau vakarais, iskart svoris kyla verysad.gif Tenka nuolatos bent minimaliai prisiziureti doh.gif
Atsakyti