QUOTE(Dolrena @ 2010 01 22, 17:22)
O tai arbacike+pienas bandet? Ta prasme veiskminga? Rezultatu yra? Medziagu apykaitai ir organizmo valymui labai gerai yra siltas vanduo su citrina ir medumi ryte ant tuscio skrandzio ir vakare einant miegoti. isbandyta
Jo, pienine arbacike veiksminga

Malsina alki ir apetita neblogai

Tai pagalbininkas vietoj apetita malsinancios piliules tiems, kas stengiasi liekneti, skaiciuoja kalorijas ar riboja maista. Taip pat gali buti priedas prie dietos, kad butu lengviau issilaikyti ir nesugriesinti. O ar pati arbata lieknina, tai dar negaliu pasakyt, nes naudoju arba abu gerimus is karto, arba tik cinamonine arbata. Bent jau per mmm geriant vien pienarbate, manes ji nelieknina, o geriant kartu su cinamonine - lieknet galima net per tas dienas, ka dabar ir darau
Nors buvo cia merginu, kurios vien tik pienarbate gerdamos ir valgydamos iki 18h neblogai susikudinusios buvo..

Idomu ,kaip joms dabar, ar neataugo kg
Sakyk, o tas vanduo su citrina ir medum - jis tik valo organizma? ar ir lieknejama nuo jo? Rasei ,kad isbandei, papasakok placiau

Gal atrasim trecia gerima ,kuris ne tik valo, bet ir kudina savaime
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2010 01 22, 21:09)
Is tiesu esu tikrai nustebus, kad alkio jausmo labai didelio nera. Tai dziugina

Manau ir kita savaite reiks daryti tokia iskrovos diena
Tai smagu
Prisimenu, kai as dariau pirma kart iskrova tik su pienarbate ( per diena 1 litras lieso pieno suejo), tai labai lengvai issilaikiau, nes irgi alki muse gerai, o ir nuotaika kazkaip kele

Kita ryta buvau dar labiau nustebus, kad nuo tokios iskrovos -2 kg iskart nuriedejo

Bet taip buvo tik pirma karta. Kitus kartus po -1.5kg, -1kg nukrisdavo. Bet jei po iskrovos maisto po to neribodavau, o tik nevalgydavau po 18h , tai po keletos dienu viskas atgal pargrizdavo
O kaip tu anksciau maitinaisi, pries iskrova? ir ka po iskrovos darysi, kad numestasis kg atgal nepriliptu?
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2010 01 22, 20:05)
man tai butu misija neimanoma
sekmes!
Sveika!
Smagu ,kad ir tu cia dar uzsuki

Kaip tavo lieknejimo reikalai? Svoriukas nekyla aukstyn, laikosi pastovus? Gal dabar irgi prisijungsi gerti stebuklinguju gerimu?
Man, jeigu tik uzvalgau vakarais, iskart svoris kyla

Tenka nuolatos bent minimaliai prisiziureti