Įkraunama...
Įkraunama...

Pienas su Arbata 4

QUOTE(Leidana @ 2010 01 22, 17:28)

O kaip tu anksciau maitinaisi, pries iskrova? ir ka po iskrovos darysi, kad numestasis kg atgal nepriliptu?  4u.gif

Na stengsiuosi atsisakyti miltiniu produktu, bulviu, saldumynu, arba bent labai sumazinti ju kieki savo racione. Ir nevalgymas po 18 val. Bet tai cia mano tik pradziu pradzia tsakant, taip kad esu tik kelyje i rezultata, pakolkas su 0 numestu kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidana @ 2010 01 22, 19:38)
Sveika!  bigsmile.gif

Smagu ,kad ir tu cia dar uzsuki  bigsmile.gif  Kaip tavo lieknejimo reikalai? Svoriukas nekyla aukstyn, laikosi pastovus?  Gal dabar irgi prisijungsi gerti stebuklinguju gerimu? hihihi.gif  rolleyes.gif 

uzsuku jus moraliskai palaikyti, bet pati nesilaikau doh.gif

svoris nekrenta, bet ir nekyla, kartais +- svyruoja 0,5 kg. bet ir valfgau vakarais blush2.gif
Atsakyti
Neryte, jei tavo linouotė nemeluoja, tai sveikinu tamstos Burbulinską su tortadieniu happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 01 22, 20:53)
Neryte, jei tavo linouotė nemeluoja, tai sveikinu tamstos Burbulinską su tortadieniu  happybday.gif

nemeluoja, tikrai taip, mano burbuliui siandien 3 metukai wub.gif

Aciu uz sveikinima 4u.gif

siaubas, kaip greitai laikas bega rolleyes.gif
Atsakyti
Ir as prisidedu su sveikinimais Burbuliukui!! birthday.gif birthday.gif birthday.gif - 3 metukai, 3 tortukai biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:

QUOTE(Nerytė @ 2010 01 22, 22:23)
uzsuku jus moraliskai palaikyti, bet pati nesilaikau doh.gif

svoris nekrenta, bet ir nekyla, kartais +- svyruoja 0,5 kg. bet ir valfgau vakarais blush2.gif

Tai tau gerai, kad viska gali valgyt vakarais ir nestoret thumbup.gif Man kazkodel taip nera sad.gif Gal todel, kad prisipratinau nevalgyt po 19h g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leidana: 22 sausio 2010 - 23:03
Nu ,panos, sivakar as griesinu, deja.. turbut as nepataisoma cry.gif Prisivalgiau vakare, savaitgalis vadinas.. sad.gif Matyt man reikia grieztu remu..

Bet uzsibreziau nuo pirmadienio Delcios dietos laikytis bigsmile.gif Rytoj eisiu produktus dietai susipirksiu. Gal kas noretumet prisijungti ir persikelti i Delcios dietos tema? rolleyes.gif Rasysiu tenai, kaip man sekasi ir kaip kasdien krenta kilogramai hihihi.gif Dietas dazniausiai issilaikau iki galo. Beje, kombinuosiu dieta su pienarbate, kad lengviau butu issilaikyt ir alkio nejust mirksiukas.gif Dieta bus kaip startas. Numesiu keleta kg, tada savaite skaiciuosiu kcal, o po to grisiu cia su medaus - cinamono gerimuku, kad naujaji svori palaikyt ir po truputi ji mesti toliau bigsmile.gif

Tikiuosi viskas pavyks ax.gif
Atsakyti
Kausykit, kai jus dart ta arbata su cinamonu ir medum?. As pavirinau cinamona su vandeniu, tai ant dugno tokie kaip snargliai gavos..... kazkaip net supykino. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidana @ 2010 01 22, 23:07)
Ir as prisidedu su sveikinimais Burbuliukui!!      birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif  - 3 metukai, 3 tortukai  biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:
Tai tau gerai, kad viska gali valgyt vakarais ir nestoret  thumbup.gif  Man kazkodel taip nera sad.gif  Gal todel, kad prisipratinau nevalgyt po 19h  g.gif

aciu ax.gif

nas nezinau, gal vis atsideda atsideda tie riebaliukai ir jau kaip kals tai kals cool.gif unsure.gif

QUOTE(Leidana @ 2010 01 23, 22:02)
Bet uzsibreziau nuo pirmadienio Delcios dietos laikytis  bigsmile.gif

sekmes

tikiuosi, kad pavyks istverti 4u.gif

QUOTE(dosa @ 2010 01 23, 22:27)
Kausykit, kai jus dart ta arbata su cinamonu ir medum?. As pavirinau cinamona su vandeniu, tai ant dugno tokie kaip snargliai gavos..... kazkaip net supykino.  schmoll.gif

unsure.gif fui, net supykino ir mane kaip perskaiciau

as tik uzpylus buvau karstu vandeniu cinamona, o po to virinto ipyliau ir medaus idejau, tai tokia drumzlina gavos, bet ne snargliuota blush2.gif
Atsakyti
Neryte,nors ir paveluotai sveikinam tavo maziuka su gimtadieniu happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 01 24, 11:34)
Neryte,nors ir paveluotai sveikinam tavo maziuka su gimtadieniu  happybday.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 01 24, 00:27)
Kausykit, kai jus dart ta arbata su cinamonu ir medum?. As pavirinau cinamona su vandeniu, tai ant dugno tokie kaip snargliai gavos..... kazkaip net supykino.  schmoll.gif

lotuliukas.gif Graziai aprasei biggrin.gif

As darau taip:

Ryte imu puodeli standartini 250 ml, i ji dedu 0.5 saukstelio cinamono. Arbatinukas uzverda, uzpilu cinamona verdanciu vandeniu pilna puodeli. uzdengiu lekstute ar dangteliu - ir 30-ciai minuciu ant palanges pastatau, kad praaustu. Po 30 min reikia deti 1 sauksteli medaus, ji ismaisyti ir isgerti visa. Ant dugno, tai jo, lieka toks kaip dumblas ar snargliai lotuliukas.gif , tai ju negeri, lauk ispili. Tada, gerima isgerus, pusvalandi negalima nei valgyt nei gert. Po pusvalandzio jau viskas galima iki 18-19 val. Vakare vel ruosi taip pat puoduka gerimo is naujo ir ji geri pries einant miegoti.

Reik butinai , kai uzplikai vandeniu cinamona, praausinti 30min, nes jei desi medu is karto - zus tokiam karstyje gerosios medaus savybes ir tada gali gerimukas neliekninti..

Jei tokiu budu pagerus 4-6 dienas, matai kad nei svoris, nei apimtys cm nepajudejo i minusa, galima padvigubinti gerimo proporcijas: deti 1 sauksteli cinamono + 2 saukstelius medaus. Gaunasi saldu kaip du medu, bet greit priprantama biggrin.gif Bet pirma geriau virsuj aprasyta buda ismeginti, ir kai nebeveiks - tuomet dvigubinti proporcijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leidana: 24 sausio 2010 - 16:49
Laba vakariuka smile.gif

Leidana sekmes laikantis dietos mirksiukas.gif 4u.gif

Man tai visai skani ta cinamonine arbata,rytoj reikes pameginti pienarbates biggrin.gif o savaitgaliai tai viska sumaiso doh.gif biggrin.gif iskrenti is ritmo biggrin.gif
Atsakyti