QUOTE(dosa @ 2010 01 24, 00:27)
Kausykit, kai jus dart ta arbata su cinamonu ir medum?. As pavirinau cinamona su vandeniu, tai ant dugno tokie kaip snargliai gavos..... kazkaip net supykino.

Graziai aprasei
As darau taip:
Ryte imu puodeli standartini 250 ml, i ji dedu 0.5 saukstelio cinamono. Arbatinukas uzverda, uzpilu cinamona verdanciu vandeniu pilna puodeli. uzdengiu lekstute ar dangteliu - ir 30-ciai minuciu ant palanges pastatau, kad praaustu. Po 30 min reikia deti 1 sauksteli medaus, ji ismaisyti ir isgerti visa. Ant dugno, tai jo, lieka toks kaip dumblas ar snargliai

, tai ju negeri, lauk ispili. Tada, gerima isgerus, pusvalandi negalima nei valgyt nei gert. Po pusvalandzio jau viskas galima iki 18-19 val. Vakare vel ruosi taip pat puoduka gerimo is naujo ir ji geri pries einant miegoti.
Reik butinai , kai uzplikai vandeniu cinamona, praausinti 30min, nes jei desi medu is karto - zus tokiam karstyje gerosios medaus savybes ir tada gali gerimukas neliekninti..
Jei tokiu budu pagerus 4-6 dienas, matai kad nei svoris, nei apimtys cm nepajudejo i minusa, galima padvigubinti gerimo proporcijas: deti 1 sauksteli cinamono + 2 saukstelius medaus. Gaunasi saldu kaip du medu, bet greit priprantama

Bet pirma geriau virsuj aprasyta buda ismeginti, ir kai nebeveiks - tuomet dvigubinti proporcijas.