QUOTE(saule1 @ 2010 04 15, 14:51)
Sveikute
Taigi, kad pienarbate tik tam, kad alki numustu.. Gaila, kad savaime ji visgi nelieknina
O tau turbut per iskrovas numestas svoriukas nesugrizta per savaite atgal, butent del sumazintu porciju kasdiena
Nes man, jei tik nevalgau po 18 ir pienarbate kasdien geriu, tai po tos iskrovos po dienos ar keliu dienu - atgal viskas pareina (daznai ir su kaupu)
Saule1, o gal galetum pavyzdini 1 dienos savo meniuka cia parasyti? Na, gal tuomet suprasiu, kas tos sumazintos porcijos
Leidana na net bijau jau dabr tau ir surasyt kadangi kaip minejau kaloriju neskaiciuoju valgau tiek kiek man atrodo butu gana
pvz vakar buvo daug valgyta kadangi buvo sveciu buvom picerijoj
siandien pas mane iskrova nes dabar visada iskrovauju ketvirtadieni
antradienio meniu
9 val 150 gr varskes su kava +plytel4 sokolado
14-15 val kotletukas troskintas truputis troskintu darzoviu
17.30 dar buvo obuolys na zinoma nerasau kiek kartu geriu kava nes ji be cukraus pienarate taippat be cukraus tai neskaitau kaip maisto
nezinau kita kartaas valgau daugiau kita diena maziau tiesiog nuo nuotaikos priklauso patikek po savaitgalio visada turiu pliusu bet kazkaip iki iskrovos susilygina dazniausiai o per iskrova vel i prieki einu
pvz vakar buvo daug valgyta kadangi buvo sveciu buvom picerijoj
siandien pas mane iskrova nes dabar visada iskrovauju ketvirtadieni
antradienio meniu
9 val 150 gr varskes su kava +plytel4 sokolado
14-15 val kotletukas troskintas truputis troskintu darzoviu
17.30 dar buvo obuolys na zinoma nerasau kiek kartu geriu kava nes ji be cukraus pienarate taippat be cukraus tai neskaitau kaip maisto
nezinau kita kartaas valgau daugiau kita diena maziau tiesiog nuo nuotaikos priklauso patikek po savaitgalio visada turiu pliusu bet kazkaip iki iskrovos susilygina dazniausiai o per iskrova vel i prieki einu
Na, manyciau valgai tikrai labai nedaug
Tokiam valgymui duociau kazkur 1100-1200 kcal tiktai (jei ten buvo ne visa plyta sokolado, o tik tas mazas kvadraciukas
ir jeigu pienarbates 1 puodelis per diena, nes piene kcal yra) Pavydziu baltai tau tokios valios
O man siandien pirmaja diena po iskrovos su 1500 kcal net sunkoka
As paprastai dienomis irgi neskaiciuoju kcal, bet uztad ir suvalgau turbut virs 2000 kartu su pienarbate paemus
Uztad ir svoris durniuoja, o po iskrovu viskas sugrizta.. Matyt sicia suo ir pakastas, kad porciju nemazinu, tai ir pienarbate nepades, nesvarbu ,kad nevalgau po 18h
Na, palauksiu kito treciadienio, paziuresiu ar ir si kart gris.
Hm, sugalvojau dabar, kad reiks rytoj paziureti, kuomet jau valgysiu vel kaip visada neribotai iki 18, kiek cia mazdaug kcal is tikruju suvalgau
Ir bus viskas kaip ant delno
Siaip dazniausiai valgau taip: ryte 2 sumustiniai su desra, veliau - kas nors desertui (pvz, saldainiai ar sausainiai). Tada perpiet (13h) - pienarbates didelis puodukas (400ml). Po to tikrieji pietus , tokie pavelinti (15.30) - pvs 2 virtos bulves ir keptos vistos kojele (arba sriubos tirstos su grietine ir duonos 0.5 riekeles), vel koks saldainis. Ir vakariene 17.30 - beveik tas pats kas ir pietums. Na, apie 2000.. Daugoka, ane?
O man siandien pirmaja diena po iskrovos su 1500 kcal net sunkoka
Hm, sugalvojau dabar, kad reiks rytoj paziureti, kuomet jau valgysiu vel kaip visada neribotai iki 18, kiek cia mazdaug kcal is tikruju suvalgau
Siaip dazniausiai valgau taip: ryte 2 sumustiniai su desra, veliau - kas nors desertui (pvz, saldainiai ar sausainiai). Tada perpiet (13h) - pienarbates didelis puodukas (400ml). Po to tikrieji pietus , tokie pavelinti (15.30) - pvs 2 virtos bulves ir keptos vistos kojele (arba sriubos tirstos su grietine ir duonos 0.5 riekeles), vel koks saldainis. Ir vakariene 17.30 - beveik tas pats kas ir pietums. Na, apie 2000.. Daugoka, ane?
QUOTE(Leidana @ 2010 04 15, 17:22)
Leidana, zinau kodel tau svoris nenoriai krenta, nes piknaudziauji saldumynais
Sekmes!
As tik sportuoju, dietoms neturiu valios. svoris nekrenta, bet ir neauga
QUOTE(Nerytė @ 2010 04 15, 20:05)
Leidana, zinau kodel tau svoris nenoriai krenta, nes piknaudziauji saldumynais
nepaminejai nei vaisiu, nei darzoviu, o vertetu vietoj sausainio ar saldainio sukrimsti obuoli, apelsina, meliona, morka ar agurka
Sekmes!
Sekmes!
Laaabas Neryte!
Visgi paminejau darzove viena - bulves!
Matai, ir as kaip ir tu, neturiu valios, nei dietoms nei sveikai mitybai
Bet bajeris tas, kad anksciau valgant taip bilekaip ir kas skanu, man net nuo medaus-cinamono gerimo po truputi svoris krito. O po to - jau nebe. Tai dziaugiausi is pradziu.. Veliau abu gerimus miksuojant vel krito. Nu o tik pagriesini per savaitgali ar baliu - ir vel nebe
O tu saunuole, kad sportuoji, maladiec
QUOTE(Leidana @ 2010 04 15, 22:29)
Laaabas Neryte!
Senokai matyta
O tu visu kitu likusiu nei vaisiu nei darzoviu ne per labiausiai megstu
Kas saldu- tas skanu
Bet bajeris tas, kad anksciau valgant taip bilekaip ir kas skanu, man net nuo medaus-cinamono gerimo po truputi svoris krito. O po to - jau nebe. Tai dziaugiausi is pradziu.. Veliau abu gerimus miksuojant vel krito. Nu o tik pagriesini per savaitgali ar baliu - ir vel nebe
Tik uzvalgai po 18-19 val. - ir grizta iskart viskas zaibo greitumu, daznai ir su pliusu
Na taip ir storejau po biski
Aj, kaip nors.. Si menesi dar pazaisiu su siais gerimais, jei nepalieknesiu - tada tris baltas veliavas iskelsiu ir keliausiu is sitos temos gal pas kokias kaloriju skaiciuotojas (gal)
O man ir sitam reikalui truksta valios 
Sportuot man patinka
bulves irgi galetum atsisakyti, nes irgi tukina, o ypac jei su mesa valgai
tas pats galioja ir makaronams su iv. padazais
bulves irgi galetum atsisakyti, nes irgi tukina, o ypac jei su mesa valgai
Aha, zinau as tas visas sveikos mitybos taisykles, bet ...
Kiek meginau ju laikytis, maista derint, nevalgyt kas riebu saldu ir nesveika, bet tolko jokio.. Tik po to nutrukus prisiesdavau viso to, ko negalima. Nieko atsisakyt ilgesniam laikui man neiseina, tai ir nebesikamuoju
Uztad ir paskutine viltis mano - kaloriju skaiciavimas , nes ten galima valgyt ka tik nori, svarbu i nusistatyta norma isipaisyt. O per didziasias sventes ir apsivalgyma galima susiorganizuot (vietoj iskrovos dienu, tam, kad svori isjudint, jei uzstrigo
) Bet pastoviam kcal skaiciavimui kaupiuos kaupiuos, gal jau ir prisikaupsiu neuzilgo
Po vakaryksciu 1500 kcal iskart po iskrovos - grizo jau trigubai mazesnis pliusiukas (+300gr ir +1cm), nei is karto valgant neribotai iki 18. Siandien tai neribotai valgiau jau ir + abu gerimai. Nagi primeciau kiek as mazdaug neribotai suvalgiau ir isejo apie 2220 kcal per diena
Nu, dabar ziuresiu, kiek cia iki kito treciadienio nuo iskrovos beliks, jei liks
Viliuosi, kad gal cinamonine ir pienarbate pades visko nesusigrazinti.. Jei nepades - vadinas niekam tike gerimai ir bus galas eksperimentams
Po vakaryksciu 1500 kcal iskart po iskrovos - grizo jau trigubai mazesnis pliusiukas (+300gr ir +1cm), nei is karto valgant neribotai iki 18. Siandien tai neribotai valgiau jau ir + abu gerimai. Nagi primeciau kiek as mazdaug neribotai suvalgiau ir isejo apie 2220 kcal per diena
Labuks!
Kagi, esu visai patenkinta savo vakarykstem 2220 kalorijom
Atrodo, gerimukai padeda iskrovos rezultatus islaikyti (bent kol kas) ir maisto galima neriboti
Nors svorio +200gr po vakar ir liemuo +0.5cm, BET sulieknejo pilvas, uzpakalis ir slaunis viena (viso -1.5 cm), butent ten, kur man reikia
O galvojau ,kad apimtys tik dides kasdien, kol pasieks tas, kokios buvo pries iskrova, arba dar didesnes.. Dabar pagal apimtis esu kaip ka tik po iskrovos. O svoris nesvarbu
Na, dabar net upas pakilo si savaitgali negriesint. Ir vietoj alucio su "zakuskem" vakare gerti didziulius puodelius skanios arbatos
Kagi, esu visai patenkinta savo vakarykstem 2220 kalorijom
Nors svorio +200gr po vakar ir liemuo +0.5cm, BET sulieknejo pilvas, uzpakalis ir slaunis viena (viso -1.5 cm), butent ten, kur man reikia
Na, dabar net upas pakilo si savaitgali negriesint. Ir vietoj alucio su "zakuskem" vakare gerti didziulius puodelius skanios arbatos
QUOTE(Leidana @ 2010 04 18, 14:26)
Nu va, vakar negriesijau, o priaugo ir svorio, ir cm
.. Bet dar puse iskrovos minuso yra. Greiciau tas treciadienis ateitu, bus aisku, ar verta laikytis tu iskrovu man toliau, ar kamuotis neverta