Įkraunama...
Įkraunama...

Pienas su Arbata 4

Sveikutės, merginos 4u.gif paskaitydavau retkarčiais, bet ne viską blush2.gif Va šį paskutinį psl tai visą perskaičiau biggrin.gif
Leidana, brangioji, dar vis geri pienarbatę? Nepabodo? bigsmile.gif
Neryte, sveikinu su praradimais thumbup.gif

Aš tai metu kg be pienarbačių, sekas gerai, šį kartą delčia superiškai praėjo, nieks nesugrįžo, dar ir nukrito. Vienu žodžiu - liuks thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2010 05 18, 11:09)
Sveikutės, merginos 4u.gif paskaitydavau retkarčiais, bet ne viską blush2.gif Va šį paskutinį psl tai visą perskaičiau biggrin.gif
Neryte, sveikinu su praradimais thumbup.gif

Aš tai metu kg be pienarbačių, sekas gerai, šį kartą delčia superiškai praėjo, nieks nesugrįžo, dar ir nukrito. Vienu žodžiu - liuks thumbup.gif

dekui, tave irgi su praradimais 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos panelytes! bigsmile.gif 4u.gif

He he, as tai kolkas dar nieko naujo nesiimu, nors igriso jau gerokai visi tie bandymai nesekmingi sulieknet doh.gif lotuliukas.gif

Labai dziaugiuos, kad jus sekmingai metat kilogramus! thumbup.gif bigsmile.gif

Nu o as dar savaite eksperimentuosiu hihihi.gif , nes nera dar valios kaloriju skaiciuot..

Reikalas su tom vandens iskrovom toksai:
Savaite saziningai nevalgiau po 18 + pienarbates puodukas kasdien tam ,kad praeitos iskrovos minusa islaikyt.. Bet is numestuju -700 gr ir -4.5 cm liko tik -300 gr ir -1cm. Mazai schmoll.gif Del vieno centimetro per savaite manau neverta smile.gif

Siandien darau iskrova su vandeniu vel. Bet minuso islaikymui prie pienarbates pridesiu iskart ir medaus-cinamono gerima. Jei per savaite be jokiu grieku isliks daugiau nei -1cm, tada gal ir tesiu (nes kasdien iki 18 galima valgyt daug ir skaniai). Na, o jei vel tik koks 1-1,5 cm - tai mesiu viska galutinai smile.gif

Beje, ka manot apie Pu-Erh arbata lieknejimui? Gal jos geriant po litra kasdien ir nevalgant po 18-19h kristu kg? rolleyes.gif Anksciau skaiciau, kad jeigu ja litrais gerti kasdien (pvz. vietoj vandens privalomu 2 litru) ir nevalgyt vakarais - krenta svoris neblogai, iki 2-3 kg per savaite g.gif Ot butu gerai..
Atsakyti

QUOTE(vaiddda-d @ 2010 05 18, 10:18)
sveikutes 4u.gif Na pagaliau su savo dieta (kuri pasirodo cia,SM yra) nuo pirmadienio iki dabar pameciau 1 kg  thumbup.gif  Taip pat kasdien pamasazuoju slaunis tauremis. Labai dziaugiuosi kad taip lengvai ir nebadaujant pavyko numesti kilograma per dvi dienas. Dar kiograma ar du numesciau ir buciau laiminga  ax.gif  Paskui reikes kazkaip ta pasiekta rezultata islaikyti  smile.gif

Nagi,nagi, tai kaip vadinasi tavo dieta? bigsmile.gif Kaip valgysi po dietos, kad kg negriztu?

Ir kaip su taurelemis sekasi masazuoti? Ar pas tave yra matomo celiulito?

As tai turbut visai niekam tikus, nes niekas man netinka lotuliukas.gif Meginau ir taures anksciau. Bet po kokio menesio, dvieju kasdienio darbo su jomis - meciau lauk unsure.gif Vienas dalykas, kad man pasirode, jog taures dar daugiau to celiulito i pavirsiu istrauke, nors ir taip daug matomo jo turejau doh.gif , antras dalykas - pastebejau vietomis ant slaunu islindusiu i pavirsiu melynu kraujagysliu (ko anksciau niekada nebuvo). Taures jas irgi kazkaip i pavirsiu kelia.. Tai taip ir liko verysad.gif Tolaiu testi pabijojau..
Papildyta:

QUOTE(Nerytė @ 2010 05 18, 12:28)
Sveikutes, as irgi galiu pasigirti, kad numeciau 1,5 kg. be jokiu dietu, vakarais siektiek prisilaikau, sportuoju, o diena kemsu viska ax.gif

labuks Neryte! bigsmile.gif

nu kaip faina, kad taip nesunkiai tau krenta kilogramai thumbup.gif

Ir as taip noriu smile.gif Ale man nuo tokio rezimo jie ne krenta, o auga deja sad.gif

Neima manes nei dietos, nei iskrovos nei joks velnias lotuliukas.gif Krist tai krenta, bet visuomet atgal su draugais pargrizta, nesilaiko numestas svoris visai..
Papildyta:
QUOTE(sveikatele @ 2010 05 18, 13:09)

Labas! smile.gif Nu tu tai turbut jau visa garderoba kardinaliai pakeitei bigsmile.gif

Pabodo man ta pienarbate smile.gif Bet paskutine savaite dar pasikankinsiu, cinamonine uzgerdama hihihi.gif Po to gal ant lieknejimo su Pu-erh persoksiu rolleyes.gif

Klausyk, o po kiek kcal tu valgei iskart po delcios dietos, kad nesugrizo atgal viskas? g.gif Nes man po dietu visuomet per savaite kita - viskas atgal sad.gif Nors po dietos kasdien vis po 200-300 kcal didindavau skaiciu iki 2000, o paskui tik nevalgydavau po 18 + pienarbate. Na ir viskas taip graziai atgal ir sugrizdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidana @ 2010 05 19, 12:07)
Labas! smile.gif Nu tu tai turbut jau visa garderoba kardinaliai pakeitei  bigsmile.gif

Klausyk, o po kiek kcal tu valgei iskart po delcios dietos, kad nesugrizo atgal viskas?  g.gif

Sveika biggrin.gif ne, garderobo dar nekeičiu, nes žinau, kad dar mesiu kg, o jei dabar pirkčiau rūbus, tai tektų vėl paskui perpirkinėt lotuliukas.gif
Aš jau trečią gal dieną geriu Pu-erh bigsmile.gif Nusipirkau. Smirda tai neblogai doh.gif bet baigiu priprast, žiūrėsim, kas čia gero iš jos biggrin.gif bent litriuką tai išgeriu per dieną.
Po delčios neprisimenu, po kiek valgiau g.gif nu kad 1200 neviršydavau tai faktas turbūt g.gif
Man rodos, 2000 kcal - per daug. Nebent labai daug fizinės veiklos turi ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 19 gegužės 2010 - 13:06
Labas visoms 4u.gif
Laikausi kopustu sriubos dietos. Kol kas rezultatais esu labai patenkinta thumbup.gif Su taurem as labai atsargiai masazuojuosi. Nedarau didelio vakumo,ir vengiu vietu kuriose matosi kapiliarai. Tas vietas tiesiog rankom ismasazuoju.Nezinau ar nuo dietos ar nuo masazo,bet celiulito tikrai sumazejo thumbup.gif
O jei numestas svoris po dietos bandys sugryzineti vel dietos griebsiuosi ax.gif
Sekmes visoms atsikratant nereikalingu riebaliuku 4u.gif Tuo i bikinius lysim,reikia but grazioms thumbup.gif
Atsakyti
merginos laikau kumscius uz Jus, besidietinancias ir tyliai tyliai belieka zavetis, pavydeti jusu stiprybes ir valios thumbup.gif
Atsakyti
Leidana
Matau kad tau su svoriu sunkiai kovojasi, vis visokias dietas bandai, tai as tau pasiulysiu bulviu dietos biggrin.gif Skamba juokingai,bet tiek man tiek mano puskei labai patiko ir per tris dienas gali netekt 3kg, na aisku po tu tryju dienu reik biski prisilaikyt, kad svoris atgal nesugryztu wink.gif
va cia pasiskaityk, gal pabandysi ir pavyks ir tau smile.gif http://edieta.mama.lt/dietos_a_z/s280/ man patinka ji,nes ir skanu ir labai soti buni, nors as to 1.5kg ju niekaip per diena nesukertu smile.gif

Tai va tiek tenorejau pasakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 05 19, 21:08)
merginos laikau kumscius uz Jus, besidietinancias ir tyliai tyliai belieka zavetis, pavydeti jusu stiprybes ir valios thumbup.gif

Aciu 4u.gif tik kad ta valia toks laikinas dalykas blush2.gif Bet kol ja turiu taiir naudojuosi ax.gif
O tau ir be dideliu pastangu krenta svoris,cia tai is vis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 05 20, 07:48)
O tau ir be dideliu pastangu krenta svoris,cia tai is vis  thumbup.gif

matyt pagailejo manes dievulis, dave tokia medz. apykaita, nes zinojo, kad valios dietoms neturesiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikatele,
o tu apimtis matuojiesi? smile.gif Kiek tau cm nukrenta per savaite nuo nereikalingu vietu? Turbut daugiau nei -1cm netenki per savaite? g.gif

Parasyk po to ,ar duoda ta Pu-erh ka nors lieknejimui wink.gif Manau, kita savaite ir as jos nusipirksiu. Beje, kur tu ja pirkai ? Brangi ji labai? Sveriama pirkai ar rutuliukais/lizdeliais ? 4u.gif

As tai dabar sprendziu dilema: ar verta lieknintis tokiu budu, nuo kurio, jei nesugriesini nei karto, islieka -1cm per savaite g.gif Kaip manot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 05 20, 10:37)
matyt pagailejo manes dievulis, dave tokia medz. apykaita, nes zinojo, kad valios dietoms neturesiu  biggrin.gif

o as dievuli kazkuo uzrustinus matyt esu hihihi.gif tai tenka ir savo valios likucius sudeti kad sioki toki tiksla pasiekciau ax.gif Bet ka padarysiyra kaip yra. Bet nedristu net skustis,turiu normalu svori tik siek tiek linijas padailinti reikia. Kur kas nelaimingesnes tos kurioms po 20 ar dar daugiau kilogramu numest reikia....tai kad neveju dievulio i medi ax.gif
Atsakyti