QUOTE(vaiddda-d @ 2010 05 19, 20:45)
Labas visoms
Laikausi kopustu sriubos dietos. Kol kas rezultatais esu labai patenkinta
Su taurem as labai atsargiai masazuojuosi. Nedarau didelio vakumo,ir vengiu vietu kuriose matosi kapiliarai. Tas vietas tiesiog rankom ismasazuoju.Nezinau ar nuo dietos ar nuo masazo,bet celiulito tikrai sumazejo
O jei numestas svoris po dietos bandys sugryzineti vel dietos griebsiuosi
Sekmes visoms atsikratant nereikalingu riebaliuku
Tuo i bikinius lysim,reikia but grazioms 

Laikausi kopustu sriubos dietos. Kol kas rezultatais esu labai patenkinta

O jei numestas svoris po dietos bandys sugryzineti vel dietos griebsiuosi

Sekmes visoms atsikratant nereikalingu riebaliuku

Skaniai skamba tavo dieta

Man nuo bet kokios dietos celiulito irgi gerokai sumazedavo. Bet tik kol jos laikydavausi.. O po to kita savaite su sugriztanciais kg - ir tas "grozis" atgal

Papildyta:
QUOTE(Krissstulka @ 2010 05 20, 01:36)
Leidana
Matau kad tau su svoriu sunkiai kovojasi, vis visokias dietas bandai, tai as tau pasiulysiu bulviu dietos
Skamba juokingai,bet tiek man tiek mano puskei labai patiko ir per tris dienas gali netekt 3kg, na aisku po tu tryju dienu reik biski prisilaikyt, kad svoris atgal nesugryztu 
va cia pasiskaityk, gal pabandysi ir pavyks ir tau
http://edieta.mama.lt/dietos_a_z/s280/ man patinka ji,nes ir skanu ir labai soti buni, nors as to 1.5kg ju niekaip per diena nesukertu 
Tai va tiek tenorejau pasakyt
Matau kad tau su svoriu sunkiai kovojasi, vis visokias dietas bandai, tai as tau pasiulysiu bulviu dietos

va cia pasiskaityk, gal pabandysi ir pavyks ir tau

Tai va tiek tenorejau pasakyt

Aciu Krissstulka

Pasiskaitysiu sita dieta, gal veliau ir susigundysiu

Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2010 05 19, 21:08)
merginos laikau kumscius uz Jus, besidietinancias ir tyliai tyliai belieka zavetis, pavydeti jusu stiprybes ir valios 

Dekui uz kumscius

Papildyta:
Na, o po mano vakarykstes iskrovos su vandeniu nukrito vel dvigubai maziau cm, nei praeita karta