Įkraunama...
Įkraunama...

Pienas su Arbata 4

QUOTE(vaiddda-d @ 2010 05 19, 20:45)
Labas visoms 4u.gif
Laikausi kopustu sriubos dietos. Kol kas rezultatais esu labai patenkinta  thumbup.gif Su taurem as labai atsargiai masazuojuosi. Nedarau didelio vakumo,ir vengiu vietu kuriose matosi kapiliarai. Tas vietas tiesiog rankom ismasazuoju.Nezinau ar nuo dietos ar nuo masazo,bet celiulito tikrai sumazejo thumbup.gif
O jei numestas svoris po dietos bandys sugryzineti vel dietos griebsiuosi  ax.gif
Sekmes visoms atsikratant nereikalingu riebaliuku 4u.gif Tuo i bikinius lysim,reikia but grazioms  thumbup.gif

Skaniai skamba tavo dieta smile.gif Sitos nemeginau smile.gif Kiek dienu planuoji jos laikytis?

Man nuo bet kokios dietos celiulito irgi gerokai sumazedavo. Bet tik kol jos laikydavausi.. O po to kita savaite su sugriztanciais kg - ir tas "grozis" atgal doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Krissstulka @ 2010 05 20, 01:36)
Leidana
Matau kad tau su svoriu sunkiai kovojasi, vis visokias dietas bandai, tai as tau pasiulysiu bulviu dietos biggrin.gif Skamba juokingai,bet tiek man tiek mano puskei labai patiko ir per tris dienas gali netekt 3kg, na aisku po tu tryju dienu reik biski prisilaikyt, kad svoris atgal nesugryztu wink.gif
va cia pasiskaityk, gal pabandysi ir pavyks ir tau smile.gif http://edieta.mama.lt/dietos_a_z/s280/ man patinka ji,nes ir skanu ir labai soti buni, nors as to 1.5kg ju niekaip per diena nesukertu smile.gif

Tai va tiek tenorejau pasakyt smile.gif

Aciu Krissstulka 4u.gif

Pasiskaitysiu sita dieta, gal veliau ir susigundysiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2010 05 19, 21:08)
merginos laikau kumscius uz Jus, besidietinancias ir tyliai tyliai belieka zavetis, pavydeti jusu stiprybes ir valios thumbup.gif

Dekui uz kumscius 4u.gif Tikrai jie pravers biggrin.gif
Papildyta:
Na, o po mano vakarykstes iskrovos su vandeniu nukrito vel dvigubai maziau cm, nei praeita karta blink.gif Tik -2.5cm. O svoris - nesvarbu, as jo neziuriu irnesakyk.gif Vienu zodziu - kuo toliau, tuo kiekviena vandenine iskrova darosi dvigubai maziau efektinga unsure.gif Daugiau nebedarysiu su vandeniu, nes neaisku dar kas is situ numestu -2.5cm per savaite isliks, iki kito treciadienio.. Tam, kad nors tas -1cm isliktu, prie pienarbates siandien cinamonine prijungiau smile.gif Paskutine savaite taip pazaisiu ir tada welcome Pu-erh ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 05 20, 09:54)
o as dievuli kazkuo uzrustinus matyt esu hihihi.gif tai tenka ir savo valios likucius sudeti kad sioki toki tiksla pasiekciau ax.gif  Bet ka padarysiyra kaip yra. Bet nedristu net skustis,turiu normalu svori tik siek tiek linijas padailinti reikia. Kur kas nelaimingesnes tos kurioms po 20 ar dar daugiau kilogramu numest reikia....tai kad neveju dievulio i medi ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidana @ 2010 05 20, 10:50)
Sveikatele,
o tu apimtis matuojiesi?   smile.gif   Kiek tau cm nukrenta per savaite nuo nereikalingu vietu? Turbut daugiau nei -1cm netenki per savaite?  g.gif

As tai dabar sprendziu dilema: ar verta lieknintis tokiu budu, nuo kurio, jei nesugriesini nei karto, islieka -1cm per savaite  g.gif  Kaip manot?  blush2.gif

labukas biggrin.gif apimčių, žinok, nesimatuoju, vis užmirštu metriuką nusipirkti doh.gif bet manau daugiau negu 1cm netenku, nors kas ten žino g.gif
O dėl pu-erh, tai aš nesužinosiu, ar ką nors duoda, nes daug ką darau - ir sportuoju, ir riboju maistą, kcal skaičiuoju, iškrovas darau, pu-erh geriu. Jei ir bus koks efektas, tai nesuprasiu, nuo ko lotuliukas.gif Pirkau maximoj, prie visų arbatų pastatyta. Presto vadinas. Toks minkštas pakelis, jame palaidos arbatžolės. Kainos nepamenu, nebrangi lygtai g.gif pakelis panašus į šį
user posted image
šiaip kiek žinau, būna įvairių skonių,kvapų, tai jei pirkt su kokiu skanesniu papildomu kvapu, gal skaniau gertųsi (čia tiems, kas nebandė), nes Pu-erh - smirdalė biškį doh.gif biggrin.gif

O tau nesugriešint labai sunku? Jei tau laaaaaaaaabai svarbu numest tuos cm, tai manau negriešink smile.gif o dar geriau būtų - sportuot. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 20 gegužės 2010 - 14:01
QUOTE(sveikatele @ 2010 05 20, 14:53)
labukas biggrin.gif apimčių, žinok, nesimatuoju, vis užmirštu metriuką nusipirkti doh.gif bet manau daugiau negu 1cm netenku, nors kas ten žino g.gif
O dėl pu-erh, tai aš nesužinosiu, ar ką nors duoda, nes daug ką darau - ir sportuoju, ir riboju maistą, kcal skaičiuoju, iškrovas darau, pu-erh geriu. Jei ir bus koks efektas, tai nesuprasiu, nuo ko lotuliukas.gif Pirkau maximoj, prie visų arbatų pastatyta. Presto vadinas. Toks minkštas pakelis, jame palaidos arbatžolės. Kainos nepamenu, nebrangi lygtai g.gif pakelis panašus į šį
user posted image
šiaip kiek žinau, būna įvairių skonių,kvapų, tai jei pirkt su kokiu skanesniu papildomu kvapu, gal skaniau gertųsi (čia tiems, kas nebandė), nes Pu-erh - smirdalė biškį doh.gif  biggrin.gif

O tau nesugriešint labai sunku? Jei tau laaaaaaaaabai svarbu numest tuos cm, tai manau negriešink smile.gif o dar geriau būtų - sportuot. mirksiukas.gif

bigsmile.gif o cia kas per arbatelė ar ji skirta lieknėjimui kazkaip g.gif
Atsakyti
čia gali pasiskaityt mirksiukas.gif 1 ir 2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidana @ 2010 05 20, 12:14)
Skaniai skamba tavo dieta smile.gif Sitos nemeginau smile.gif Kiek dienu planuoji jos laikytis?

Sesta diena jau ta dieta visai neskani biggrin.gif Bet jau rytoj paskutine diena.
cia apie ta dieta placiau http://www.supermama...howtopic=516614
Tiek nenumeciau kiek zadeta per ta savaite,bet man ir nereikia tiek numest ax.gif Man labiausiai patinka kad galima valgyt kiek telpa thumbup.gif
Taigi sesta dietos diena turiu kazkur -2,5 kg. Jau vel myliu save thumbup.gif Dabar beliks kazkokiu budu stengtis kad svoris negryztu. na o jei grys tai vel tos pacios dietos imsiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 05 21, 09:40)
Sesta diena jau ta dieta visai neskani biggrin.gif Bet jau rytoj paskutine diena.
cia apie ta dieta placiau http://www.supermama...howtopic=516614
Tiek nenumeciau kiek zadeta per ta savaite,bet man ir nereikia tiek numest ax.gif Man labiausiai patinka kad galima valgyt kiek telpa thumbup.gif
Taigi sesta dietos diena turiu kazkur -2,5 kg. Jau vel myliu save  thumbup.gif Dabar beliks kazkokiu budu stengtis kad svoris negryztu. na o jei grys tai vel tos pacios dietos imsiuos  smile.gif

Oho, saunuole kad tiek atsilaikei! thumbup.gif Sveikinu su minusu 4u.gif

Va, va pats sudetingumas ne numesti, o numestaji svori islaikyti.. g.gif Kol neatradau sau tinkancio budo, kaip po dietos islaikyti bent puse stabilaus rezultato, tol daugiau dietu nebesiimu, nes vistiek man grizta, daznai ir su pliusu.. O nuo tokiu svorio svyravimu tik striju priviso nereikalingu unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(sveikatele @ 2010 05 20, 16:35)
čia gali pasiskaityt mirksiukas.gif 1 ir 2 4u.gif

Aciu! 4u.gif as irgi pasiskaiciau smile.gif Tik dar labiau pakilo upas ta Pu-erh nusipirkti, nes raso, kad ir normaliai maitinantis galima per menesi nuo -3 kg netekti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(vaiddda-d @ 2010 05 21, 08:40)
Sesta diena jau ta dieta visai neskani biggrin.gif

o mamyte... kopūstų dieta man žiauriai netiko doh.gif nekartočiau nė už ką schmoll.gif užkimšo vidurius (nežinau, kiek dienų i tualetą nėjau), vaikščiojau kaip statinė, ir t.t.
Na bet kaip matau, visiems skirtingai, tai džiaugiuos už tave thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(Leidana @ 2010 05 21, 10:25)
Tik dar labiau pakilo upas ta Pu-erh nusipirkti, nes raso, kad ir normaliai maitinantis galima per menesi nuo -3 kg netekti  bigsmile.gif

Žinok, va geriu ją, tai skani jau pasidarius thumbup.gif Nebedvokia, viskas labai čiki-piki biggrin.gif pripratau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu viskas, mergos, keliu balta veliava 000189.gif biggrin.gif

Uzmetu Medaus-cinamono gerima ir Pienarbate visiems laikams smile.gif

Ta cinamonine arbata - tai kazkoks amerikonu ismislas.. O Pienarbate pravers nebent kada veliau, kalorijas skaiciuojant, kad nuslopinti apetita ir nusistatytos kcal normos nepadaugint.

Nuo iskrovos pries savaite, per kuria buvo numesta -1,2 kg ir -2,5cm grizo viskas su pliusu (+0,5 cm ant liemens). Negriesijau per si laika ne karto, abu gerimus geriau, po 18 nevalgiau. Taigi jokio tolko is ju, jei jie net po iskrovos minuso nepalaiko schmoll.gif

Dabar nusiteikiau ismeginti ta riebalu zudike Pu-Erh arbata bigsmile.gif Rytoj vaziuosiu nusipirkt ir jau tikiuosi pradeti ja gerti kasdien. Riebalu zudymo planas toks: 3 dideli puodeliai (po~400ml) Pu-Erh kasdien + nevalgymas po 19 val. Ir stengsiuosi pati valgyt maziau, dazniau saves paklaust, ar tikrai esu alkana, ar cia tik akys nori smile.gif Jei sito bus mazoka - tada vietoj 19h nebevalgysiu nuo 18h.
Startuosiu su 60.2 kg
Apimtys: 87.5 - 71 - 97.5 cm.

Po savaites ar keliu parasysiu kaip einasi su Pu-erh mirksiukas.gif

Beje, Vaiddda, kaip sekasi po dietos? Kaip valgai dabar? Laikosi kg? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leidana: 26 gegužės 2010 - 11:47
QUOTE(Leidana @ 2010 05 26, 13:43)
Beje, Vaiddda, kaip sekasi po dietos? Kaip valgai dabar? Laikosi kg?  bigsmile.gif

Man su tom arbatom irgi nieko gero nesigavo schmoll.gif Va dabar nors ir baigesi dieta,bet vis verduosi ta kopustiene thumbup.gif Siaip niekada sriubu nemegau,bet dabar be kopustienes negaliu nei dienos. O siaip jau ir neriebios mesytes valgau,ir varske liesa ir kitoki ivairesni maista. Svoris negryzta thumbup.gif Bet nevalgau jokiu saldumynu,jokios kiaulienos,jokio alkoholio,taip pat jokiu miltiniu patiekalu,ir grieztas NE bulvems bei riebalams.
Sveriu 52 kg ir labai tuo dziaugiuosi thumbup.gif
pries keleta dienu kavinej neatilaikiau pagaundai ir suvalgiau nedidele pica doh.gif Po to visa nakti nezmoniskai skaudejo galva ir skrandi doh.gif matyt jau skrandis atprato nuo sunkaus maisto g.gif
Atsakyti
Oi , panos, negaliu lotuliukas.gif Geriu Pu - Erh biggrin.gif Atsiduoda kaimu ir tvartu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif doh.gif

Nusipirkau Rimi pardej tokia lizdeliais, i popieriukus suvyniotais, firmos "Skonis ir kvapas" uz 8 Lt. Nu tai tas skonis ir kvapas Pu-Erho - neispasakyti lotuliukas.gif Tegul tik pamegina nesulieknint manes dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidana @ 2010 05 27, 18:23)
Oi , panos, negaliu  lotuliukas.gif  Geriu Pu - Erh  biggrin.gif  Atsiduoda kaimu ir tvartu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  doh.gif

Nusipirkau Rimi pardej tokia lizdeliais, i popieriukus suvyniotais, firmos "Skonis ir kvapas" uz 8 Lt. Nu tai tas skonis ir kvapas Pu-Erho - neispasakyti  lotuliukas.gif Tegul tik pamegina nesulieknint manes dabar  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai is kokio velnio ta arbata jei toks dvokas biggrin.gif Gal priprasi prie to kaimo aromato su laiku mirksiukas.gif Svarbu kad rezultatai butu 4u.gif
O as siandien sugriesijau blush2.gif Teko papulti i kavine nes ilgokai kelyje buvo tai isalkom. Tai suvalgiau diiiiideli cepelina su spirguciais ir grietine blush2.gif dabar jau gailiuos to- skrandis nelabai virskinti nori schmoll.gif Tikiuos tas cepelinas jei ir sueis i kuna tai tegul ant krutines graziai sugula biggrin.gif Kitur nenoriu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti