Įkraunama...
Įkraunama...

Pienas su Arbata 4

Aha, cepelinai tegul tik i krutine thumbup.gif Dziaugiuos, kad tau svoris laikosi ir esi savimi jau patenkinta 4u.gif

Mb mano arbata pamates iskart paklause, kas cia per apvalus sudukai i popieriukus suvynioti doh.gif Gerai, kad dar aromatu neuzuode lotuliukas.gif

As tai irgi griesijau, vakar.. Na, tai iskart apimtys ir kg i pliusa pasikeite. Taigi startuoju su pu-erhu su tokiais duomenim, paziuresiu po to kokie bus po savaites:

61 kg ir 87.5 - 70.5 - 98 cm .
Sikna pucias kaip ant mieliu, kai bent diena nieko neprisilaikau, baisu.. g.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif (Jei dar kas cia bera gyvas.. biggrin.gif )

Tai va , apie ta Pu-Erh arbata, kuri kakuliais kvepia lotuliukas.gif Zinokit, visai nieko ji bigsmile.gif Reikejo man anksciau ja pamegint.. Jau nei kvapo nei specifinio skonio po savaites beveik nebesijaucia, atrodo ,kad paprasta juoda stiproka arbata be cukraus gertum smile.gif

Per savaite (su vienos dienos grieku blush2.gif ) rezultatas toks: -1,1 kg ir -3,5 cm ax.gif Be to grieko (velyvo prisiedimo + alaus) manau, dar daugiau butu nukrite bigsmile.gif
Mitybos visgi neriboju, nes neiseina, ner valios.. Dabar tik nevalgau po 19h ir puerho 3 didelius puodelius per diena isgeriu ir viskas smile.gif Kol lieknins, tol tesiu toliau.. ax.gif

Atsakyti
Na merginos, ar veikia ta stebuklinga arbata su pienu? rolleyes.gif
Pastaruoju metu jauciuosi labai negrazi, ant bulku patrauke, o niekada nemegau miltiniu, nei saldumynu... ir priaugau 2 kg.. o noriu numesti 10.. 15 jau numeciau.. vat..
Papildyta:
QUOTE(Leidana @ 2010 05 27, 18:11)
Aha, cepelinai tegul tik i krutine  thumbup.gif  Dziaugiuos, kad tau svoris laikosi ir esi savimi jau patenkinta  4u.gif

Mb mano arbata pamates iskart paklause, kas cia per apvalus sudukai i popieriukus suvynioti  doh.gif  Gerai, kad dar aromatu neuzuode lotuliukas.gif

As tai irgi griesijau, vakar.. Na, tai iskart apimtys ir kg i pliusa pasikeite. Taigi startuoju su pu-erhu su tokiais duomenim, paziuresiu po to kokie bus po savaites:

61 kg ir 87.5 - 70.5 - 98 cm .
Sikna pucias kaip ant mieliu, kai bent diena nieko neprisilaikau, baisu..  g.gif

As irgi puerh arbata geriu kart nuo karto, kepenim gerai, bet as geriu gryna, pirkta is kinu parduotuves nes tose maisytose ja net nekvepia.. o ir kakaliukais ji nekvepia man.. greiciau mediena.. vat smile.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif ,
Prisiskaičiau šioje temoje apie įvairius gėrimukus padedančius lieknėti, tik kuo toliau skaitau tuo labiau nesuprantu, ar pienarbatė ir gėrimukas su medumi ir cinamonu padeda tirpti kilogramams ar palaikyti pastovų esamą svorį? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Foxe @ 2010 06 06, 18:08)
Na merginos, ar veikia ta stebuklinga arbata su pienu?  rolleyes.gif
Pastaruoju metu jauciuosi labai negrazi, ant bulku patrauke, o niekada nemegau miltiniu, nei saldumynu... ir priaugau 2 kg.. o noriu numesti 10.. 15 jau numeciau.. vat..
Papildyta:
As irgi puerh arbata geriu kart nuo karto, kepenim gerai, bet as geriu gryna, pirkta is kinu parduotuves nes tose maisytose ja net nekvepia.. o ir kakaliukais ji nekvepia man.. greiciau mediena.. vat smile.gif

Labas! mirksiukas.gif

Apie pienarbate tai taip pasakysiu:
Vis tikejausi, kad ji pati veiks kazkaip liekninanciai, kad visai neziurint maisto ji kaipnors mane sukudins biggrin.gif blush2.gif Na, bet visokiais budais ja meginau gerti, vakarais nevalgyt, iskrovas po to pridejau - nu ir nesilaiko tas svoris. Arba ten atgal svyruoja, arba biski auga, jei maisto neriboji.
O siaip pienarbate apetita tai neblogai uzmusa ir energijos suteikia, bet tik kokiom 3-4 valandom. Man ji atstoja 1 valgyma per diena. Taigi, cia labai tinkantis gerimas alkiui/apetitui malsinti, skaiciuojant kalorijas, tam kad nepadauginti nusistatytos kcal normos smile.gif
Foxe, o kaip tu tuos 15 kg jau numetei? Kokiais budais? bigsmile.gif
Atsakyti
Beje, Foxe, o kur tu kinu parduotuve radai? Gal Vilniuje yra kur nors tokia? rolleyes.gif Koks poveikis nuo tikrosios Pu-erh? Kodel tik retkarciais ja geri, o ne kasdien? Gal padetu zymiai labiau nei pienarbate..

Beje, sita mano presuota kakuliu arbata tai berods irgi veiksminga ax.gif Tik gaila, po baliuku puse svorio ir cm vel grizta blush2.gif Na, si savaitgali jau nenusimato jokiu progu, tai labai stengsiuos issilaikyti iki kito pirmadienio be jokiu grieku ir gerimu su laipsniais vakarais.. Noriu vel paziureti, ar dar kris apimtys nuo Pu-Erho, ar cia tik is pat pradziu buvo taip g.gif
Papildyta:
QUOTE(manye @ 2010 06 06, 23:15)
Sveikutės  smile.gif ,
Prisiskaičiau šioje temoje apie įvairius gėrimukus padedančius lieknėti, tik kuo toliau skaitau tuo labiau nesuprantu, ar pienarbatė ir gėrimukas su medumi ir cinamonu padeda tirpti kilogramams ar palaikyti pastovų esamą svorį?   blink.gif

Manye, labuks! smile.gif
sitie abu gerimai man padejo tik is pradziu truputi.. Bet po to pradejo nebeveikt, nebelieknint schmoll.gif Taigi, jei griesijau vakare po 18-19 val. su maistu - man svoris net vietoj nebesilaike, geriant siuos gerimus, o augo .
Medaus-cinamono gerimu jau nebepatariu gundytis, pati ilga laiko tarpa ji geriau, o reziume - taip ir nesukudau normaliai. Neverta mirksiukas.gif
O va Pienarbate - labai puikus pagalbininkas alkio slopinimui ir kaip energijos uztaisas thumbup.gif Bet velgi, jei nemazinti maisto normos / neskaiciuoti kaloriju - tai galima ir storeti sekmingai..

Pu- erh arbata - tai turbut paskutinis gerimas, kuri meginu gerti, neribojant maisto iki 19 val. Nes vis nepribrestu tu kcal skaiciuoti ir save riboti.. Laukiu, kol si arbata mane sulieknins blush2.gif Kolkas po truputi ji ta ir daro bigsmile.gif Bet tik nustos ji mane kudint, nustos gramai ir cm kristi - tuomet teks kcal skaiciuoti, jei vel kokio stebuklo nesurasiu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leidana: 07 birželio 2010 - 16:19
Sveikos 4u.gif

Noriu paklausti apie KOPŪSTŲ SRIUBOS DIETA. Ar ji tikrai veiksminga? Man daug ir nereikia numesti kg.,bet biski reikia. blush2.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

As vel su pienarbates puodeliu rankose smile.gif Darausi iskrova siandien su pienarbates litru ax.gif Nebelieknina Pu-erhas.. Svoris ir apimtys arba svyruoja arba kyla. Ziuresiu, gal Pu-erhas pades po siandienines iskrovos islaikyti minusiuka per savaite. Kasdien gersiu po 2 litrus Pu erho smile.gif Jei per savaite po siandienos isliks daugiau nei -1cm apimciu, tada pratesiu iskrovas. Jei ne - tada kitko imsiuos smile.gif

Beje, is pradziu per pirmaja savaite, kai man kilogramas nukrito pradejus gerti pu-erh, tai pamasciau, kad ten greiciausiai visgi ne nuo sios arbatos.. Nes kaip tik tuomet per ta savaite man Mmm pasibaiginejo, tai turbut susikaupe skysciai isejo ir pakudo po Mmm apimtys bei tas -1 kg g.gif

Po savaites parasysiu, ar padejo pu-erh man po iskrovos bent koki minusa islaikyti..

iki! bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leidana: 15 birželio 2010 - 13:28

o cia ta arbata be proporciju g.gif
SVORIO METIMAS
Kasdien ryte 1/2 val. prieš pusryčius „ant tuščio skrandžio" ir vakare
prieš miegą išgerkite medaus su puodelyje vandens pavirintu cinamonu.
Reguliariai vartojant krenta net didžiausių storulių svoris. Be to
reguliarus tokio mišinio vartojimas neleidžia kūne kauptis riebalams
net jei ir suvartojame labai daug kalorijų.
ot ziopla doh.gif sumakalavau temos pavadinima blush2.gif
[/quote]
sveikutes,nelabai supratau kaip cia ta arbata gerti blush2.gif vandeni reikia atskirai isvirti su cinamonu?o medu su sauksteliu?ar viska kartu virti ax.gif
Atsakyti
river, as kai geriau dariau taip: uzverdu vandeni arbatini, i puodeli isidedu cinamono, uzpilu verdanciu vandeniu, kai arbata pravesta isidedu medu. medaus negalima deti i karsta vandeni - dingsta visos gerosios savybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 06 22, 10:25)
river, as kai geriau dariau taip: uzverdu vandeni arbatini, i puodeli isidedu cinamono, uzpilu verdanciu vandeniu, kai arbata pravesta isidedu medu. medaus negalima deti i karsta vandeni - dingsta visos gerosios savybes  4u.gif

Aciukas uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 06 22, 10:25)
Aciukas uz info 4u.gif

sekmes metant kg 4u.gif

As nesikudinu tik pasportuoju ir krenta mano kilogramiukai assa.gif tikiuosi taip ir toliau wub.gif
Atsakyti