Įkraunama...
Įkraunama...

Kai praeiviai auklėja jūsų vaiką

na va,beveik pries savaitele vel prasidejo...
buvo uosves jubiliejus.viena jos pussesere man labai dziauges,kaip jin myli vaikus,kokia gera aukletoja (dirba darzelyje),pasibaisejo,aki papasakojau,kad kiti mano maze stora pavadina,etc.
ir ka sau manot?ogi kita diena pamacius mano zuikyte pareiske...teisingai:"kokia stora!!!!" mad.gif mad.gif gun_bandana.gif sakes,kaip susiutau.matyt,vakare buvo girta ir nesuprato,ka man sake.fuuuu
Atsakyti
o mane tai labiausiai nervina kaip reikia i lietuva parvaziuoti doh.gif
tai vaiku odos spalva uzkliuna tai jie per auksti...t.t.
atskaito man visos kaimynes kodel vaiku nemaitinu , o kad jie tikrai nevalgo tai gal neprimaitisiu iki apsivemimo...dar daznai visi galvoja kad plauku tokiem mazem dazau garbanojau,o ka man dabar daryti kad jie kaip ir as juodu plauku,jie blizga(kaip leliu)ir dar garbanoti stambiom garbanom?gal istiesinti g.gif
ir siaip taip pasitaiko pavydziu mamu,kaip mano vaikai gali sokti...ir bet ka daryti viesoj vietoj(nu nesi gedija)iskarto jie tampa ne neisaukleti ohmy.gif arba eina ir spokso su tokio pat amziaus vaikais,ir sako su juodukais negalima draugat mad.gif (o jie kas svarbiausia kaip labai labai gerai idegia ) atrodo nes tetis jau nebe mulatas tai jie...arba dar daznai uzkliuna kad as vaikus per daug puosiu,man grazu kaip vaikai eina pasipuose ar pasivaiksciot ar i kavine,pilnai suprantu tas mamas kurios negali papuosti nes neturi pinigu ar taip toliau ir panasiai ,bet prie ko cia as as taip pat teises neturiu ju puosti jei man pajamos leidzia?sutinkam visokiu senuku ir klausia kodel tu veiku lietuviskai normalei sneket nemokini.ir vel cia mano kalte kad jie su akcentu sneka...cia labai piktai parasiau ir atsiprasau cia tikrai ne ant jusu pykstu tiesiog savo nuomane parasiau.ir is viso niekas neturi kistis i nei vienos is cia mamu gyvenimus kaip nori taip gyvena bent cia jau mano nuomone heart.gif
Atsakyti
*egle*,pilnai tave suprantu.ir pykt gali kiek nori-tam ta tema ir uzvedziau-kur kitur,jei ne cia,galim issiliet.nu jau tikrai tie zmones nebeismano,pire ko prisikabint mad.gif siaubas-matai,tu jau ir puost vaiko nebegali.man baisiai grazu,kai tokie maziukai graziai atrodo.as ir savo maze be progos kartais papuosiu-ir graziai atrodo,ir rubai be reikalo spintoj netrunys "ant isaugimo". o tas draudimas kazka daryt viesoj vietoj...nu jei mano vaikas susimasto pasokt,tai ka,jam negalima?!absurdas...dar gerai,kad neaiskina,koki varda det ir pan...nors ne,buna ir tokiu...baisu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE (pa_radize @ 2004 11 05, 20:36)
dar gerai,kad neaiskina,koki varda det ir pan...nors ne,buna ir tokiu...baisu... doh.gif

man irgi be galo grazu kaip vaikai papuosti vaiksto(tai gi kiekviena diena kaip svente laugh.gif ).
o man del vardu jau irgi buvo tokiu zvilgsniu ohmy.gif nes visi is K raides rolleyes.gif maniskiai tik isgirsta muzika ir soka thumbup.gif ir niekada ju nedraudziu(nebent kur kokioj bibliotekoj ar baznyciuoj smile.gif ).bet kad jie visai nieko nebijo pries kameras laisvai stovi,tik pamato ir maivos doh.gif
ir dar kas baisiai uzknisa mano vyriausioji keliose reklamose buvo tai eina spokso ir sako cia is reklamos bet tu grazesne uz ja (butent taip ir buvo cia su panasaus amziausas vaiku snekejos tokia moteris ohmy.gif )ar dar kaip tu drysti savo vaikus leiti tai gi kokia provokacia(reklamavo sampuna ir vaikiska nauja kolekcia ,o kur cia ta provokacije tai man ir dabar nedasyla g.gif ) tai man ne kraujas uzverda nu turi grazu vaika ir leisk ,cia dar mano ir berniukas eina i manekenu studija tai daznai isgirstu nieko neipatingi tie vaikai ,o jau tokias zvaigzdes bando padaryti.bent jau cia as vel manau laugh.gif kad kiekvienai mamai kad jos vaikas yra ryskiausia zvaigzdute ,o aplinkiniams jie spindi skirtinga wub.gif cia aisku nevisi tokie pikti kiti ir pagiria mus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *egle*: 05 lapkričio 2004 - 20:51
is tiesu labai sveikinu,kad tavo vaikuciai tokie saunus clap.gif o tie,kurie sneka,kad ju vaikas grazesnis ar kad tavo niekuo neipatyngi,tiesiog pavydi.kitaip kazin ar galima paaiskinti tokias kalbas g.gif
Atsakyti
QUOTE (pa_radize @ 2004 11 05, 20:57)
is tiesu labai sveikinu,kad tavo vaikuciai tokie saunus clap.gif o tie,kurie sneka,kad ju vaikas grazesnis ar kad tavo niekuo neipatyngi,tiesiog pavydi.kitaip kazin ar galima paaiskinti tokias kalbas g.gif

del manes tai jie tegul sneka ka tik nori kaip sakoma man nusi*t bet kad jie veikuciams sirdeles skaudina(nes viskas vyksta prie vaiku mad.gif )
Atsakyti
na prisijuokiau cia paskaicius. bet kai kas nors pradeda aiskinti kad tu nesugebi aukleti savo vaiko, tai man norisi verkti sad.gif o taip buna visai neretai, kadangi gyvenu kartu su tevais. ir sakyti ka nors nelabai noriu, nes jauciu kad cia nemano namai. pati esu studente liko dar metai mokytis. dabar rimtai svarstau ar ieskotis darbo ir kaip nors baigt mokslus neakivaizdziai, ar dar tuos metelius pakentet. bet man jau baigias kantrybe. net rasant pradejau verkti. negaliu kaip pikta. atrodo kad niekam nerupi kad tas vaikas yra MANO!!! o gal reiktu eit su vyru pas anyta gyvent, ji nesikisa kaip as auginu savo vaika ir kadangi ji yra gana jauna, tai mes visai gerai sutariam. bet va beda, kad jau vaikas priprato eit i darzeli, o pervedus i kita, tai nezinau kaip cia butu. ir dar tevai pradejo mane mokyti kaip reikia man gyvent su savo vyru. jei tik jis kur iseina iskart pripuole klausineja kur isejo, kada grys, kodel be manes. o kad as pati jam leidau iseit, kad cia tik musu reikalas, jeigu mes susipykom ar dar kas, tai niekam neidomu. nors nusisauk . parasykit kad suprantat mane, man bus lengviau, nes kol kas tai atrodo niekas manes nesupranta ir niekam neidomu, kad tai MANO gyvenimas gun_bandana.gif
Atsakyti
oi,daivada,kaip tave suprantu.nu sakes,tevai mad.gif
gal nuskambes grieztai,bet,jei tik turi galimybe,iseik.patikek-tavo vaikutis darzelio pasikeitima istvers lengviau nei nuolatini tavo liudesi,nervinguma,etc.is pradziu skaitydama galvojau,kad tu gal vienisa mama,tada vienaip.bet kai pamaciau,kad turi vyra...maukit greiciau.jei tik sutari su anyta ir ji jus priimtu,keliaukit pas ja.nes dabar ne tik sau gadini nervus,bet gali dar ir santykius su vyru susigadint.ir bus kaip anekdotuose apie uosve.
mes patys lekem is namu kuo greiciau.tai kas,kad tas pagrindas po kojomis nera toks geras,bet man svarbiau tarpusavio santykiai nei kazkokios materialios gerybes.svarbu,vaikui visko uztenka,turim valgyt ir uz ka mokescius moket.ir,kaip mano uosve pasake,esam jauni,turim ir pasipykt,ir pasibuciuos,ir pasimylet vieni,be tevu.
tad apsispresk ir priimk ryztinga sprendima.jei bus sunku,butinai parasyk. wub.gif
Atsakyti
sveikutes
ko tu Daivada dar lauki mano jau ir pedos atsalusios butu laugh.gif ,vistiek tavo mama kaip maza mergaite dar priziuri,bet tikriausiai vistiek gero linki wub.gif bet tas gerumas pasireiskia ir nervinimo forma mad.gif
tu tik susikrauk daiktus ir bek,nes santykiai su vyru nepalauks ,o mama galesi aplankyti(jei noresi biggrin.gif )
Sekmes heart.gif
Atsakyti
tai va, paklausiau jusu tokiu geru patarimu thumbup.gif ir dabar ieskomes su vyru nuomotis vieno kambario buta clap.gif clap.gif clap.gif labai laukiu kada issikraustysim. tevams dar nieko nesakiau. biski baisu doh.gif bet vistiek teks pasakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE (daivada @ 2004 11 08, 17:48)
tai va, paklausiau jusu tokiu geru patarimu thumbup.gif ir dabar ieskomes su vyru nuomotis vieno kambario buta clap.gif clap.gif clap.gif labai laukiu kada issikraustysim. tevams dar nieko nesakiau. biski baisu doh.gif bet vistiek teks pasakyti g.gif

saunuole Daivana thumbup.gif
o kas taip baugina mamai pasakyti kad jau izaugai nori buti savarankiska? g.gif
nebent ji koks baubas laugh.gif
Atsakyti
saunuole,daivada! clap.gif labai gerai,kad ryzaisi.juk tai tavo gyvenimas,ir turi teise but laiminga.o mama...jei tave myli,supras...nebent nori tave ir toliau kaip maza vaika auklet.sekmes jusu seimynai wub.gif
Atsakyti