Įkraunama...
Įkraunama...

Kai praeiviai auklėja jūsų vaiką

daisy,as ir nieko pries,kai patarineja,bet viskas turi tureti saika.o dar kai sulauki absurdisku patarimu.na kartais tikrai isveda is kantrybes mad.gif
as ir savo mazaja palieku pazet,zinau,kad ja pasirupins,tik nervina,kai viskas pradedama daryt savaip,nors mes turim savo tvarka,rezima,ir mociutes tai zino
Atsakyti
Kalbėdama apie aplinkinius, aš turėjau galvoje ne mamas ar anytas, o visas tas, kurias į draugystę atvedė kartu auginami pilvai ir vaikai, visas tas "paslaugiąsias" kaimynes ir t.t., žodžiu, tuos, kurių patarimai man nereikalingi ir net neįdomūs.
Atsakyti
ech o as ir siandien vel prisiklausiau... dry.gif
buvom pas vyro mama.maze trumpam palikom jai,o patys isvaziavom mane biski pamokyt vazinet.kai grizom,buvo pas ja sveciuos drauge.nu tai sumaste isvirt koses bulviu su morka jai,paskui dar atklausiau patarimu tirada,kaip ja maitint,kad nenoreciau,jog is karto viska suvalgytu ir pan.bet juk as nieko panasaus ir nenoriu! wink.gif tai kilo noras kuo greiciau mint namo,nes netgi tada,kai mano mazule akivaizdziai pradejo rodyt,kad nori miego,jos nusprende,kad pirma reik koses duot.
ojojoj,tos mociutes,tetos ir kaimynes...
Atsakyti
Liuks tema: ir prisijuokiau, ir daug kur savo gimines atpazinau biggrin.gif
Mane tai amzinai irgi "pjauna" del maitinimo. Jei buciau klausius, tai mano 2.gif nuo 1 men. pratintusi prie sulciu, naktim pasitenkintu arbatele, o piena uzsigerinetu... biggrin.gif Manau, beprasmiska kartais gincytis su tarybiniu laiku mamom-ne uz ka nepripazista nauju vaiku auginimo teoriju g.gif
Atsakyti
QUOTE (Voriuke @ 2004 10 07, 22:59)
Liuks tema: ir prisijuokiau, ir daug kur savo gimines atpazinau biggrin.gif
Mane tai amzinai irgi "pjauna" del maitinimo. Jei buciau klausius, tai mano 2.gif nuo 1 men. pratintusi prie sulciu, naktim pasitenkintu arbatele, o piena uzsigerinetu... biggrin.gif Manau, beprasmiska kartais gincytis su tarybiniu laiku mamom-ne uz ka nepripazista nauju vaiku auginimo teoriju g.gif

Aš irgi biggrin.gif Mažė verkia būdavo,o mano mamelė : duok mišinuką,jai traukti sunku iš papo blink.gif .O apie arbatėles. Dar dabar pažįstamos: tai tu jai arbetos neduodi? ir sulčių neduodi? blink.gif Nu visai nepadeda aiškinimai,kad arbata tik vietą skrandyje užimą,o sultys mažina apetitą. mad.gif

Ai,eina jie visi į jprst tongue.gif
Atsakyti
tema thumbup.gif mano vyro 18-metis brolis, kai einu su vaiku i lauka pastoviai klausia ar siltai aprengiau. Lyg jis nusimanytu tokio amziaus. rolleyes.gif
Atsakyti
kokios pazistamos sios istorijos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
savo mazule dabar mamai palieku, nes sesija ir ner kaip be jos pagalbos issiversti, tai ko tik neisgirstu doh.gif
ismokau negirdet, nes kitaip riesta turbut butu.greiciau sesija baigtus - gryztu ramybe ir taika biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif taip kartais norisi saukti nuo tu patarimu dalintoju, bet nezinai kokia pati busi g.gif
tad ramiai isklausyti o po to daryti kaip tau atrodo geriau - manau tai geriausiai iseitis nes vistiek tokiu patareju visada bus umn.gif
mane labiausiai nervina kad kad ir kaip melynai aprenkciau vistiek visiem labai grazi mergyte doh.gif protest.gif tad ir aiskinu visiems kad cia grazus berniukas
Atsakyti
Mane nustebino ligoninej, kad sakydavo, kad nemaitinu visai, lyg nezinociau ka galima jam duoti.O jis labai mazai valgo, jei uzvalgo daugiau tai vemia.O kartais sumaiso, kad cia berniukas ,o ne mergaite.
Atsakyti
Oi aciu aciu jums visoms thumbup.gif Man taip gera pasidare, kai perskaiciau - viskas taip ir man zinoma ir patirta. Nu del anytos tai nusiskundimu neturiu, nes toji taip labai atsargiai su manim bendrauja, matyt, bijo kaip nors izeisti, tai nieko ir neaiskina. O jau mama, tai atsiklausyt negaliu. Bet pati virsune buvo, kai mano mama kazkada kalbindama tituli pradejo ji sunaiteliu vadinti blink.gif blink.gif blink.gif g.gif O kita karta prasitare, kad taip noretu, kad ir jos vaikai tokie mazi leliukai butu rolleyes.gif
Nu tai pasidariau isvada, kad situo poziuriu ji nepakaltinama doh.gif ir daugiau i jokias snekas nekreipiu demesio. Jei ka gero isgirstu, tai pasiimu domen, o jei nesamones sneka, tai tiesiog patyliu ir viskas.
Atsakyti
na o mes spjovem i viska,kas mums nepatinka ir pradejom valgyt viska po truputi.nu tai kai anyta suzinojo,tai dabar pasiruosus mazei sukist viska,ka ras.tai jogurto parnesa,tai dar ko nors.na,bent pasiklaustu manes pries tai,ka mazutei duodu.bet nieko-matau,kad jin stengias ir labai jau nori prisidet prie auginimo.tik as bijau,kad ateis diena,kai ji manes mama nebelaikys.nes ir dabar vis kazkaip tai susako ka nors taip idomiai,tai padaro...nezinau,nezinau,kai pas juos nueinam,tai tikrai vaikas tampa nebe mano.baugoka... blink.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad yra toks skyrelis clap_1.gif Pas mane irgi anyta tokia labai jau paslaugi su savo patarimais tai vaikelio rankytes per saltos, tai valgyti nori, o geriausiai tai pries kelias dienas musu 2.gif matyt buvo nekokios nuotaikeles niekas jam netiko, nei ant ranku, nei kedutej, tai paguldziau y lovyte galvoju biskuti pareks ir gal uzmigs, tai y kambary yleke anyta atseit as vaika iki melynumo rykdau, norejo ji paimti bet as nedaviau pasakiau kad paliktu, tai ji liko tookia nepatenkinta, kad nelabai daba su manim ir sneka blink.gif As suprantu, kad jos nori padeti is geros valios ne blogo noredamos, bet kai jos augino savo sunelius, tai buvo kiti laikai, o dabar visai kitaip vaikai auga, ir ju patarimai buna tikrai nekokie wink.gif
Atsakyti