Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

QUOTE(aure111 @ 2010 03 12, 22:47)
Nelabai gerai matosi, bet panašu į miltuotąjį skydamarį  doh.gif  g.gif bjaurūs padarai  schmoll.gif Aš orchidėjoms juo su actara naikinau. Čia toks chemikalas, bet gerai suveikė  thumbup.gif Reikia pradžioj tuos bjaurastis kiek galima nurinkt arba su muiluotu vandeniu nuplaut o tada jau palaistyt su actara, po 7-10 dienų vėl pakartotinai palaistyt.

drinks_cheers.gif man taip pat buvo panašu į skydamarį, bet pagalvojau - o gal "nepritraukiu" doh.gif
Atsakyti
Mano kaktusu visa kolekcija buvo juo uzsikrete...bet lyg ir atrode jis juose kitaip...visur tie pukuoti kamuoliukai, o cia kaip taskeliai...kaktusus tai su actara purskiau laisciau, o priestai su ausu krapstukais ir degtine nurankiojau...o dracena tai jau gal kokius 4 kartus purskiau su actara, bet sis biesas vis neisnyksta...gal reiks juos meginti nukrapstyti ir tada nupurksti actara...bet ju tiek daug...ui...
Atsakyti
kas gali buti mano dracenai, apatinia labai nulinke labai, ir ruduoja? g.gif ziema stovejo ten kur maziau saules, galima sakyti pavesyje, gal del to? g.gif
Atsakyti
Laba, gal rasau ne i ta skyreli, bet noriu parduoti savo grazuole dracena, vienam vazone auga trys, skirtingo dydzio medeliai. Kaip tik reiketu persodinti si pavasari i didesni vazona. priziureta gelyte, tikrai, bet kraustomes ir jau nebus jai vietos, tai labai gaila, bet turiu atsisveikinti ......... Jei kuri noretumet, tai rasykit i AZ, atsiusiu nuotraukas. Kaunas. parduociau uz 80 lt.
Atsakyti
Laba, noriu pasirodyti saviskes dracenas. 4u.gif

user posted image

o sita tai va kokia, virsune grazi, o apacia tai kazin kokia. Nesuprantu kaip cia yra, apatiniai lapai kazkokie nusiure. g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukasz: 26 kovo 2010 - 19:46
QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 03 26, 21:45)
Laba, noriu pasirodyti saviskes dracenas.  4u.gif

Pirmoji tai labai graži thumbup.gif
Atsakyti
Priš savaitę persodinau savo 8m. senumo draceną į naujas žemes,skirtas lapiniams augalams.Ir labai nerimauju,nes visi lapai nulinko žemyn doh.gif Ką daryt,kaip išgelbėti kad visai nenumirtų g.gif Ji man labai brangi,nes susijusi su šeimos įvykiais rolleyes.gif
Atsakyti
Man po persodinimo nukrito daug lapu. Jauciu,kad nepatiko gausesnis palaistymas,kartu ir per salta saknim,....Kazka kitaip reiktu daryt persodinant....Nors auksciau pakelti ir silciau pastatyti....O mano teta vasara persodino,rezultatas geras....
Atsakyti
o kada reikia laistyt po persodinimo?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2010 03 28, 11:46)
Man po persodinimo nukrito daug lapu. Jauciu,kad nepatiko gausesnis palaistymas,kartu ir per salta saknim,....Kazka kitaip reiktu daryt persodinant....Nors auksciau pakelti ir silciau pastatyti....O mano teta vasara persodino,rezultatas geras....

Ir aš matau,kad jau lapai gelsta tuoj kris verysad.gif
o gal pastatyt balkone dabar ten saulėta šilta g.gif
help.gif padėkit išgelbėti
Atsakyti
Laba smile.gif Manosios dracenos vaizdelis irgi nekoks po persodinimo 4u.gif Pradejo kristi apatiniai lapeliai, nors auga ir naujieji. Ziema, dar katinas apgriauze lapelius vargselei verysad.gif
http://public.fotki....0018.html#media
Atsakyti
QUOTE(neessttaa @ 2010 04 29, 20:05)
Laba smile.gif Manosios dracenos vaizdelis irgi nekoks po persodinimo 4u.gif Pradejo kristi apatiniai lapeliai, nors auga ir naujieji. Ziema, dar katinas apgriauze lapelius vargselei verysad.gif
http://public.fotki....0018.html#media

Stenkis išlaikyti, nes tikrai labai graži thumbup.gif
Atsakyti