Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 5

QUOTE(naura14 @ 2009 11 07, 00:07)
Susidomejus, pagal tavo paveiksliuka panasu, kad turi seimos pagausejima?  biggrin.gif

Nea, anas katinas miegojo ant pleduko, o sitas tarp kitu katineliu - tarp kailiuku, as ir taip noreciau. Megstu kai svelnu ir silta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 07, 00:31)
Nea, anas katinas miegojo ant pleduko, o sitas tarp kitu katineliu - tarp kailiuku, as ir taip noreciau. Megstu kai svelnu ir silta biggrin.gif

mmmmmmmmmm wub.gif
Atsakyti
Labas rytas masaziukes,
kaip laikotes? Kur pradinge visos???
Atsakyti
Tinginiauju.
Atsakyti
Labai daug dirbu
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 09, 12:08)
Tinginiauju.

Ir tingi i neta listi? biggrin.gif As siandien darbe, ryt irgi uzsiknisiu, daug uzrasymu turiu, o po darbo taip sunkiai dirbasi, ypac jei nakti nepavyksta pamiegoti unsure.gif Bet manau, dar ir oras kaltas del tokio nejudrumo, man taip saules reikia, kad produktyviai ir daug dirbti galeciau doh.gif Nors praeita savaite, viena diena taip per namus dejau, uzuolaidas, spintas, visokius nematomus uzkaborius biggrin.gif Ruosiuosi Kaledoms, taip smagu, kai visa diena niekas netrukdo ir gali namuose pasikuisti wub.gif
Atsakyti
Man šiandien kažkokia nedarbinga diena...Pažiūriu pro langą- niūruuuu...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 09, 15:24)
Man šiandien kažkokia nedarbinga diena...Pažiūriu pro langą- niūruuuu...

Man ne tik siandien ..
Atsakyti
Rytoj tai dirbsiu...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 09, 19:13)
Rytoj tai dirbsiu...

As irgi, siandien savo pasyviajam darbe ilsiuosi smile.gif
Atsakyti
Del rasinejimo sm kai kuriose temose tai darau tai is esmes del to, kad zmones zinotu, kad as esu ir ka dirbu. Kad kazka paaiskint kazkam, tai tas noras blesta. Yra begale visaziniu diletantu...ir dar nekulturingu.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 11, 19:57)
Del rasinejimo sm kai kuriose temose tai darau tai is esmes del to, kad zmones zinotu, kad as esu ir ka dirbu. Kad kazka paaiskint kazkam, tai tas noras blesta. Yra begale visaziniu diletantu...ir dar nekulturingu.

Na taip. Šiandien paskaičiau celiulito temą ir pagalvojau, kad bet kokie eksperimentavimai su mityba nežinia kaip gali baigtis...O dar kai dedamos Britnės nuotraukos doh.gif
Atsakyti