Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 5

net nenoriu ten kelt kojos
Atsakyti
Šįvakar pasidariau sau medaus masažą veidui. Nagi savijauta po jo buvo įdomi wacko.gif Bet išbandyti vertėjo. Pagalvojau, kad jis labiau turėtų tikti toms, kurių oda riebi, nes po to masažo labai odą tempė ir teko dvigubą drėkinančio kremo dozę sunaudoti. Bet oda švari ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 11, 21:08)
Šįvakar pasidariau sau medaus masažą veidui. Nagi savijauta po jo buvo įdomi  wacko.gif  Bet išbandyti vertėjo. Pagalvojau, kad jis labiau turėtų tikti toms, kurių oda riebi, nes po to masažo labai odą tempė ir teko dvigubą drėkinančio kremo dozę sunaudoti. Bet oda švari  ax.gif

Cia gal irgi tapsnojimas? Maisei aliejaus? Neparaudo oda? Idomu, kodel taip isssausino... Kad riebi, tai nereiskia, kad odai netruksta vandens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 11 lapkričio 2009 - 20:11
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 11, 20:10)
Cia gal irgi tapsnojimas? Maisei aliejaus? Neparaudo oda? Idomu, kodel taip isssausino...

Šįsyk pabandžiau be aliejaus ir švelniai pasitapšnojau. Neleidau, kad oda labai įraustų, tik šiek tiek.
Nagi pabuvau eksperimentiniu triušiu, ba baisiai mėgstu medų biggrin.gif
Atsakyti
Tai sakai, labai issausina... g.gif reiks pasidomet

Kosmetologes nelinkusios bendraut profesiniais klausimais...pasirodo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 11 lapkričio 2009 - 20:13
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 11, 20:12)
Tai sakai, labai issausina... g.gif reiks pasidomet

Kosmetologes nelinkusios bendraut profesiniais klausimais...pasirodo blink.gif

Na, o man nepavyko su viena iš jų barteriniai mainai...Jai noras, matyt, praėjo...Tarėmės: ji man veido valymą, aš jai- masažą. Laukiu nesulaukiu, kada ji ras laiko...

Bet dabar veidas gerai jaučiasi. Tik pasitepiau drėkinančiu kremu ir viskas ok. Nusipirkau tokį rusišką drėkinantį kremą, visai nebrangų. Rašo, kad jokių konservantų, tik aš rusais nelabai tikiu... ax.gif
Atsakyti
Gal tikrai konkurencija stabdo bendravima. Nesako, ko kitas teiraujasi, jeigu jis neklientas... Tiek to, na ir nereik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 11 lapkričio 2009 - 20:21
Va, pažiūrėk-
http://www.olzara.lt..._...8&Itemid=67
Atsakyti
nezinau situ, naudoju profesionalius. Reiktu ziuret i sudeti. nezinau ar su kremais taip pat kaip ir su kvepalais, bet geri skiras nuo blogu dar ir kaip
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 11, 21:08)
Šįvakar pasidariau sau medaus masažą veidui.

mmm, turetu but visai malonu...beje manau gerai jei kokiu siaip patinimu, pabrinkimu yra (tarkim silkes pavalgius, cha netai kad as ja valgau), juk cia kaip manksta odai gaunasi mirksiukas.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 11, 21:17)
Na, o man nepavyko su viena iš jų barteriniai mainai...Jai noras, matyt, praėjo...Tarėmės: ji man veido valymą, aš jai- masažą. Laukiu nesulaukiu, kada ji ras laiko...

Oi, jei LT ir Vln gyvenciau, butinai su tavim Vaizgante keisciausi!!! As tave visaip procedurinciau, o tu mane masazuotum....mmm... wub.gif

Nelabai suprantu apie ka tu ten susidomejus, tas postas kur tavo iskart po ilgos pertraukos (apie tai kad rasai i sm temas t.t.)....
???
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 11, 20:22)
nezinau situ, naudoju profesionalius. Reiktu ziuret i sudeti. nezinau ar su kremais taip pat kaip ir su kvepalais, bet geri skiras nuo blogu dar ir kaip

Nerandu dabar dėžutės, tikrai neišmečiau. Pirmą kartą matau tokią sudėtį- ten nėra parašyta jokia chemija, kuri paprastai būna bet kokiuose kremuose. Išvardinti augalai, lotyniški jų pavadinimai ir viskas. Planuoju dar ką nors iš tos serijos nusipirkti.

Švelnus dieninis kremas, sukurtas Mandžūrinės aralijos pagrindu. Šis vertingas Sibiro augalas vertinamas dėl savo tonizuojančių savybių. Kremo sudėtyje esantis šio augalo ekstraktas apsaugo odą nuo kenksmingų klimato veiksnių, gerina kraujotaką, kelia odos tonusą ir energetiką. Hialurono rūgštis giliai drėkina odą, vitaminas E pagerina odos tamprumą ir elastingumą. Kremas veikia kaip apsauga nuo UV spinduliu (SPF20). Augaliniai keramidai palaiko odos drėgnumą. Šis kremas idealiai tinka kasdieniam naudojimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 11 lapkričio 2009 - 21:37
QUOTE(lotta23 @ 2009 11 11, 21:34)

Nelabai suprantu apie ka tu ten susidomejus, tas postas kur tavo iskart po ilgos pertraukos (apie tai kad rasai i sm temas t.t.)....
???

Na, buvom su vaizgante iskeiktos celiulito temoj, apsauktos, kad nieko neismanom.
Atsakyti