Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 5

QUOTE(susidomejus @ 2009 11 11, 22:08)
Na, buvom su vaizgante iskeiktos celiulito temoj, apsauktos, kad nieko neismanom.

Išties paprasčiau su juo kariauti tol, kol esi negimdžius, o paskui hormonai savo padaro...
Atsakyti
Sveikos, oi, kaip linksma pas jus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 11 12, 20:03)
Sveikos, oi, kaip linksma pas jus  rolleyes.gif

Na, mano namuose irgi linksma- vyras ką tik visiems vaikams po skiltelę česnako per prievartą sukišo, aš kontroliuoju, kad būtų išgerta arbata (imbieras, citrina, medus).
Atsakyti
Mes vitaminus vartojam ir bandom sureguliuot dienos rezima.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 12, 21:30)
Na, mano namuose irgi linksma- vyras ką tik visiems vaikams po skiltelę česnako per prievartą sukišo, aš kontroliuoju, kad būtų išgerta arbata (imbieras, citrina, medus).

Isivaizduoju lotuliukas.gif O cia profilaktiskai ar jau jauciates pradedantys sirguliuoti? Kiek imbiero dedi i arbata? Gali receptuka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 11 13, 11:01)
Isivaizduoju  lotuliukas.gif  O cia profilaktiskai ar jau jauciates pradedantys sirguliuoti? Kiek imbiero dedi i arbata? Gali receptuka?  4u.gif

Receptukų neturiu. Iš akies sutarkuoju imbiero, visą citriną ir ištirpinto medaus.
Vyriausiojo sūnaus rekordas šiandien 39.5
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 13, 17:37)
Receptukų neturiu. Iš akies sutarkuoju imbiero, visą citriną ir ištirpinto medaus.

eik tu sau... O cia tarkuoji i stikline vandens toki kieki?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 13, 17:37)

Gripas ar gerkle? verysad.gif
Atsakyti
Tokiais orais nieko keista unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 11 13, 16:49)
eik tu sau... O cia tarkuoji i stikline vandens toki kieki?

Į stiklainiuką padarau, palaikau kiek, kad susimaišytų viskas vis pakratydama, o tada naudoju arbatai.
Panašu, kad turim svečią- gripą...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 13, 18:25)
Į stiklainiuką padarau, palaikau kiek, kad susimaišytų viskas vis pakratydama, o tada naudoju arbatai.

neatvezkit i Kauna blink.gif labai prasau
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 13, 18:25)

Laikykites 4u.gif O kaip tu pati?
Atsakyti