Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 5

Non schole sed vitae discimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 12 05, 18:27)
Patentia cooligit rosas. ARBA Homo ornat locum, non locus hominem.
Siaip labai panasi i italu, o daug zodziu like ir ir iki dabartiniu dienu italu kalboje vienodu. Isversi?  biggrin.gif

Cia kazkas su kantrybe...
O kitas su zmogum blush2.gif
O kas cia is tikro?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 12 05, 19:00)

Cia gal kad nereik mokykloj sedet kol gyvi... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 12 05, 19:00)

Verciu: "Ne mokyklai, o gyvenimui mokomes" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2009 12 05, 18:27)
Patentia cooligit rosas. ARBA Homo ornat locum, non locus hominem.

Rožes surenka kantrybė. Ir Žmogus vietą puošia, o ne vieta žmogų biggrin.gif Bet Susidomejus, tavo variantas irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 12 05, 21:17)
Verciu: "Ne mokyklai, o gyvenimui mokomes"  biggrin.gif
Papildyta:

Rožes surenka kantrybė. Ir Žmogus vietą puošia, o ne vieta žmogų biggrin.gif Bet Susidomejus, tavo variantas irgi  thumbup.gif

Oi lotynu kalba...teko ir man jos pasimokyti g.gif
Norejau NAURA14 taves pasiteirauti, ar tu mokaisi Ispado mkykloj ar kaip cia pavadinti? Ir kaip ten?
as vis paskaitineju ka jie moko, ir taip norisi ten pasitobulinti ir pasinerti i masazu sriti, nes esu baigusi Kosmetologija, bet kisenese svilpauja vejai verysad.gif o ir esu is klp nera galimybes kur ten apsistoti?
Atsakyti
QUOTE(r_a_s_a @ 2009 12 07, 10:53)
Oi lotynu kalba...teko ir man jos pasimokyti  g.gif
Norejau NAURA14 taves pasiteirauti, ar tu mokaisi Ispado mkykloj ar kaip cia pavadinti? Ir kaip ten?
as vis paskaitineju ka jie moko, ir taip norisi ten pasitobulinti ir pasinerti i masazu sriti, nes esu baigusi Kosmetologija, bet kisenese svilpauja vejai  verysad.gif  o ir esu is klp nera galimybes kur ten apsistoti?

Dar nesimokau, bet jau uzsirasiau, sake sausio menesi paskambins, o ju kursai vyks ten, kur as mokausi biggrin.gif Bet ju kursai irgi nera pigus, bet sake duoda issimoketinai, o studentams suteiks 15 proc.nuolaida thumbup.gif O del apsistojimo, tai reikia pasidometi, nemanau, kad jie nesurastu, kur gyventi, o jei labai reikes, gal galesiu as kazkuo padeti, netikiu, kad Vilniuje nerastume nieko. Jei ka, parasyk man i AŽ, duosiu žinia, kai pati ka nors žinosiu smile.gif
Atsakyti
Labas labas,
kaip sekasi? Kaip miegasi paskutinemis naktimis? As jau trecia naktis nemiegojau, nors nepasakyciau, kad man to miego per daug verysad.gif Kiek pakalbu, tai visas paskutinemis naktimis nemiga kankina, gal koks triparis menulio uztemimas??
Atsakyti
Puikiai miegu. Šiandien pabudau prieš dvylika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 12 09, 16:55)
Puikiai miegu. Šiandien pabudau prieš dvylika smile.gif

Tau gerai verysad.gif O as jau per lotynu baigiu is proto iseiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 12 09, 15:00)
Labas labas,
kaip sekasi? Kaip miegasi paskutinemis naktimis? As jau trecia naktis nemiegojau, nors nepasakyciau, kad man to miego per daug  verysad.gif Kiek pakalbu, tai visas paskutinemis naktimis  nemiga kankina, gal koks triparis menulio uztemimas??

Gal kava 21 val geri?
Gal sazine nesvari??? lotuliukas.gif

Ryt einu i kursuuuuuuuus. VALIOOOOOO
Kaip noriu ko nors ismokt. Myliu sita darba

Be to, buvau ilindus i emigrantu tema, ten sake, kad masazuotojo, kirpejo ar kosmetologo profesija neprestizine. O man prestizine, palyginus su ta, kuria turejau. Sirdis dainuoja dirbant sita darba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2009 12 09, 17:35)
Tau gerai  verysad.gif  O as jau per lotynu baigiu is proto iseiti  doh.gif

Na ka dar pasakysi lotyniskai? Noriu ismokt dar wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 09 gruodžio 2009 - 21:20
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 09, 22:21)
Gal kava 21 val geri?
Gal sazine nesvari???  lotuliukas.gif

Ryt einu i kursuuuuuuuus. VALIOOOOOO
Kaip noriu ko nors ismokt. Myliu sita darba

Be to, buvau ilindus i emigrantu tema, ten sake, kad masazuotojo, kirpejo ar kosmetologo profesija neprestizine. O man prestizine, palyginus su ta, kuria turejau. Sirdis dainuoja dirbant sita darba  biggrin.gif
Papildyta:

Na ka dar pasakysi lotyniskai? Noriu ismokt dar wink.gif

Labas, nea, man jau nuo tos lotynu nervinis issekimas, o kai dar is vienos paneles, baigusios pries keleta metu suzinojau, kad pas ja pastoviai kruva neislaikiusiu, tai is vis susibiesinau doh.gif Kas baisiausia, kad tiksliai neaisku is ko rasysim, pasake, 20 sentenciju, vitaminu, ligu, diagnoziu pavad. ir t.t., bet kas is gramatikos, tai taip ir neaisku doh.gif Dar receptai, ten tai is vis aukstoji matematika..Kaip laukiu kai bus pasibaige sitos nesamones ir greiciau prasides specialybes dalykai. O tau tai faina, kad i kursus leksi.
P.S. tau desertui: Omnia mea mecum porto smile.gif
Atsakyti
Neisivaizduoju ka cia parasei, mea gal reiskia mano?
O lotynu teks iskalt, atrodo. Zubrink, sekmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 09 gruodžio 2009 - 21:56
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 09, 22:56)
Neisivaizduoju ka cia parasei, mea gal reiskia mano?
O lotynu teks iskalt, atrodo. Zubrink, sekmes.

Visa, ka turiu, nesiojuosi su savimi mirksiukas.gif Pasakykit koki kerejimo buda, kuris pagerintu smegenu darba arba pablogintu destytojos matomuma verysad.gif
Atsakyti