Non schole sed vitae discimus

QUOTE(naura14 @ 2009 12 05, 18:27)
Patentia cooligit rosas. ARBA Homo ornat locum, non locus hominem.
Siaip labai panasi i italu, o daug zodziu like ir ir iki dabartiniu dienu italu kalboje vienodu. Isversi?
Siaip labai panasi i italu, o daug zodziu like ir ir iki dabartiniu dienu italu kalboje vienodu. Isversi?

Cia kazkas su kantrybe...
O kitas su zmogum

O kas cia is tikro?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 12 05, 19:00)
Cia gal kad nereik mokykloj sedet kol gyvi...

QUOTE(vaižgantė @ 2009 12 05, 19:00)
Verciu: "Ne mokyklai, o gyvenimui mokomes"

Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2009 12 05, 18:27)
Patentia cooligit rosas. ARBA Homo ornat locum, non locus hominem.
Rožes surenka kantrybė. Ir Žmogus vietą puošia, o ne vieta žmogų

QUOTE(naura14 @ 2009 12 05, 21:17)
Verciu: "Ne mokyklai, o gyvenimui mokomes" 
Papildyta:
Bet Susidomejus, tavo variantas irgi 

Papildyta:

Oi lotynu kalba...teko ir man jos pasimokyti

Norejau NAURA14 taves pasiteirauti, ar tu mokaisi Ispado mkykloj ar kaip cia pavadinti? Ir kaip ten?
as vis paskaitineju ka jie moko, ir taip norisi ten pasitobulinti ir pasinerti i masazu sriti, nes esu baigusi Kosmetologija, bet kisenese svilpauja vejai

QUOTE(r_a_s_a @ 2009 12 07, 10:53)
Oi lotynu kalba...teko ir man jos pasimokyti
Norejau NAURA14 taves pasiteirauti, ar tu mokaisi Ispado mkykloj ar kaip cia pavadinti? Ir kaip ten?
as vis paskaitineju ka jie moko, ir taip norisi ten pasitobulinti ir pasinerti i masazu sriti, nes esu baigusi Kosmetologija, bet kisenese svilpauja vejai
o ir esu is klp nera galimybes kur ten apsistoti?

Dar nesimokau, bet jau uzsirasiau, sake sausio menesi paskambins, o ju kursai vyks ten, kur as mokausi

Labas labas,
kaip sekasi? Kaip miegasi paskutinemis naktimis? As jau trecia naktis nemiegojau, nors nepasakyciau, kad man to miego per daug
Kiek pakalbu, tai visas paskutinemis naktimis nemiga kankina, gal koks triparis menulio uztemimas??
kaip sekasi? Kaip miegasi paskutinemis naktimis? As jau trecia naktis nemiegojau, nors nepasakyciau, kad man to miego per daug

Puikiai miegu. Šiandien pabudau prieš dvylika

QUOTE(vaižgantė @ 2009 12 09, 16:55)
Tau gerai

QUOTE(naura14 @ 2009 12 09, 15:00)
Labas labas,
Kiek pakalbu, tai visas paskutinemis naktimis nemiga kankina, gal koks triparis menulio uztemimas??

Gal kava 21 val geri?
Gal sazine nesvari???

Ryt einu i kursuuuuuuuus. VALIOOOOOO
Kaip noriu ko nors ismokt. Myliu sita darba
Be to, buvau ilindus i emigrantu tema, ten sake, kad masazuotojo, kirpejo ar kosmetologo profesija neprestizine. O man prestizine, palyginus su ta, kuria turejau. Sirdis dainuoja dirbant sita darba

Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2009 12 09, 17:35)
Na ka dar pasakysi lotyniskai? Noriu ismokt dar

QUOTE(susidomejus @ 2009 12 09, 22:21)
Gal kava 21 val geri?
Gal sazine nesvari???
Be to, buvau ilindus i emigrantu tema, ten sake, kad masazuotojo, kirpejo ar kosmetologo profesija neprestizine. O man prestizine, palyginus su ta, kuria turejau. Sirdis dainuoja dirbant sita darba
Papildyta:
Gal sazine nesvari???

Papildyta:

Labas, nea, man jau nuo tos lotynu nervinis issekimas, o kai dar is vienos paneles, baigusios pries keleta metu suzinojau, kad pas ja pastoviai kruva neislaikiusiu, tai is vis susibiesinau

P.S. tau desertui: Omnia mea mecum porto

Neisivaizduoju ka cia parasei, mea gal reiskia mano?
O lotynu teks iskalt, atrodo. Zubrink, sekmes.
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 09, 22:56)
Neisivaizduoju ka cia parasei, mea gal reiskia mano?
Visa, ka turiu, nesiojuosi su savimi