Įkraunama...
Įkraunama...

Negražus vaikas

Visi patys paciausi ir visi grazus wub.gif wub.gif Kiekvienas skirtingas, bet kiekvienas man nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 07 lapkričio 2009 - 19:28
Neisivaizduoju kaip savo vaikas gali buti negrazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olesyte @ 2009 11 07, 21:30)
Neisivaizduoju kaip savo vaikas gali buti negrazus  smile.gif

Aisku kiekvienai mamai grazus , bet kas cia tokio kad mama mato kad jis grazus jai kaip jos vaikas o ne aplamai grazus vaikas. Mano mazyle irgi ne super grazuole, bet man ji pati graziausia. Mano vyras ne is katalogo, bet as ji vistiek myliu.
Manau temos autore gal ne visai suprato esmes ka jos drauge turiejo omeny.
Atsakyti
Neisivaizduoju, kaip mamai savas vaikas gali buti negrazus (gi grazus vien del to, kad vaikas JOS, kad mielas jis...). Ir dar nesuprantu, kaip galima taip galvoti, kad jei myliu viena, tai antro myleti gal taip nepajegsiu... nu nesamone... g.gif
Atsakyti
Būsiu atvira. Dabar man mano mergos gražios. Tačiau kai žiūriu vyresniosios nuotraukas, tai matau, kad nuo gimimo iki kokių 9mėn ji buvo gražus kūdikis, paskui pasikeitė ir iki kokių 1,5m nebuvo mis visata tongue.gif Na o nuo kokių 2m vėl gražėt pradėjo biggrin.gif
Atsakyti

Man, tai tikrai gal kaip tai pelėdai. Nu gražūs man mano vaikai ir net labai. Na bet niekaip kitaip ir neabejojau, net nesusimasčiau, kad mamai vaikas jos gali buti negražus.
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2009 10 16, 15:39)
unsure.gif  Nenormalu,manau kiekvienai mamai savas vaikas pats paciausias... Gal jai kokia pogimdymine depresija?  blink.gif

drinks_cheers.gif sutinku 100% 4u.gif reikia depresija nugalet mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2009 10 16, 15:39)
unsure.gif  Nenormalu,manau kiekvienai mamai savas vaikas pats paciausias... Gal jai kokia pogimdymine depresija?  blink.gif

Nemanau, kad nenormalu. Juk tai nereiškia, kad vaikas dėl to mažiau mylimas mirksiukas.gif Kai kurie žmonės mato kitus (net savus ir labai mylimus) labai objektyviai, jeigu taip galima pasakyti, nes vis tik grožis, sakyčiau, iš esmės yra subjektyvus dalykas biggrin.gif
Pvz., mano sūnus gražus, aišku, galima sakyti dėl to, kad savas ir labai mylimas biggrin.gif bet jis nuo kūdikystės (dabar paauglys, tad nebėra super gražuolis, nes bruožai formuojasi) nuolat traukia visų dėmesį, kviečiamas filmuotis ir pan., gal todėl, kad yra šviesiaplaukis, didelių tamsiai mėlynų akių, šypsena šelmiška su duobutėmis.
O pvz., mano mama visada sakydavo, kad jai, deja, jos vaikai (aš ir brolis) nėra gražiausi pasaulyje ax.gif Atsimenu, kartais pykteldavau dėl to, bet tėvai mus visada visuose dalykuose (ir išvaizdos prasme) vertindavo labai objektyviai - nebūdavo jokių nuolaidžiavimų, "balto melo" ir pan. Dabar suprantu, kad tėvai (ypač mama) į mus žiūrėjo gana kritiškai, bet užtat, kada pagirdavo, tai būdavo daug džiaugsmo, nes suprasdavom, kad tai yra tikrai pelnyti pagyrimai ax.gif

QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 10 27, 00:18)
o kodėl meilė ir grožis būtinai sutapatinami  g.gif Pvz. aš save myliu, bet sau toli gražu  nesu graži - priėjus prie veidrodžio rasčiau ir ne vieną, ir ne du trūkumus. Bet aš sau patinku  ax.gif . Mano vaikas man gražus, kitiems irgi. Tiesiog jam šiuo klausimu pasisekė. Ar aš jį mylėčiau mažiau, jei jis būtų nedailus  g.gif Nemanau... Gal dėl to, kad nemoku lyginti vaikų... Tarkim, einu viena ( o mano mazgius likęs su tėčiu ar seneliais ), pamatau kokį kleckiuką, tai pirmas mane apimantis jausmas - džiaugsmas ( mosiet palikau sentimentali pagimdžius ), o antra širdį apima begalinis ilgesys savajam  wub.gif
Vaikas mamai nebūtinai turi būti pats gražiausias, užtenka, kad jis yra jai mylimiausias. Bet, be abejo blogai, kai moteris kompleksuoja dėl savo vaiko išvaizdos.  Man mamos meilė tokia besąlygiška, tokia "už nieką " atrodo. Ta prasme, nepaisant atlėpusių ausyčių, kreivų kojyčių, prastų pažymių ar pan. Gal tiesiog ta moteris pati turi kokių psich. problemų  g.gif , kompleksų ar šiaip...

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Coliukė121 @ 2009 11 07, 23:51)
Neisivaizduoju, kaip mamai savas vaikas gali buti negrazus (gi grazus vien del to, kad vaikas JOS, kad mielas jis...). Ir dar nesuprantu, kaip galima taip galvoti, kad jei myliu viena, tai antro myleti gal taip nepajegsiu... nu nesamone... g.gif

drinks_cheers.gif 100%
Atsakyti
Tikriausiai pritariu, kad turbut gali buti mylimas be galo vaikas, bet nebutinai labai grazus, be trukumu. Mano atveju man mano princese pati graziausia biggrin.gif nu ner trukumu mano akim ziurint biggrin.gif Turbut daugeliui, auginanciom burbuliukus, bus ir kiti burbuliai vaikai graziausi, o toms auginancioms smulkucius-tik smulkuciai. Sviesiaplaukiu vaikuciu mamoms akys dazniau kryps i sviesiaplaukius kitus vaikus nei tamsiaplaukius ir atvirksciai. Ar ne taip?
Atsakyti
biti atskrend, mano vaikas pats tikriausias blondinas, bet vat sūnėnas - juodais, kaip angliukai plaukais, akys taip pat juodos ir man jis nuostabus wub.gif gal kaip tik todėl, kad tikra maniškio priešingybė g.gif biggrin.gif
Tai nereiškia, kad visi, o visi vaikai man nuostabiai gražūs... kad jie mieli, simpatiški, tas tiesa, ypač mažučius pamačius širdis suvirpa.
Vat, draugės dukrytę įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio, ji labai charizmatiška mergaičiukė, o draugės berniukas man nėra gražuolis blush2.gif tačiau nepaisant to ir jį aš begalo myliu jis tapo mano krikštasūniu, man tai didelė garbė ir labai rimtai žiūriu į savo pareigas ax.gif
Atsakyti
sutinku, kad kiekvienai mamai savas vaikas pats graziausias, bet prisipazinkim, teko visom matyti tikrai ne kataloginiu vaikuciu. juk ne visi grazus. o kai sakot, kad visi grazus, tai paprasciausiai manau faktas tas, kad tai vaikutis ir sakykim taip 'padaro' ji graziu, nes negali galvoti apie ji kitaip. mazi vaikai sukelia pozityvias emocijas ir automatiskai ir nelabai grazus vaikutis, ar negrazus privercia 'atrodyti' graziu nors taip ir nera.
ir jokiu daktaru cia niekam nereikia..ir ne depresijose, manau esme.
Atsakyti