Sultis geriu ir tikrai poveikį dėl virškinamojo trakto tvarkymosi pajutau po 1 savaitės.
Visa kita, kas bandyta, kolkas irgi tiko. Beje, spuoguotumas, apie kurį kalbėjo moterytės, atsirandantis geriant sultis yra nuo nepakankamo vandens gėrimo. Kadangi pati suprantu, kad turiu problemų su vandens gėrimu, nedrįsčiau kaltinti jokio produkto dėl savo pačios per mažo dėmesio savo organizmui.
Dėl dezodoranto. Toms, kurioms nedingsta blogas kvapas. Elementaru, Vatsonai, keikvieną kartą prieš tepant reikia praustis, ir keisti nešiojamus drabužius. O kad jis prakaitavimo nestabdo, taip pat yra faktas. Jeigu stabdytų - užkištų poras. Kitas dalykas - gausus prakaitavimas yra ir tam tikrų ligų pranašas, vertėtų pasidomėti išsamiau.
Dėl šampūno ir kondicionieriaus. Kiek žmonių, tiek galvų ir plaukų, tiek skirtingų naudotų ir naudojamų priemonių. Aš naudoju šampūną + kondicionierių, man jis tinka, nes nenaudoju jokių papildomų plaukų formavimo priemonių. Mano pažįstama taip pat bandė juos naudoti, jai netinka, kadangi ji kasdien formuoja savo šukuoseną su plaukų laku. Nuo to produktas blogesnis netampa. Čia tas pats, kas kaltinti šampūną dėl skilinėjančių plaukų galiukų, jeigu pati juos retai pakerpi, arba kasdien džiovini džiovintuvais ir tiesintuvais. Svarbiausia - pačiai nekenkti organizmui, o tada jau kalbėti apie produktų kokybę.
Kremas su bičių pikiu man tiko labai, šiomis dienomis naudoju beveik kasdien. Maitinantis kremas - taip pat patiko, nakčiai juo tepu veidą. Naudojant juos abu kurį laiką baisingų spuogelių nebematyti... Dantų pasta padėjo man ir mano mamai nuo kraujuojančių dantenų. Ir nereikia čia kalbėti apie kainą. Visos geros dantų pastos kainuoja nepigiai. Kalbėjau su pažįstama dantiste, sakė, kad pačios jos dantų pastų, pigesnių nei 20 Lt paprasčiausiai neperka, nes tai šlamštas.
Raminamasis purškiamas losjonas jau keleta kartų gelbėjo virtuvėje sužalotas rankas: karšti riebalai, įkaitusios grotelės, nusprūdęs peilis... Išdalinau po butelaitį mamai ir abiems brolienėms. Lūpų pieštukas, jeigu teisingai supratau savo organizmo reakciją, jau vieną kartą išgelbėjo nuo pūslelinės. Jeigu teisingai suprato ir mano brolis - jam padėjo taip pat. Sunku spręsti, kai pradėjus niežėti ir pasitepus, pūslelės paprasčiausiai neiškyla. Tada ir svarstai - suveikė, ar nerimtas aliamras buvo...?
Veido šveitiklis yra puikus produktas. Taip pat kaip ir savaiminio įdegio kremas. Jau išbandžiau abu. Jokių nelygumų ar brūžių nelieka išsitepus. Šildantį tepalą jau teko išbandyti ir man, ir tėveliams, ir vyrui, ir broliui, ir draugėms. Padeda nuo peršalimų, įkyrių bet nelabai stiprių galvos skausmų.
Tėveliai geria mineralus, energijos tikrai padaugėjo. Dar nupirkau ir hialurono rūgšties, papildydama jų bendrą sąnarių gaivinimo programą: mėlynąsias sultis, mineralus ir hialurono rūgštį.
Dieninį kremą brandesniai odai jau išbandė draugė ir brolienė. Abi patenkintos. Viena iš jų kartų naudoja ir losjoną odai nuvalyti, atsiliepimai buvo labai puikūs.
Aš patenkinta. Esu tikra, kiekvieną organizmą kievienas produktas gali veikti skirtingai. Lieka tik pasidžiaugti tais, kuriuos veikia gerai.