Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

Vakar darėm pristatymą - kaskart vis naujo sužinau apie šituos produktus smile.gif

Sakiau reik užsivest knygutę ir rašytis viską smile.gif Bus naudingiau smile.gif

Bičių pienelis veikia kaip raminantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 09 23, 08:36)
Vakar darėm pristatymą - kaskart vis naujo sužinau apie šituos produktus smile.gif

Sakiau reik užsivest knygutę ir rašytis viską smile.gif Bus naudingiau smile.gif

Bičių pienelis veikia kaip raminantis  mirksiukas.gif

va va reik man jo 4u.gif
kokios dar naujienos?
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2010 09 23, 10:36)
va va reik man jo 4u.gif
kokios dar naujienos?

Nusiraminimui pienelis, plius vit C mirksiukas.gif

Dar užsirašiau ko kokiom porcijom reikia gerti peršalus.

Ir kad stuburo išvaržoms (skausmui mažinti ir geresnei savijautai) tinka mineralai. O geriausia būtų geri alijošiaus sultys + probiotikas+ freedom + mineralai+ freedom ir tada berods HA. Beje, HA reiktų bent kartą per metus sugerti asmenims, kad odos senėjimui sumažinti mirksiukas.gif Aišku, ir sąnarius sutepa nuo traškėjimo mirksiukas.gif
Atsakyti
vau, bet tada reiktu ir laimeti milijona blush2.gif
Aciu uz info !
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2010 09 23, 12:08)
vau, bet tada reiktu ir laimeti milijona blush2.gif
Aciu uz info !

Kodėl? Juk ne iš karto geri. Geri sultis, vartoji probiotiką, pasibaigus probiotikui, geri mineralus. Atsimink, kad dėžutėje 180 kaps. tuo tarpu, jei pasibaigė sultys, geri freedom smile.gif

aš tik surašiau ką po ko reikia gerti smile.gif

Pvz. aš geriu sultis jau nuo birželio, sugėriau probiotiką, dabar dar geriu mineralus ir kartais pikį arba C vit pačiulpiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2010 09 21, 07:26)
Sveikos,
Kaip ten tos sultys saldytuve prarugo? Na, bet uz tokia kaina tai as jau isgerciau:D

Juk Aloe vera sultys be koncervantų, tai laikyk tu jas kur nori, jei jau jos atidarytos, jos visviena prarugs. Juk nuolat per pristatymus pabrėžia, kad jas atidarytas būtina laikyti šaldytuve ir suvartoti per mėnesį.
O kai jau prarūgsta, tai patikėkit, tikrai negertumėt... juk nei pieno nei grietinės prarūgusios nenaudojat g.gif ... Gaila buvo išpilti, bet ką jau padaysi, pasimokiau iš tos istorijos bent jau tiek, kad atidarau vieną buteliuką ir jį geriame visa šeima, o kai jau baigiame, atidarau kitą. O ne taip, kad man vienas, vyrui kitas, vaikams trečias...
Atsakyti
QUOTE(Nertukė @ 2010 09 24, 11:15)
Juk Aloe vera sultys be koncervantų, tai laikyk tu jas kur nori, jei jau jos atidarytos, jos visviena prarugs. Juk nuolat per pristatymus pabrėžia, kad jas atidarytas būtina laikyti šaldytuve ir suvartoti per mėnesį.
O kai jau prarūgsta, tai patikėkit, tikrai negertumėt... juk nei pieno nei grietinės prarūgusios nenaudojat  g.gif ... Gaila buvo išpilti, bet ką jau padaysi, pasimokiau iš tos istorijos bent jau tiek, kad atidarau vieną buteliuką ir jį geriame visa šeima, o kai jau baigiame, atidarau kitą. O ne taip, kad man vienas, vyrui kitas, vaikams trečias...

Aisku, na, gal as greiciau isgeriu ir viena, su nieko nesidalinu, bandziau vaikams prakisti, tai schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mane domina Bičių pikis ax.gif atsiliepimai apie jį ir kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 10 14, 21:56)
Sveikos 4u.gif

bičių pikis imuniteto stiprinimui ir veikia kaip antibiotikas mirksiukas.gif
pikis
aš savo vaikams duodu, čiulpiu pati smile.gif Mano mamytė irgi jį vartoja ir labai džiaugiasi, nes pernai tokiu metu jau sirgo baisiausiai, o šiemet - ne. Skirtumas tas, kad šiemet pradėjo vartoti bičių pikį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 10 14, 22:56)
Sveikos 4u.gif

Man tai stebuklas tas bičių pikis,mes visa šeima,jeigu tik pajuntam,kad peršti gerklę tai iškart čiulpiam ,kas valandą,ryte būni kaip ridikėlis thumbup.gif ,pernai taip visa ta ligų sezoną pratempėm,tik jis neskanus ir sunkiai tirpsta,nors mano vaikui labai patinka blink.gif draugė mano irgi paauglei duoda,labai ligota buvo gerklės ligom tai irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2010 10 15, 15:31)
Man tai stebuklas tas bičių pikis,mes visa šeima,jeigu tik pajuntam,kad peršti gerklę tai iškart čiulpiam ,kas valandą,ryte būni kaip ridikėlis thumbup.gif ,pernai taip visa ta ligų sezoną pratempėm,tik jis neskanus ir sunkiai tirpsta,nors mano vaikui labai patinka blink.gif draugė mano irgi paauglei duoda,labai ligota buvo gerklės ligom tai irgi thumbup.gif

vaikams duodu su vit. C, tai noriai čiulpia smile.gif

Aš irgi per bulviakasį buvau peršalusi ir jaučiau, kad peršti gerklę - sučiulpiau pikį, C vit. ir pamiršau thumbup.gif Man suuuper irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
10 puslapyje
Atsakyti