Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

i 
Komerciniai pasiūlymai temoje draudžiami.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Pradėjau naudoti ir aš šios linijos produktus. Dezodorantą su alavijais ir lūpų pieštuką. Šiais esu patenkinta, mąstau išbandyti ir kitus produktus.
Turiu klausimą, kurios sultys geriau vaikui, ar grynos alijošio, ar su persikų nektaru?
Atsakyti
Sveiki,
vaikai labiau geria su persikais nors del medziagu ir vienos ir kitos sultys organizma papildo,Sudėtyje - net 88,9 proc. natūralių alavijų želė sulčių
Su persikų sultimis
Praturtintas vitaminu A
Stiprina imuninę sistemą
Stiprina regėjimą
Saugo gleivinių sieneles nuo uždegimo
Puikiai tinka vaikams
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 09 23, 07:42)
Ir kad stuburo išvaržoms (skausmui mažinti ir geresnei savijautai) tinka mineralai. O geriausia būtų geri alijošiaus sultys + probiotikas+ freedom + mineralai+ freedom ir tada berods HA.

Tai cia panasu i mociute, kur i diena maiseli vaistu geria. doh.gif

As pati nesenai pradejau gerti sultis, turiu biciu pikio tableciu bei kitu, akims, bet visko vienu metu negeriu, nemanau, kad organizmui gerai daryti toki vaistu soka.

Dar labai norejau jusu nuomoniu apie straipsni, kuri man vienas zmogus atsiunte. 4u.gif
http://www.sekunde.l...=read&tid=19448

Papildyta:
QUOTE(Nertukė @ 2010 09 20, 15:10)
Man geltonosios sultys irgi nepatiko  schmoll.gif

O man asmeniškai skaniausios taip vadinamos "Su uogom", t.y. su spanguolėm. Aš kai jas turiu šaldytuve atsidariusi, tai negaliu pro šalį praeiti, taip ir traukia į šaldytuvą įlysti  lotuliukas.gif .

Nei alaviju, nei su uogomis, skaniausios su persikais, su uogomis, sakyciau, pacios neskaniausios, karcios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 20 spalio 2010 - 10:51
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 10 20, 10:51)
Tai cia panasu i mociute, kur i diena maiseli vaistu geria.  doh.gif

As pati nesenai pradejau gerti sultis, turiu biciu pikio tableciu bei kitu, akims, bet visko vienu metu negeriu, nemanau, kad organizmui gerai daryti toki vaistu soka.

Dar labai norejau jusu nuomoniu apie straipsni, kuri man vienas zmogus atsiunte.  4u.gif

Papildyta:
Nei alaviju, nei su uogomis, skaniausios su persikais, su uogomis, sakyciau, pacios neskaniausios, karcios.

doh.gif lotuliukas.gif neaiškiai parašiau.... čia ne vienu metu reik viską gerti. vienu metu du produktai, nr daugiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai ir galvoju, na nejaugi taip ir gerti po sauja. smile.gif
Atsakyti
o dėl straipsniuko, tai nieko negaliu pasakyt. Man gerai, man padeda, aš geriu sultis. O jei kažkam netinka - lai negeria.
Yra daug visur visokių "už" ir "prieš" g.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 10 20, 11:12)
Tai ir galvoju, na nejaugi taip ir gerti po sauja.  smile.gif

ne ne, ten esmė tame, kad pradedi gerti tik alavijų sultis, po 2 sav pradedi gerti probiotiką. Begeriant kai sultys baigiasi, pasiimi freedom sultis, kai probiotikas baigiasi, tada geri mineralus
išeina, kad vienu metu 2 produktai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as taip pat del to straipsnio manau, kaip bet kuris kitas produktas ar vaistas, negali tikti ir netinka visiems. drinks_cheers.gif

Aciu uz paaiskinima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 10 20, 11:51)
Tai cia panasu i mociute, kur i diena maiseli vaistu geria.  doh.gif

Dar labai norejau jusu nuomoniu apie straipsni, kuri man vienas zmogus atsiunte.  4u.gif

Papildyta:

Dėl to penkių metų senumo smile.gif straipsnio, tai visai nesuprantu apie kokį augalą kalbama. Pasaulyje alavijų priskaičiuojama apie 300 rūšių, LR auga Medėjantis alavijas (aloe arborescens). Pagal aprašymą galima manyti, kad apie jį ir rašoma tame straipsnyje, nes tikrasis alavijas (Aloe Barbadensis Miller), dar vadinamas Aloe Vera, vaistiniu alaviju. Būtent šį augalą tyrinėja mokslininkai, kai kas jau turi 30-40 metų klinikinę praktiką, labai daug galima rasti internete mokslinių straipsnių anglų kalba. Mokslininkai sutaria, kad Aloe Vera yra rimta alternatyva cheminiams vaistams. Žinant, koks agresyvus yra farmacijos verslas, tikrai sulauksime prieštaringų straipsnių ne tik apie alaviją, bet ir apie kitas gamtos mums sukurtas dovanas, kuriomis visada galime naudotis norėdami gyventi sveiki ir laimingi. smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras as labai sutinku perskaicius su kurkumos nuomone.Kad reik naudoti kuo daugiau produktu is gamtos nes visur vien tik chemija ir visoks kitoks brudas.
smile.gif
Papildyta:
Forever tai produktai is gamtos.
Atsakyti
Jei tai produktai iš gamtos, tai kodėl jie pas mus tokie brangūs, net trigubai daugiau nei UK.
Atsakyti
QUOTE(vil-ma @ 2010 11 08, 22:06)
Jei tai produktai iš gamtos, tai kodėl jie pas mus tokie brangūs, net trigubai daugiau nei UK.

o ar yra produktų, kurie pas mus pigiau nei UK? bigsmile.gif
Atsakyti