+2010 11 25, 18:09-->
QUOTE(hi

@ 2010 11 25, 18:09)
Atvirai kalbant nežinau, nesu gamtininkė ir nesigilinau, bet jei jau turi "skūrą", tai gal, nes kiek supratu jis "skūroje" būna. O šiaip - sako, kad ne kiekviena alijošiaus rūšis turi gydomųjų sąvybių. Bet kuri turi kuri ne tiesą sakant analizių taip pat neatlikinėjau. Apie aloiną radau va ką : "Antrachinonai svarbiausi iš jų yra aloinas ir emodinas, bet visi kartu jie yra stiprios skausmą malšinančios priemonės, pripažintos turinčiomis antibakterinių, antivirusinių savybių. Natūralia forma jie yra labai stipri vidurių laisvinamoji priemonė". Kaip ir iš geros pusės. Tiesiog matyt jis ne visur ir nevisada reikalingas, tarkim turi gerų sąvybių, bet stabdo kokį medžiagų įsiskverbimą, pasisavinimą į odą ir pan. Čiai šiaip mąstau.
"Mokymus" turėjau omeny ne kažkokius narių apmokymus, o kad dažnai (nebūtinai FLP) tai būna susieta su kokia nors a la "gyvenimo filosofija", kuri man iš esmės svetima (jei nemaišau jau kažkada esam kaip oponentės susitikę kažkurioj MLM temoj) ir jau produktų pristatyme ji matosi kaip kokia "sudedamoji dalis".
O šiaip tai ką - čiupinau labai fainą pudrą, pora fainų kremukų, tai patiko, o tie papildai žvyrai ai...

Bet tikrai yra mielų dalykų, kuriais naudočiausi, tik tas "įlindimas" kaip vartotojui "su nuolaidėle" bisk varžo dėl nustatytos pirminės sumos. Nors pagalvojus galima ir keliems susižiūrėt ko reikia, o kam vienam užsiregistruot. :]
Tos gyvenimo filosofijos ir man nepatinka. Šiaip viskuom sutinku su jumis

Esame susidūrę temoje apie MLM ir kitas aferas
Vieiems gerai tie produktų pristatymai, kitiems nelabai. Nuo asmenybės priklauso

Pvz man geriausiai suveikia, kai pakalbi su žmogum, susiduri su jo problema ir pasakai, kad savo kailiu patyriau ir man padėjo tas ar anas

Ir ne visada į sveikatą būtina investuoti baisiausių sumų - kartais ir vanduo vaistu pabūti gali

Taip, dėl nuolaidėlės, tai daug kas skundžiasi, kad daugoka, bet juk galima susikooperuot su draugu/kaimynu/ dėde/teta/ kolega ir t.t. ir nusipirkti už mažesnę kainą
Man irgi pinigais nesninga, pragyvenimas NUO IKI, bet ištaikau nusipirkti papildų iš FLP, nes jie yra geri - ką išbandžiau, viskas tiko ir patiko