Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(vil-ma @ 2010 11 08, 21:06)
Jei tai produktai iš gamtos, tai kodėl jie pas mus tokie brangūs, net trigubai daugiau nei UK.

Kokiais duomenimis remiatės, kad UK produktai tris kartus pigesni? g.gif Specialiai, pagooglinai, va ką radau Padauginus iš kurso, kainos +- panašios g.gif

O dėl brangumo. Kiek metų augintumėte alaviją, kad išspaustumėte iš jo litrą sulčių? g.gif ,
Atsakyti
Ar yra bandziusiu vartoti sios firmos produktus sergant psoriaze? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(vil-ma @ 2010 11 08, 18:06)
Jei tai produktai iš gamtos, tai kodėl jie pas mus tokie brangūs, net trigubai daugiau nei UK.

Ir tai rodiklis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 11 09, 14:23)
O dėl brangumo. Kiek metų augintumėte alaviją, kad išspaustumėte iš jo litrą sulčių?  g.gif ,

Ten ne toks alavijas kokius mes ar močiutės auginam. Antra jie kažkaip grubiai kalbant nulupa viršutinę skūrą, kurioje jei nemaišau yra aloino (nepamenu tiksliai, jame jie mato kažkokių trūkumų) ir naudoja tik tą "žele" masę. Tai pradžiai matau bent jau du skirtumus: 1. Nekalbama apie tą patį alijošių. 2. Naudojamas ne jis visas sumaltas kaip būna kituose produktuose, o tik vertingiausia jo dalis. be "skūros". Va tiek žinau. O daugiau kalbėt nesu labai kompetetinga. Prie kai kurių produktų prisiliest teko, kai kurie (kalbu api kosmetines priemones) malonūs, mielai pabandyčiau. Tik tie visokie "mokymai" tokio pobūdžio firmų man nelabai.
Atsakyti
smile.gif+2010 11 24, 21:32-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 11 24, 21:32)
Ten ne toks alavijas kokius mes ar močiutės auginam. Antra jie kažkaip grubiai kalbant nulupa viršutinę skūrą, kurioje jei nemaišau yra aloino (nepamenu tiksliai, jame jie mato kažkokių trūkumų) ir naudoja tik tą "žele" masę. Tai pradžiai matau bent jau du skirtumus: 1. Nekalbama apie tą patį alijošių. 2. Naudojamas ne jis visas sumaltas kaip būna kituose produktuose, o tik vertingiausia jo dalis. be "skūros". Va tiek žinau. O daugiau kalbėt nesu labai kompetetinga. Prie kai kurių produktų prisiliest teko, kai kurie  (kalbu api kosmetines priemones) malonūs, mielai pabandyčiau. Tik tie  visokie "mokymai" tokio pobūdžio firmų man nelabai.

Aš tik kaip pavyzdį jums pasakiau smile.gif Taip, žalia skūra, skant, visai nenaudinga, todėl ji ir nenaudojama, o mūsų auginami medėjantys alavijai turi tokią medžiagą kaip aloinas g.gif Bet atsimenu, kaip kadaise mamytė man jo duodavo su medum nuo kosulio ax.gif

o dėl "mokymų" tai niekas neverčia juose dalyvauti. Į skūrą, skant, neduoda smile.gif Aš nuo birželio esu FLP "įlindus", bet mokymuose dar nebuvau smile.gif Ir kol aš to nepanorėsiu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 11 25, 08:44)
Aš tik kaip pavyzdį jums pasakiau smile.gif Taip, žalia skūra, skant, visai nenaudinga, todėl ji ir nenaudojama, o mūsų auginami medėjantys alavijai turi tokią medžiagą kaip aloinas  g.gif Bet atsimenu, kaip kadaise mamytė man jo duodavo su medum nuo kosulio  ax.gif

Atvirai kalbant nežinau, nesu gamtininkė ir nesigilinau, bet jei jau turi "skūrą", tai gal, nes kiek supratu jis "skūroje" būna. O šiaip - sako, kad ne kiekviena alijošiaus rūšis turi gydomųjų sąvybių. Bet kuri turi kuri ne tiesą sakant analizių taip pat neatlikinėjau. Apie aloiną radau va ką : "Antrachinonai – svarbiausi iš jų yra aloinas ir emodinas, bet visi kartu jie yra stiprios skausmą malšinančios priemonės, pripažintos turinčiomis antibakterinių, antivirusinių savybių. Natūralia forma jie yra labai stipri vidurių laisvinamoji priemonė". Kaip ir iš geros pusės. Tiesiog matyt jis ne visur ir nevisada reikalingas, tarkim turi gerų sąvybių, bet stabdo kokį medžiagų įsiskverbimą, pasisavinimą į odą ir pan. Čiai šiaip mąstau.
"Mokymus" turėjau omeny ne kažkokius narių apmokymus, o kad dažnai (nebūtinai FLP) tai būna susieta su kokia nors a la "gyvenimo filosofija", kuri man iš esmės svetima (jei nemaišau jau kažkada esam kaip oponentės susitikę kažkurioj MLM temoj) ir jau produktų pristatyme ji matosi kaip kokia "sudedamoji dalis".
O šiaip tai ką - čiupinau labai fainą pudrą, pora fainų kremukų, tai patiko, o tie papildai žvyrai ai...biggrin.gif Bet tikrai yra mielų dalykų, kuriais naudočiausi, tik tas "įlindimas" kaip vartotojui "su nuolaidėle" bisk varžo dėl nustatytos pirminės sumos. Nors pagalvojus galima ir keliems susižiūrėt ko reikia, o kam vienam užsiregistruot. :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 25 lapkričio 2010 - 18:15
smile.gif+2010 11 25, 18:09-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 11 25, 18:09)
Atvirai kalbant nežinau, nesu gamtininkė ir nesigilinau, bet jei jau turi "skūrą", tai gal, nes kiek supratu jis "skūroje" būna. O šiaip - sako, kad ne kiekviena alijošiaus rūšis turi gydomųjų sąvybių. Bet kuri turi kuri ne tiesą sakant analizių taip pat neatlikinėjau. Apie aloiną radau va ką : "Antrachinonai – svarbiausi iš jų yra aloinas ir emodinas, bet visi kartu jie yra stiprios skausmą malšinančios priemonės, pripažintos turinčiomis antibakterinių, antivirusinių savybių. Natūralia forma jie yra labai stipri vidurių laisvinamoji priemonė". Kaip ir iš geros pusės. Tiesiog matyt jis ne visur ir nevisada reikalingas, tarkim turi gerų sąvybių, bet stabdo kokį medžiagų įsiskverbimą, pasisavinimą į odą ir pan. Čiai šiaip mąstau.
"Mokymus" turėjau omeny ne kažkokius narių apmokymus, o kad dažnai (nebūtinai FLP) tai būna susieta su kokia nors a la "gyvenimo filosofija", kuri man iš esmės svetima (jei nemaišau jau kažkada esam kaip oponentės susitikę kažkurioj MLM temoj) ir jau produktų pristatyme ji matosi kaip kokia "sudedamoji dalis".
O šiaip tai ką - čiupinau labai fainą pudrą, pora fainų kremukų, tai patiko, o tie papildai žvyrai ai...biggrin.gif Bet tikrai yra mielų dalykų, kuriais naudočiausi, tik tas "įlindimas" kaip vartotojui "su nuolaidėle" bisk varžo dėl nustatytos pirminės sumos. Nors pagalvojus galima ir keliems susižiūrėt ko reikia, o kam vienam užsiregistruot. :]

Tos gyvenimo filosofijos ir man nepatinka. Šiaip viskuom sutinku su jumis smile.gif drinks_cheers.gif Esame susidūrę temoje apie MLM ir kitas aferas ax.gif

Vieiems gerai tie produktų pristatymai, kitiems nelabai. Nuo asmenybės priklauso smile.gif Pvz man geriausiai suveikia, kai pakalbi su žmogum, susiduri su jo problema ir pasakai, kad savo kailiu patyriau ir man padėjo tas ar anas smile.gif Ir ne visada į sveikatą būtina investuoti baisiausių sumų - kartais ir vanduo vaistu pabūti gali smile.gif
Taip, dėl nuolaidėlės, tai daug kas skundžiasi, kad daugoka, bet juk galima susikooperuot su draugu/kaimynu/ dėde/teta/ kolega ir t.t. ir nusipirkti už mažesnę kainą smile.gif
Man irgi pinigais nesninga, pragyvenimas NUO IKI, bet ištaikau nusipirkti papildų iš FLP, nes jie yra geri - ką išbandžiau, viskas tiko ir patiko smile.gif
Atsakyti
Paaiskinkit man tai "sveika" ta kosmetika ar ne ? nes staigiai praverciau sudetis tai ir SLS radau ir dar kai ko , ji ekologiska?
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 09 20, 19:23)
aš irgi baigiu savo 5 metų vidurių problemą susitvarkyt su sultimis smile.gif Geriau jaučiuosi, kai jas geriu  thumbup.gif

O kurios sultys konkreciai? Aciu.

QUOTE(Kvakuska @ 2010 11 25, 23:24)
Paaiskinkit man tai "sveika" ta kosmetika ar ne ? nes staigiai praverciau sudetis tai ir SLS radau ir dar kai ko , ji ekologiska?

Mane irgi toks klausimas visai domintu ax.gif
Atsakyti
Teisybę pasakius kosmetika labai nesidomėjau, lig šiol rūpėjo tik sveikatos gerinimo ir tobulinimo klausimai. Apie ekologiškumą galėtų kurkuma atsakyti, aūūūū smile.gif
quote=Rytine Kava 10,2010 11 27, 16:47]
O kurios sultys konkreciai? Aciu.
Mane irgi toks klausimas visai domintu ax.gif
[/quote]
konkrečiai gėriau grynas paprastas sultis geltoname buteliukyje smile.gif

Praeitą savaitgalį aš ir mno vaikai susirgom. Visi peršalom. Vienas ten, kitas ten. Nedaug buvo telikę pikio su C vit pas mane, tai pati arbatas gėriau, o vaikams paskutinius vaistukus daviau. Pasidariau užsakymą: pikis+ C vit + česnakas. Kol jį gavau, mano mam davė man savo ežiuolės kapsulių. Specialiai negėriau jokių vaistų ar papildų, tik FLP, norėdama įsitikinti, ar tikrai veikia. Su vaikais tik FLP produktus vartojom. Spėkit, ką galiu apie tai pasakyti? smile.gif
Atsakyti

i 
1. Skelbimams skirta Skelbimų lenta.

2. Forume draudžiama pirkti/parduoti vitaminus, vaistus, kontraceptikus, maisto papildus ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 28 lapkričio 2010 - 12:47
visi prisiziurejome televizijos laidu apie mus supanti "blogi", tai dabar puolame ieskoti ekologisku produktu smile.gif is tikruju gerai, as pati uzsirasiau i kursus, kur mokina kaip issivirti muila ar susimaisyti kvapnu kuno alieju. manau smagiai praleisiu laika, o dar ir vyra priversiu anskciau grizti is darbo ir pabuti su dukryte tongue.gif
Atsakyti