Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

tai apie ekologiskuma cia niekas negali atsakyti... del to aloe vera ar kaip ten ji seip daugelyje priemoniu zymiai pigesniu ir sveikiasniu galima jo rasti ir ne to kur pas bobutes ant palanges auga ax.gif paliginau dantu pastos sudetis FLP nera tik floro lyginant su analogiskomis aloe geliais skirtais dantims plauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2010 12 16, 16:06)
tai apie ekologiskuma cia niekas negali atsakyti... del to aloe vera ar kaip ten ji seip daugelyje priemoniu zymiai pigesniu ir sveikiasniu galima jo rasti ir ne to kur pas bobutes ant palanges auga ax.gif  paliginau dantu pastos sudetis FLP nera tik floro lyginant su analogiskomis aloe geliais skirtais dantims plauti ax.gif

ir eiliškumas lygiai toks pats? Man ta pasta privalumas pirmiausiai tas, kad laisvai vaikučiams galiu duoti. O ekologiškumas, tai kaip čia pasakius. Vat užsimaišei kremuką ir po savaitės babaaaa... O pabandyk kur nors nusivežt, prarugs kaipmat - juk ne šaldytuve. Aš manau, kad daug aktualiau, kiek tame produkte kenksmingų medžiagų (konservantų). Jei parabenas įrašytas 4 sąraše, tai manau, kad jau nieko gero. ir kiek tų parabenų. Na, reik pasigilint labiau.
ir dar: niekas neverčia vartoti to ko nenori smile.gif Jei kažkam patinka blendamed, colcate ar kokia kita pasta, tas ir naudoja smile.gif

o aš renkuosi forever smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Teisingai Dainiulle thumbup.gif mes irgi renkames forever ir dziaugiames. Man tai keistai zmones atrodo - tas negerai tas netinka.. TAI NEPIRKIT biggrin.gif yra kam patinka, kas vertina ir draugams dovanoja mirksiukas.gif 4u.gif produktu ivairove pasauly tokia didziule, kad tik turek noro pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
o rasau tik todel kad konsultante man aiskina kad 100 proc. naturalus ir ekologiskas todel cia ir uzklausiau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2010 12 16, 19:54)
o rasau tik todel kad konsultante man aiskina kad 100 proc. naturalus ir ekologiskas todel cia ir uzklausiau... smile.gif

Kad natūralu, tai nesiginčysiu, o dėl ekologiškumo reikia žiūrėti atskirus produktus. Beje, kompanija nesiekia EKO vardo, ji tik siekia patobulinti produktus, kad juose būtų kuo mažiau nereikalingų priemaišų. Vat. mirksiukas.gif

Pradžioj ir aš klaidingai maniau, kad viskas labai ekologiška 4u.gif
Taip, alavijas auginamas tikrai ekologiškai, dėl šito tai TAIP smile.gif
Atsakyti
ir aš jungiuosi prie jusų.mes taip pat naudojame nemažai Forever produktu,labai geri
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2010 12 20, 11:07)
ir aš jungiuosi prie jusų.mes taip pat naudojame nemažai Forever produktu,labai geri

clap.gif: labai smagu mirksiukas.gif
Aš irgi, ką beišbandžiau, viskas tiko ir patiko smile.gif

Kartais pagalvoju, kad per vėlai sužinojau... Būčiau žinojus anksčiau, tai būčiau jau ilgiau kokybiškai gyvenus smile.gif ax.gif
Atsakyti
4u.gif mergaitės, ar nestuke.gif būtina gerti folio rūgštį, jei geriu alavijo sultis ir multimineralus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2011 01 09, 17:48)
4u.gif mergaitės, ar  nestuke.gif  būtina gerti folio rūgštį, jei geriu alavijo sultis ir multimineralus?  g.gif

siaip cia apie ta pati 4u.gif jei su viduriais oki viskas gerk ir nesirk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2011 01 09, 17:53)
siaip cia apie ta pati  4u.gif jei su viduriais oki viskas gerk ir nesirk  4u.gif

Ne, su viduriais viskas liuks. Tik man klausimas, ar dar pirkti vaistinėje folio rūgšties???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2011 01 09, 17:55)
Ne, su viduriais viskas liuks. Tik man klausimas, ar dar pirkti vaistinėje folio rūgšties????  g.gif

geriausa pasitart su gyd 4u.gif bet atsimenu mano gyd.rekomendavo gerti foli iki pat gimdymo, naujausi tyrimai jas sieja su geresniu protiniu vystymusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2011 01 09, 18:12)
geriausa pasitart su gyd  4u.gif bet atsimenu mano gyd.rekomendavo gerti foli iki pat gimdymo, naujausi tyrimai jas sieja su geresniu protiniu vystymusi  4u.gif

Aš galvoju, kad jei aloe vera sudėtyje yra folio, tai nereik papildomai gert, o jei nėra, tai reik nusipirkti g.gif Radau, kad yra folio: "3. Kasdienės vitaminų dozės
Aloe Vera sultyse yra šių vitaminų: A, B1, B2, B6, B12, C, Folio rūgšties ir niacino. Žmogaus organizmas negali kaupti kai kurių iš šių vitaminų, todėl mes kasdien jų turime gauti su maistu. Gerdami Aloe Vera sultis aprūpinsime savo organizmą šiais reikalingais vitaminais. "
Atsakyti