Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(Viltee @ 2011 03 31, 16:59)
.... visu pirma nesciai moteriai aloe vera produktai yra grieztai draudziami...nes jie skatina persileidima! antra, aloe vera produktus , ypac geriamus, reikia vartoti labai atsargiai, nes jie didina zarnyno ligas.

Tikrai norčiau sužinoti iš kur tokia nuomonė? Ypač nesuprantu antrojo teiginio, kad atseit aloe vera produktai didina žarnyno ligas g.gif ... aš skaičiau, visiškai priešingai, pacituosiu:
"1. Alavijas yra labai naudingas žarnynui. Jo dėka žarnyno turinio judėjimas tampa sklandus ir nesukelia nemalonių pojūčių.
2. Sveikas virškinimo traktas užtikrina, kad maistinės medžiagos, bus absorbuotos į kraujotaką. Yra neabejotinų klinikinių įrodymų, kad geriant alavijo sultis žarnynas efektyviau absorbuoja maistines medžiagas, ypač baltymus. Taip pat ir daugelis kitų medžiagų dėl šio poveikio yra kur kas geriau įsisavinamos.
3. Alavijas natūraliai subalansuoja procesus daugelyje sričių, tačiau labiausiai - žarnyno viduje, kur jis yra linkęs reguliuoti ten esančių bakterijų ir mielių kiekius. Įvairiais gyvenimo laikotarpiais dėl skirtingų preižasčių šis balansas gali sutrikti ir sukelti sunkumų, o alavijas, kaip ir probiotikai, gali padėti normalizuoti padėtį".
Priminsiu, kad tai ne "kažkur girdėjau" ir ne "kažkas sakė", o perskaičiau rašytiniame šaltinyje (popieriniame). Manau, jei tai būtų netiesa ir prasimanymai, rašytinio šaltinio autoriai taip nerizikuotų ir tokių dalykų viešai neskelbtų.
Tik nepamirškime, kad kalbame ne apie bet kokius produktus, pagamintus iš Alavijo, o būtent šios kompanijos - Forever Living, kur naudojama tik vidinė Alavijo lapo dalis.
Dar priminsiu, kad šios kompanijos Aloe vera sultis reikia gerti griežtai prieš pat valgį. Ne 10 ar 15 minučių prieš valgį, o tuoj pat, galima sakyti, kad tai pirmasis Jūsų pusryčių ir vakarienės šaukštas 4u.gif . Jei nevalgote pusryčių, geriama prieš pietus.
Atsakyti
QUOTE(Viltee @ 2011 03 31, 17:59)
As asmeniskai nerekomenduociau bandyti...turejau proga ir as susidurti su tos aloe vera distributoriais, isklausius pasakiskus komentarus, nutariau pati pasidometi apie salutinius poveikius ar zala organizmui. Paprasciausiai as distributores paklausiau ka rekomenduotu besilaukianciai moteriai...pasipyle ivairus aloe vera gerimai.., 'vitaminai".... visu pirma nesciai moteriai aloe vera produktai yra grieztai draudziami...nes jie skatina persileidima! antra, aloe vera produktus , ypac geriamus, reikia vartoti labai atsargiai, nes jie didina zarnyno ligas. Taip kad mielos mergaites...nebukim reklamu aukos:)

ar kartais neturite omeny paprasto alavijo su visa žieve?
reikia gerai pastudijuoti,kad galetumet kategoriškai tai teigti.
o ir del žarnyno ligų tai Jus šimta procentu neteisi.
tik aloe-vera sulčių pagalbą išsigydžiau skrandžio ir dvilikapirštes uždegimus,o prieš tai kiek teko daug vaistu suvertoti,niekas nepadejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo okse0711: 01 balandžio 2011 - 16:04
4u.gif Sveiki, norėčiau išgirsti daugiau atsiliepimų apie FLP produkciją. Pati aš ją naudoju, bet noriu įsitikinti, kad čia nėra mano vienos spangimas, kad produkcija puiki. Noriu išgirsti iš Jūsų patirties ir kuodaugiau nuomonių bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki
Registruojuos kaip dar viena apsipatenkinus vartotoja:), kol kas man viskas tinka ir patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2011 04 26, 15:31)
Sveiki
Registruojuos kaip dar viena apsipatenkinus vartotoja:), kol kas man viskas tinka ir patinka 4u.gif

Kažkaip labaio jau užmiršta tema buvo doh.gif

Mane labai suintrigavo kažkurios pasisakymas, jog draudžiama naudoti besilaukiančioms. Įdomu, kodėl???? blink.gif g.gif
Atsakyti
Sveiki,
Siaip tai as girdejau, kad besilaukianciom is vis reikia labai atsargiai rinktis, ka vartoji. Plius, nuolatiniai pykinimai (daznoms) neleis bet ka i burna isidet... Kai as laukiausi, man bent buvo taip blush2.gif
O sia ziema geriau sultis ir vartojau biciu ziedadulkes, zinoma, nereguliariai blush2.gif doh.gif , bet vartojau, ir ka, sloga apsireiske kelis kartus labai lengva forma (tpfu tpfu tpfu), o vyrelis tai is antibu liuno neislipo g.gif dabar jau savo noru geria sultis mirksiukas.gif
Ka dar galiu pasakyti apie ziedadulkes, tai galvos skausma nuima, kai tik uzeina, isgeriu viena, jei dar skauda po 10 -15 min kita, daugeliu atveju pasitvirtina...
O vaikai perziemojo gerdami vitaminus vaikams, vitC, ir vyresnelis geria biciu piki. Negaliu sakyt, kad nesirgom, bet viskas lengva forma, be ypatingu vaistu. Gaudavo jie dar Umcalor, Sinupreto, bet tuo dazniausiai ir apsiribojom... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2011 04 26, 15:42)
Kažkaip labaio jau užmiršta tema buvo  doh.gif
Mane labai suintrigavo kažkurios pasisakymas, jog draudžiama naudoti besilaukiančioms. Įdomu, kodėl????  blink.gif  g.gif

nesciom patartina vengi produkto kurio yra alijosiaus odoje - jis laisvina vidurius. Kadangi forever nenaudoja alijosiaus odos, o naudoja tik vidines sultis jokio poveikio nestukei nebutu. zinoma visada reiktu pasitarti su gyd. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2011 04 27, 08:45)
nesciom patartina vengi produkto kurio yra alijosiaus odoje - jis laisvina vidurius. Kadangi forever nenaudoja alijosiaus odos, o naudoja tik vidines sultis jokio poveikio nestukei nebutu. zinoma visada reiktu pasitarti su gyd.  4u.gif

taip taip:) drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2011 04 27, 08:39)
Sveiki,
Siaip tai as girdejau, kad besilaukianciom is vis reikia labai atsargiai rinktis, ka vartoji. Plius, nuolatiniai pykinimai (daznoms) neleis bet ka i burna isidet... Kai as laukiausi, man bent buvo taip blush2.gif
O sia ziema geriau sultis ir vartojau biciu ziedadulkes, zinoma, nereguliariai blush2.gif  doh.gif , bet vartojau, ir ka, sloga apsireiske kelis kartus labai lengva forma (tpfu tpfu tpfu), o vyrelis tai is antibu liuno neislipo g.gif dabar jau savo noru geria sultis mirksiukas.gif
Ka dar galiu pasakyti apie ziedadulkes, tai galvos skausma nuima, kai tik uzeina, isgeriu viena, jei dar skauda po 10 -15 min kita, daugeliu atveju pasitvirtina...
O vaikai perziemojo gerdami vitaminus vaikams, vitC, ir vyresnelis geria biciu piki. Negaliu sakyt, kad nesirgom, bet viskas  lengva forma, be ypatingu vaistu. Gaudavo jie dar Umcalor, Sinupreto, bet tuo dazniausiai ir apsiribojom... ax.gif

thumbup.gif nu kaip smagu skaityti.
Mes sirgom vieną kartą. Jau buvo prirašyti antibiotikai, bet susilaikiau, nedaviau. Gėrėm LYCIUM thumbup.gif Ir pasveikom. O gyd galvojo, kad čia nuo antibiotikų taip greit pasveikom.
Db mažasis kosti (velykos, vėjas ir šiluma doh.gif ), tai geria stodal ir lycium iš FLP. Buvom pas gyd - karkalų nėra, kraujas geras, vadinas super viskas. Tik jaučiasi, kad kosuliukas atšilęs. Dar su šildančiu losjonu įsitrinam ir C vit geriam cool.gif Žodžiu, smagu bigsmile.gif
QUOTE(Karolilna @ 2011 04 27, 08:45)
nesciom patartina vengi produkto kurio yra alijosiaus odoje - jis laisvina vidurius. Kadangi forever nenaudoja alijosiaus odos, o naudoja tik vidines sultis jokio poveikio nestukei nebutu. zinoma visada reiktu pasitarti su gyd.  4u.gif

Kad gyd nelb supranta ką aš iš viso vartoju lotuliukas.gif Bet šiaip tai jokių daugiau papildų negeriu, tik alijošių. Rėmuo neėda (ėdė, kai dariau pertrauką doh.gif ), viduriai susitvarkę bigsmile.gif thumbup.gif Savijauta puiki (tik apetitas galėtų mažesnis būti blush2.gif )
Atsakyti
Dainulle, tu gi nestuke.gif sveikinimai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ir kas namelyje gyvena??? blush2.gif
vat apie Lycium reikia paskaityt, niekada nedaviau ir negeriau, kazkaip mes vitaminus ir biciu produktus.
Stodalis man schmoll.gif nepatinka ir viskas, na, nieko neveikia, mes Prospana, irgi vaistazolinis, gebeniu ekstraktas, suveikia:) as tai pati pries vaistus schmoll.gif tai jau jei galim, tai zolytem ir arbatelem, ir aisku, foreveriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2011 04 27, 09:17)
Dainulle, tu gi  nestuke.gif sveikinimai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ir kas namelyje gyvena??? blush2.gif
vat apie Lycium reikia paskaityt, niekada nedaviau ir negeriau, kazkaip mes vitaminus ir biciu produktus.
Stodalis man  schmoll.gif nepatinka ir viskas, na, nieko neveikia, mes Prospana, irgi vaistazolinis, gebeniu ekstraktas, suveikia:) as tai pati pries vaistus schmoll.gif tai jau jei galim, tai zolytem ir arbatelem, ir aisku, foreveriu smile.gif

O tu irgi???? bigsmile.gif g.gif
Namelyje krebžda sesė wub.gif Neplanuotas stebukliukas wub.gif

Aš irgi nebuvau apie tą lycium nk girdėjus, bet pasiūlė uo kosulio duoti, nes ten saldymedis thumbup.gif O dar plius jis yra stiprus antioksidantas. Manau, kaip pavasariui irgi geras dalykas thumbup.gif

Chemijos kiek įmanoma mažiau....Ir atrodo, kad visai neblogai sekas mirksiukas.gif Vadinas, viskas įmanoma, tik labai panorėt reikia. O chemiją pasilikim sunkesniems atvejams mirksiukas.gif Kol turim stodalį, gersime jį. Paskuj reiks prospano nusipirkti g.gif Jei dar reiks.
Atsakyti
Dainulle, as nia blush2.gif , mes turim 2 kliackus, ir siam kartui uztex tongue.gif , turim ir berniuka padauziuka, ir mazaja princese:).
tai jau gal ir nereikes jokio Prospano. ax.gif ateis geri orai, uzteks sirgti:)
Atsakyti