Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(Astyte @ 2011 04 27, 09:30)
Dainulle, as nia blush2.gif , mes turim 2 kliackus, ir siam kartui uztex tongue.gif , turim ir berniuka padauziuka, ir mazaja princese:).
tai jau gal ir nereikes jokio Prospano.  ax.gif ateis geri orai, uzteks sirgti:)

4u.gif imk balioną mirksiukas.gif

Aš irgi sakiau, kad tuom syk vaikų tikrai gana lotuliukas.gif Bet papokštavo su mumis likimas mirksiukas.gif

Dar pagersim tą lycium, užsisakysiu pikio ir tikiu, kad išsikapstysim smile.gif 4u.gif

Aš kai sužinojau, kad nestuke.gif , pradėjau gerti sultis. Kai gyd pamatė kraujo tyrimų rezultatus, tai išsižiojo: maitinu vaiką, laukiuosi dar vieno, o tyrimų rezultatai IDEALŪS. Paklausė, ką vartoju, nes taip negali būt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2011 04 27, 09:33)
4u.gif imk balioną  mirksiukas.gif

Aš irgi sakiau, kad tuom syk vaikų tikrai gana  lotuliukas.gif Bet papokštavo su mumis likimas  mirksiukas.gif

Dar pagersim tą lycium, užsisakysiu pikio ir tikiu, kad išsikapstysim smile.gif 4u.gif
Aš kai sužinojau, kad  nestuke.gif , pradėjau gerti sultis. Kai gyd pamatė kraujo tyrimų rezultatus, tai išsižiojo: maitinu vaiką, laukiuosi dar vieno, o tyrimų rezultatai IDEALŪS. Paklausė, ką vartoju, nes taip negali būt  lotuliukas.gif

vau, saunuole tu, as mazaja irgi ilgokai maitinau, gal 2.3 m. jau visa merga buvo o dar am am prase:) doh.gif
tas pikis tai fe fe fe, na, bet efektyvus:), pripimpa prie dantu kaip vaskas:D
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2011 04 27, 10:08)
vau, saunuole tu, as mazaja irgi ilgokai maitinau, gal 2.3 m. jau visa merga buvo o dar am am prase:) doh.gif
tas pikis tai fe fe fe, na, bet efektyvus:), pripimpa prie dantu kaip vaskas:D

Nuz mes galima sakyti, kad du metus MP valgėm bigsmile.gif Respects ir jums 4u.gif

Pikis man visai nieko s u C vit kartu. Tai dar pakenčiamai smile.gif Arba su vaikiškais vitaminais vyresnėlis čiulpia thumbup.gif O mažajam trinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2011 04 27, 09:59)
Savijauta puiki (tik apetitas galėtų mažesnis būti  blush2.gif )

sakot nuo aloe vera apetitas?

Beje, sveikos merginos 4u.gif

as jau ilga slaikas naudoju pazastims muiliuka (kokie 3 metai) ir vazelina (kokie 1 metai). ir man jie thumbup.gif

o vca nesenei darbe med. sesuo isgyre aloe vera sultis. ji pati su visa seima geria ir pastebejo teigiamus pokycius. seip net netikeciau visom tom kalbom, bet ta zmogu pazystu, beto medikas, tad kazkaip sugunde ir mane savo kalbom. dar tik savaite kaip geriu, tai negaliu jokio poveikio pasakyti, tik tiek, kad is pradziu ir skonis buvo nie, o dabar schmoll.gif nu bet kentet galima rolleyes.gif ir dar tas, kad reikia per diena bent 2 l. vandens isgerti, o tai man sudetinga... doh.gif anksciau budavo kad per diena kokius 3 puodelius arbatos isgeriu. zinau, kad tai blogai, uztat bandau taisytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inglidukas @ 2011 04 28, 19:08)
sakot nuo aloe vera apetitas?

Beje, sveikos merginos  4u.gif

as jau ilga slaikas naudoju pazastims muiliuka (kokie 3 metai) ir vazelina (kokie 1 metai). ir man jie  thumbup.gif

o vca nesenei darbe med. sesuo isgyre aloe vera sultis. ji pati su visa seima geria ir pastebejo teigiamus pokycius. seip net netikeciau visom tom kalbom, bet ta zmogu pazystu, beto medikas, tad kazkaip sugunde ir mane savo kalbom. dar tik savaite kaip geriu, tai negaliu jokio poveikio pasakyti, tik tiek, kad is pradziu ir skonis buvo nie, o dabar  schmoll.gif  nu bet kentet galima  rolleyes.gif  ir dar tas, kad reikia per diena bent 2 l. vandens isgerti, o tai man sudetinga...  doh.gif  anksciau budavo kad per diena kokius 3 puodelius arbatos isgeriu. zinau, kad tai blogai, uztat bandau taisytis  mirksiukas.gif

nemanau, kad apetitas nuo to. Apskritai kalbėjau smile.gif

Kas dėl sulčių gėrimo, tai reiktų ilgiau pagerti, akd pasijaustų koks efektas. Sako reikia bent 90 dienų jas gerti ir kartu užsisėti probiotiką, tada galėsite teigti, kad organizmas išvalytas thumbup.gif Visai kitas paskuj medžiagų įsisavinimas, nuotaika puiki smile.gif
O dėl 2 l vandens, tai neišgeriu aš jo tiek. Bet kai geriu sultis, būtinai užgeriu stikline vandens 4u.gif Gero vartojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Dainulle, ko tu nemiegi anksciausiai??? mirksiukas.gif mars i lova 4u.gif
As po gimdymo, kaip ir visada blush2.gif turejau pliuse apie 20 kg biggrin.gif i nieka nieka neitilpdavau:), tai po trupuciuka gerdavau sultikes, plius prisilaikiau nuo saldumynu, ir dabar uzsilike kokie tik 2 kg, del svorio man jos tikrai padejo. Vyras, pradejes gerti, pastebejo, kad ne taip norisi ir valgyti:). Taip kad jos apetito neskatina.
Vyresnelis geria vaikiska vitamina, apetitu nesiskundzia, o anksciau tai su saukstu reikedavo paskui lakstyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2011 04 29, 07:50)
Sveikos,
Dainulle, ko tu nemiegi anksciausiai??? mirksiukas.gif mars i lova 4u.gif
As po gimdymo, kaip ir visada  blush2.gif  turejau pliuse apie 20 kg biggrin.gif i nieka nieka neitilpdavau:), tai po trupuciuka gerdavau sultikes, plius prisilaikiau nuo saldumynu, ir dabar uzsilike kokie tik 2 kg, del svorio man jos tikrai padejo. Vyras, pradejes gerti, pastebejo, kad ne taip norisi ir valgyti:). Taip kad jos apetito neskatina.
Vyresnelis geria vaikiska vitamina, apetitu nesiskundzia, o anksciau tai su saukstu reikedavo paskui lakstyt ax.gif

Turiu du rytinukus, kurie išverčia iš lovos lotuliukas.gif

Aš tai apskritai gyvenime esu mėgstanti saldumynus. Gal nėra to, kad noriu, bet kai pamatau, tada reikia doh.gif
Geriu sultis, po Velykų laikausi db nuo saldumynų ir rezultatai man patinka thumbup.gif
Aš noriu priversti saviškį gert tas sultis, bet jis kategoriškas. O dėl argi tai labai patenkytas thumbup.gif thumbup.gif
Mano beibiai irgi vaikiškus vitaminus lapnoja bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2011 04 29, 07:59)
nemanau, kad apetitas nuo to. Apskritai kalbėjau smile.gif

Kas dėl sulčių gėrimo, tai reiktų ilgiau pagerti, akd pasijaustų koks efektas. Sako reikia bent 90 dienų jas gerti ir kartu užsisėti probiotiką, tada galėsite teigti, kad organizmas išvalytas  thumbup.gif Visai kitas paskuj medžiagų įsisavinimas, nuotaika puiki smile.gif
O dėl 2 l vandens, tai neišgeriu aš jo tiek. Bet kai geriu sultis, būtinai užgeriu stikline vandens  4u.gif Gero vartojimo  mirksiukas.gif

laba diena 4u.gif

aciu uz issamu paaiskinima. tik turiu dar viena klausima o ka reiskia kartu uzsiseti probiotika? kas tai yra? kaip tai daroma? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inglidukas: 29 balandžio 2011 - 10:39
QUOTE(Inglidukas @ 2011 04 29, 10:39)
laba diena  4u.gif

aciu uz issamu paaiskinima. tik turiu dar viena klausima o ka reiskia kartu uzsiseti probiotika? kas tai yra? kaip tai daroma?  blush2.gif

probiotikai arba gerosios bakterijos gyvena musu organizmuose (virskinamajame trakte) ir padeda mums kovoti su virusais, bakterijomis ir visais kitais nepageidaujamais veiksniais. Bet ju skaicius nuolat kinta, del patiriamo streso, ligos, antibiotiku vartojimo, netinkamos mitybos ir t.t. Taip, kad norint palaikyti gera imunine sistema reikia pasipildyti tomis bakterijomis.
Atsakyti
QUOTE(Inglidukas @ 2011 04 29, 10:39)
laba diena  4u.gif

aciu uz issamu paaiskinima. tik turiu dar viena klausima o ka reiskia kartu uzsiseti probiotika? kas tai yra? kaip tai daroma?  blush2.gif

4u.gif Astytė viską atsakė smile.gif

QUOTE(Astyte @ 2011 04 29, 12:51)
probiotikai arba gerosios bakterijos gyvena musu organizmuose (virskinamajame trakte) ir padeda mums kovoti su virusais, bakterijomis ir visais kitais nepageidaujamais veiksniais. Bet ju skaicius nuolat kinta, del patiriamo streso, ligos, antibiotiku vartojimo, netinkamos mitybos ir t.t. Taip, kad norint palaikyti gera imunine sistema reikia pasipildyti tomis bakterijomis.

Tik norėčiau pridurti, kad labai efektyvu susirgus pirmiausiai didesnėmis dozėmis pagerti probiotiko 4u.gif

Dauguma žmonių serga dėl disbakteriozės. Yra ištirta, kad 90 proc. miestų gyventojų turi disbakteriozę, todėl bent profilaktiškai kartą per metus reiktų pasisėti gerąsias bakterijas - bus ir sveikata geresnė ir imunitetas stipresnis 4u.gif
O po antibiotikų kurso tiesiog BŪTINA jų pagalba atstatyti organizmą 4u.gif

"Reguliuoja žarnyno funkcijas, gerina maistingųjų medžiagų pasisavinimą

Žodis probiotikas graikų kalba reiškia „gyvenimui“. Tai gerosios žmogaus organizmo bakterijos, turinčios didelės reikšmės mūsų sveikatai – skaido nesuvirškintus maisto produktus, padeda organizmui įsisavinti reikalingas medžiagas, reguliuoja žarnyno pH, mažina opų, kitų žarnyno problemų tikimybę.

„Forever Active Probiotic“ yra mažos lengvai nuryjamos kapsulės, skirtos sveikai virškinimo sistemai palaikyti ir atkurti sumažėjusio probiotikų kiekio balansą. Probiotikai yra itin jautrūs aplinkai, todėl Forever Living šiam maisto papildui gaminti naudoja išskirtinę patentuotą kapsulių technologiją, kuri padeda apsaugoti probiotikų savybes ir užtikrina, kad ypatingas šešių naudingų bakterijų derinys pasklis po organizmą tik tada, kai kapsulė pasieks gaubtinę žarną.

„Forever Active Probiotic“ sudėtyje esantys probiotikai gauti iš laktobakterijų ir bifidobakterijų rūšių. Jų atmainos yra šios:

Lactobacilus acidophilus – slopina nepageidaujamus mikroorganizmus ir padeda užkirsti kelią jų dauginimuisi.
Bifidobacterium longum – išstumia blogąsias bakterijas ir mažina virškinimo sutrikimų tikimybę.
Bifidobacterium lactis – padeda sumažinti organizmo pH ir neleidžia daugintis patogeninėms bakterijoms.
Lactobacillus rhamnosus – padeda apsaugoti virškinamąjį traktą nuo nepageidaujamų mikroorganizmų.
Lactobacillus bulgaricus – padeda išlaikyti plonąsias žarnas švarias ir subalansuoja jų veiklą.
Lactobacillus plantarum – išsaugo svarbiausias maistingąsias medžiagas ir taip padeda neutralizuoti toksinus.

„Forever Active Probiotic“:
• Unikalus šešių atmainų naudingųjų bakterijų rinkinys;
• Pagerina virškinimo sistemos darbą;
• Užtikrina maistingųjų medžiagų pasisavinimą;
• Reguliuoja žarnyno funkcijas, rūgštingumą;
• Atnaujina natūralios mikrofloros balansą;
• Turi teigiamos įtakos žmogaus augimui ir vystymuisi;
• Ilgai galiojantis 6 atmainų probiotikas, kurio nereikia laikyti žemoje temperatūroje;
• Tinka vartoti esant disbakteriozei bei kitoms žarnyno problemoms;
• Gali vartoti ir vaikai.

Papildo duomenys:
Dienos dozė: 1 kapsulė
Kiekis vienoje kapsulėje DV %
Patentuotas probiotikų mišinys 1 milijardas cfu*
L. acidophilus, B. longum
B. lactis, L. rhamnosus
L. bulgaricus, L. plantarum
* Dienos norma (DV) nenustatyta

Kitos sudėtinės dalys: palmių aliejus, želatina, glicerinas, sojos lecitinas, pektinas.

Vartojimas: po vieną kapsulę per dieną prieš valgį arba dvi valandos po jo, užgerti vandeniu. Nuryti nekramčius.

Pastaba: produkto sudėtyje nėra mielių, kviečių, gliuteno, kukurūzų, pieno produktų, dirbtinių dažiklių ar konservantų. Jame tik natūralios medžiagos, todėl galimi kapsulės spalvos pasikeitimai."
Atsakyti
aciu labai laabai Jums visoms,uz issamu atsakyma 4u.gif ir dideliausios Jums sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inglidukas @ 2011 04 29, 18:43)
aciu labai laabai Jums visoms,uz issamu atsakyma  4u.gif  ir dideliausios Jums sveikatos  4u.gif

4u.gif į sveikatą smile.gif

Šiaip FLP dėka sveikata tikrai nesiskundžiam mirksiukas.gif Kalbu apie save ir savo šeimyną 4u.gif
Atsakyti