QUOTE(Nertukė @ 2011 04 30, 21:13)
O aš savo šeimyna negaliu pasigirti. Tie mano "begėdžiai" negėrė sulčių ir tik retkarčiais, jei primindavau, išgerdavo vitaminų. Tai ir susirgo pavasario pradžioje... Tada jau puolė gelbėtis vitaminu C, bičių pikiu... Bet jau buvo vėlu, labai jau stiprią "zarazą" pasigavo.
Na, o aš, dar mažąjį savo pienuku maitinu ir nesusirgau

. Bet jau nuo rudens pradėjau gerti alavijo sultis, Arctc-Sea ir kalcį. Sausio pradžioje Arctic-Sea pakeičiau žiedadulkėmis. O kai dukrelė susirgo, tai dar gerdavau česnako-čiobrelio kapsules ir nakčiai bičių pikio. Na, ir atsilaikiau.

. Tik sloga kažkuriuo metu žiemą prikibo. Bet 7 dienų iki pasveikimo laukti nereikėjo, praėjo greičiau, nes tepiau nosį alavijo geliu. Ta sloga mano "ligos" ir baigėsi, kai
visus ankstesnius metus jau rudens pradžioje komplikuodavosi į sinusitą, kuris aprimdavo tik pavasarį.
Ir dar toks pastebėjimas. Anksčiau, visą šaltąjį sazoną smarkiai, o kai atšidavo oras retkarčiais, mane kamuodavo kosulys, gydytojos žodžiais - refliuksas. O kai tik pradėjau gerti alavijo sultis, šis refliuksas dingo, net pačiai keista, kad virš dvidešimties metų kamavęs kosulys (dėl kurio vienas mokytojas mane net iš klasės yra išvjęs), staiga baigėsi.

argi tai ne stebuklas?
Aš anksčiau buvau rašius, kaip migreną išsigydžiau. O būdavo taip: suvalgau ką nors netinkamo, sustoja skrandis ir migrenaaa

Jau kartojosi kas savaitę. Kokių cepelinų, vėdarų iš viso buvau atsisakius su visam

Paskuj šiaip ne taip įkalbėjo mane pagerti alavijų sultis. O prieš tai daktarai sakė: jei nuo ko stoja skrandis, tai nevalgyk. O kaip rėmuo ėdė

Žodžiu, ačiū draugei, ačiū FLP
O MB irgi nelabai linkęs vartoti FLP produktus, bet ką panaudoja, tai nedrįsta sakyt, kad blogai
Vyresnėlis man pasakė taip: kaip gerai mamyte, kad yra alijošius, o tai būtų reikėję antibikus gert
Neatsidžiaugiam aš ir mano mama, kad galima taip gerai jaustis be jokios chemijos. Ir norisi visam pasauliui šaukti, bet daug kas negirdi
Dar labai noriu sukurti didesnę grupę. Tik db apleidus šitą reikalą esu