Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(Dainulle @ 2011 04 30, 09:11)
4u.gif į sveikatą smile.gif

Šiaip FLP dėka sveikata tikrai nesiskundžiam  mirksiukas.gif Kalbu apie save ir savo šeimyną  4u.gif

O aš savo šeimyna negaliu pasigirti. Tie mano "begėdžiai" negėrė sulčių ir tik retkarčiais, jei primindavau, išgerdavo vitaminų. Tai ir susirgo pavasario pradžioje... Tada jau puolė gelbėtis vitaminu C, bičių pikiu... Bet jau buvo vėlu, labai jau stiprią "zarazą" pasigavo.
Na, o aš, dar mažąjį savo pienuku maitinu ir nesusirgau ax.gif . Bet jau nuo rudens pradėjau gerti alavijo sultis, Arctc-Sea ir kalcį. Sausio pradžioje Arctic-Sea pakeičiau žiedadulkėmis. O kai dukrelė susirgo, tai dar gerdavau česnako-čiobrelio kapsules ir nakčiai bičių pikio. Na, ir atsilaikiau. thumbup.gif . Tik sloga kažkuriuo metu žiemą prikibo. Bet 7 dienų iki pasveikimo laukti nereikėjo, praėjo greičiau, nes tepiau nosį alavijo geliu. Ta sloga mano "ligos" ir baigėsi, kai visus ankstesnius metus jau rudens pradžioje komplikuodavosi į sinusitą, kuris aprimdavo tik pavasarį.
Ir dar toks pastebėjimas. Anksčiau, visą šaltąjį sazoną smarkiai, o kai atšidavo oras retkarčiais, mane kamuodavo kosulys, gydytojos žodžiais - refliuksas. O kai tik pradėjau gerti alavijo sultis, šis refliuksas dingo, net pačiai keista, kad virš dvidešimties metų kamavęs kosulys (dėl kurio vienas mokytojas mane net iš klasės yra išvjęs), staiga baigėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nertukė: 30 balandžio 2011 - 21:24
QUOTE(Nertukė @ 2011 04 30, 21:13)
O aš savo šeimyna negaliu pasigirti. Tie mano "begėdžiai" negėrė sulčių ir tik retkarčiais, jei primindavau, išgerdavo vitaminų. Tai ir susirgo pavasario pradžioje... Tada jau puolė gelbėtis vitaminu C, bičių pikiu... Bet jau buvo vėlu, labai jau stiprią "zarazą" pasigavo.
Na, o aš, dar mažąjį savo pienuku maitinu ir nesusirgau  ax.gif  . Bet jau nuo rudens pradėjau gerti alavijo sultis, Arctc-Sea ir kalcį. Sausio pradžioje Arctic-Sea pakeičiau žiedadulkėmis. O kai dukrelė susirgo, tai dar gerdavau česnako-čiobrelio kapsules ir nakčiai bičių pikio.  Na, ir atsilaikiau.  thumbup.gif . Tik sloga kažkuriuo metu žiemą prikibo. Bet 7 dienų iki pasveikimo laukti nereikėjo, praėjo greičiau, nes tepiau nosį alavijo geliu. Ta sloga mano "ligos" ir baigėsi, kai visus ankstesnius metus jau rudens pradžioje komplikuodavosi į sinusitą, kuris aprimdavo tik pavasarį.
Ir dar toks pastebėjimas. Anksčiau, visą šaltąjį sazoną smarkiai, o kai atšidavo oras retkarčiais, mane kamuodavo kosulys, gydytojos žodžiais - refliuksas. O kai tik pradėjau gerti alavijo sultis, šis refliuksas dingo, net pačiai keista, kad virš dvidešimties metų kamavęs kosulys (dėl kurio vienas mokytojas mane net iš klasės yra išvjęs), staiga baigėsi.

thumbup.gif wub.gif argi tai ne stebuklas? smile.gif

Aš anksčiau buvau rašius, kaip migreną išsigydžiau. O būdavo taip: suvalgau ką nors netinkamo, sustoja skrandis ir migrenaaa doh.gif Jau kartojosi kas savaitę. Kokių cepelinų, vėdarų iš viso buvau atsisakius su visam doh.gif Paskuj šiaip ne taip įkalbėjo mane pagerti alavijų sultis. O prieš tai daktarai sakė: jei nuo ko stoja skrandis, tai nevalgyk. O kaip rėmuo ėdė blink.gif doh.gif Žodžiu, ačiū draugei, ačiū FLP bigsmile.gif mirksiukas.gif

O MB irgi nelabai linkęs vartoti FLP produktus, bet ką panaudoja, tai nedrįsta sakyt, kad blogai ax.gif
Vyresnėlis man pasakė taip: kaip gerai mamyte, kad yra alijošius, o tai būtų reikėję antibikus gert lotuliukas.gif
Neatsidžiaugiam aš ir mano mama, kad galima taip gerai jaustis be jokios chemijos. Ir norisi visam pasauliui šaukti, bet daug kas negirdi ax.gif

Dar labai noriu sukurti didesnę grupę. Tik db apleidus šitą reikalą esu blush2.gif
Atsakyti
o mergiates sakykit ir vaikams lyciu duodat, jei taip tai kokiom dozem g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltyte: 13 gegužės 2011 - 14:35
QUOTE(Viltyte @ 2011 05 13, 14:34)
o mergiates sakykit ir vaikams lyciu duodat, jei taip tai kokiom dozem  g.gif

daviau po pusę tabletės du kartus dienoj. O kai kosėjo stiprokai, tai daviau ir po vieną ax.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos:) gal galit pasakyt ka gert jeigu labai daznai uzeina galvos kausmai,migrena smile.gif (nepykit visos temos neskaiciau) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2011 08 12, 18:25)
Sveikos:) gal galit pasakyt ka gert jeigu labai daznai uzeina galvos kausmai,migrena smile.gif (nepykit visos temos neskaiciau) 4u.gif

Labukas 4u.gif
Pirmiausiai, tai užuojauta dėl migrenos...
Antra, gal pastebėjai kada, kokiu atveju ji pasireiškia? Pvz man pasireikšdavo, kai sustodavo skrandis, kai kažką "sunkaus" suvalgydavau.
Išsigydžiau paprastai: 3 mėn. geriau alavijo sultis ir po pirmo sugerto buteliuko dar pakuotę probiotiko sugėriau. Dabar laisvai kvėpuoju, valgau ką noriu ir migreną pamiršau...

Tas tris mėnesius geriamas alavijas + probiotikas išvalo mūsų organizmą. Būtent dėl to didelė tikimybė, kad migrena pasitrauks 4u.gif

Turime įsiklausyti į tai, ką sako mūsų organizmas.... O jis labai daug pasako 4u.gif
Atsakyti
Na va, isbandziau ir as sia produkcija. Kaip bebutu keista, patiko thumbup.gif
Labai patiko kauke veidui, dantu pasta ir lupu piestukas wub.gif Dabar geriu alijosiaus sultis, tai ziuresim, kaip cia bus;) wub.gif
Dar sildantis tepalas gerai skausmus nuima, dziaugiuosi, kad nebereiks pirkt diclaku ir pan. thumbup.gif
Kadangi esu taupi, tai kainas su Amway palyginau. Man atrodo, jog cia pigiau. Gailiuosi, jos is ten uzsisakius turiu vitaminu doh.gif
Tokie mano ispudziai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indust: 02 rugsėjo 2011 - 15:10
VIVITA
Labas,
Tik siandien pamaciau tavo klausima.
Pernai mane visa vasara kamavo galvos skausmai, o as, kadangi uzzsispyrus,
ir nevartoju jokiu vaistu, tai geriau ziedadulkes, praeidavo kaip mat, pabandyk ir tu.
O vaikams tai vaikiski vit, biciu pikis ir vit C. Bijau garsiai girtis,bet maniskiai praziemojo tik su slogele...(tpfu tpfu tpfu)
Papildyta:
indust, superiniai sapmpunas ir balzamas, taip pat muilas. As turiu ir plovikli, kuri naudoju visur: pradedant tualetui, baigiant indams ir m asinai.
Atsakyti
O mano mam užsikabliavo ant papildų širdžiai su Q10 bigsmile.gif thumbup.gif Neatsidžiaugia. Plius vartojame kas kažkiek laiko probiotiką - tai pirmas dalykas, užtikrinantis stiprų imunitetą smile.gif

Ir dar: susilaukėm alijošinės mergaitės wub.gif Taip sakau, nes visą nestuke.gif gėriau alavijo sultis ir JOKIŲ vitaminų bigsmile.gif thumbup.gif
Tarkim, kad tai sutapimas, bet auginam tobulą kūdikį thumbup.gif be pilviuko diegliukų, be alergijų (tfu tfu tfu). Žodžiu, miega ir valgo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2011 09 03, 10:49)
Ir dar: susilaukėm alijošinės mergaitės  wub.gif Taip sakau, nes visą  nestuke.gif gėriau alavijo sultis ir JOKIŲ vitaminų  bigsmile.gif  thumbup.gif

Sveikinimai su mergyte wub.gif wub.gif
Mūsų šeima taip pat pradėjo vartoti šiuos produktus. Geriam sultis, naudojam deziką, dantų želė, prireikė ir šildomojo kremo thumbup.gif Mano draugė sulčių poveikį pajuto jau po kelių dienų, tiesiog susitvarkė virškinimo problemos.
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 09 03, 22:32)
Sveikinimai su mergyte wub.gif  wub.gif
Mūsų šeima taip pat pradėjo vartoti šiuos produktus. Geriam sultis, naudojam deziką, dantų želė, prireikė ir šildomojo kremo thumbup.gif  Mano draugė sulčių poveikį pajuto jau po kelių dienų, tiesiog susitvarkė virškinimo problemos.

aciuks.gif

Aš irgi su virškinimu problemų turėjau - db jau viskas gerai bigsmile.gif thumbup.gif Ir pirmas kartas iš trijų gimdymų, kai po visko į wc nuėjau pati, ne su žvakučių ar kokių microlax pagalba bigsmile.gif thumbup.gif

Žodžiu, gėėėris thumbup.gif
Atsakyti
Galiu pasidalinti:MSM gelis tinka nuo plaukų slinkimo (buvo dar nebandytas),draugė išbandė,po 2savaičių nustojo slinkti plaukai thumbup.gif
Tepa porą kart į savaitę šaknis.
Atsakyti