Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(didlu @ 2005 10 24, 10:02)
Taip, gal ir noriu tikėt tuo kuo noriu tikėt.
Ir visai nenoriu ieškot kvailų, naivių ar blogų. Ir visai nenorėčiau, kad temoje daiktai esanti tema apie produktus taptu tema apie mano ar kieno nors kito charakterio bruožus.
Stebuklais netikiu ir pasaulio keisti nesiruosiu, šios temos tikslas padiskutuoti  apie dar naujos Lietuvoje firmos produktus.

Perskaiciau viska man tik vienas keista smile.gif
niekas nerupi tik ta produktas smile.gif , idomi tendencija , niekur kitur zinuciu nera smile.gif
Atsakyti
renax, tendencija tendencinga- smile.gif smile.gif krūva veikėjų tik tam ir registruojasi, kad "pasikalbėtų apie produktus" smile.gif Kas apie Amway, kas apie forever jung end...wink.gif, kas avon, mary kay, tupperware...Supermama-tinklinio marketingo bastionas .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 10 25, 08:37)
...Supermama-tinklinio marketingo bastionas .smile.gif

O ko Tu nori - cia gi uz dyka. O kiek kainuoja 1 minute reklamos televizijoje ar atspausdinti diendrastyje?
Atsakyti
klausykit, platintojos slaptos ir atviros- nereikia jokių papildomų pasiūlymų, reikia viso labo pasiskaityt taisykles- aiškiai parašyta , kad reklamos ir komerciniai skelbimai reikalauja SuperMamos sankcijos ( kiek ir ko mokėsit, ten nerašoma). Neverta apsimest, kad nesuprantate, apie ką aš smile.gif Didžioji dauguma tinklinio marketingo būdu platinamų prekių temose dedamų tekstų yra arba reklaminiai ( koks "geras, nuostabus, žavingas ir puiikus" ), arba pranešantys apie tai, kad persona n ne tik n metų tuo geru ir stebuklingu tepa, kepa, maišo ir kaišo, bet dar ir yra jo "atstovė", "konsultantė", "distributorė" ir t.t., kas reiškia, žmonių kalbon išvertus- pardavėja.

8. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše).
Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu
: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagitana: 26 spalio 2005 - 09:32
Nu jo, mamagitana, ir mane tu čia reklamom įtarinėji? Tigis, negaliu ašei dabar išmesti anei to lūpų paišelio, anei dezodoranto (lietuvė esu - turiu viską suvartoti iki galo), anei savo pasisakymo... Tigis, mane dabar kaip kokią platintoją/reklamuotoją išmes iš čia? Ką aš veiksiu be SM? Kaip vakarus leisiu?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Na,aš manau,kad iš bet kokios firmos stebuklų tikėtis nereikia. Mano nuomone stebuklų būna,bet kas vienam stebuklas(man sūnelis) -kitam nebūtinai... mirksiukas.gif Kosmetiką manau reikia atsitaikyti,aš pati daug esu išbandžius ir bandymai vykdavo pagal piniginės storumą biggrin.gif Ir Vichy ir Oriflame ir Avon ir Mary Kay ir rusų kosmetika iš prekybos centrų ir t.t...,o dabar FLP. Galiu pasakyti,kad man labai patiko ir tiko Vichy ir dabar esu patenkinta įsigytu serumu ir kremais iš Forever Living. Naudoju dantų pastą ir dezodorantą. Dar turiu šešėlių trio ir apie tuos galiu pasakyti,kad man patinka,nes lengvai tepasi,subtilios spalvos ir geras spalvų derinukas.
Apie papildus nelabai ką galiu pasakyti,nes dar galvoju,kad reiktų įsigyti,bet tiem dalykams nelieka pinigų doh.gif Papildai ir vitaminai nėra vaistai, jie nėra skirti ligoms gydyti. Tai tik priemonė sustiprinti organizmą,kad jis galėtų kovoti su visokiais ligų sukėlėjais ir t.t....Aš galvoju,kad reiktų gerti kokius vitaminus,nes valgau tikrai,kad nesubalansuotą maistą ir žalumynų per mažai schmoll.gif Bet nežinau ką pasirinkti. Ruošiuos eiti pasidaryti kraujo tyrimą ir tada žiūrėsim.
O vitaminus papildus siūlyčiau pirkti pasitarus su medikais,ko būtent reikia jūsų organizmui. Sužinoti kokių vitaminų ir mikroelementų trūksta,o tada žiūrėti pasiūlą ir pasirinkti tą prekę,kuri atitiktų geriausią sudėties ir kainos santykį.
O kas jums geriausia sužinosit tik pačios pabandę,nes jei Marytei nepatiko ar netiko -nereiškia,kad ir Petrutei netiks mirksiukas.gif Ar atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
O aš turiu kažkokio aloe vera lotion mėginuką. Tikrai odytei labai patiko, bet man to mėginėlio užteko n kartų pasitept veiduką, o ten sakė mažom pakuotėm nebūna.. Baisu ir pirkt, nes pabos greičiau nei suvartosiu, taip ir gaunas su visais neblogais kremais, vėliau kaip losjoną kūnui sutepu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos
del Forever alijosiaus produktu. man taip pat parekomendavo drauge. ir sutikau. del ko nesigailiu.
tada pasidomejau daugiau. pasirodo su siais produktais dirba gydytojai. nuejau ne i viena ju paskaita. tos paskaitos nemokamos, o kalba ne apie pacius produktus, bet apie sveikatos problemas ir kokius vitaminus vartoti, kad ju isvengti.
Juk vaistai yra reikalingi tuomet, kai liga ar problema yra isisenejusi. o vitaminai reikalingi tam, kad problemu isvengti, uzkirsti joms kelia. ir zinoma, geriami jie profilaktiskai.
siaip man tai labai idomu. jei yra susidomejusiu, galiu papasakoti placiau.
Atsakyti
taip ir as gyvenu Danijoje,cia visi jie pamise deltu produktu...pati juos vartoju...o apie juos suzinojau is sesers kuri dirbo tu produktu platintojui....tie produktai tikrai nuostabus,...pati nusipirkau sildanty krema ,naudojau kai buvo sutinusios kojos....ir ka kaip mat padejo thumbup.gif tetei pastovei skauda galva(migrena) parveziau ta krema tai su juo pasitepa kakta ,tai nujema kaip su dievo ranka mastau.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif As irgi nemaŽai vartojau. Patinka pieštukas lūpoms, dezodorantas, Aloe First.o visi kiti guli nenaudojami. Tiesa, pirmiausia tai sunaudojau dantų pastą. Ji man labai patiko dėl savo švelnaus skonio ir dėl to, kad valant negraužė liežuvio kaip visos kitos. Bet po kokių metų naudojimo, mano dantys kažkaip patamsėjo, tarsi pažaliavo nuo tos žalios pastos. Tai va g.gif
Atsakyti
Sveikos,įlindau čia,nes mama ten pasidarė kompiuterinį tyrimą ir visų forev.living nesamonių prisipirko,na gal ir padeda-nežinau,o gal tikėjimas veikia,bet ji kaip kokia sektantė pasidarė-aklai viskuo tiki,ką ta gyd.pasako ir ant manes pastoviai rėkia,kad aš niekuo netikiu-gerai ten užpudrino smegenis.o aš tokia-kuo daugiau kiša,tuo didesnis priešiškumas,o dar sakė ten su kompu beveik pas visus kirminų randa,na žodžiu parašykit kas nuo anksčiau naudojat,nes tema užvesta senai blink.gif
Papildyta:
jei kas turit normalios info,parašykit į až-būsiu dėkinga,nes randu viska anglu kalba- o čia turiu problemą blush2.gif
Atsakyti
As negaliu apsieiti be Aloe First purskiklio - ideali priemone ant bet kokiu zaizdu - nuramina, gydo, tai be sio purskiklio as ne is vietos, net i visas keliones vezuosi - ar po uodu igelimo, ar nuo nudegimo, ar ant kokios zaizdos, kad greiciau sugytu - labai padeda.
Drauges vis atakuoja lupu piestuku nori, kai pasibaigia po 2-3 uzsakineja, sako, kad lupu herpesa isgydo. As to herpeso tfu tfu tfu niekad neturejau, tai nezinau, bet tiesiog geras piestukas. Tas pats su dezodorantais - neuzkemsa poru. Man kitais tepantis neretai po skutimosi peiliuku pazastis isberdavo, o pasitepus siuo - viskas puiku.
Dar labai patinka kremas rankoms, duso zele, skystas muilas - brangoki, bet neissausina odos, ypac ziema labai jais dziaugiuosi.
Na, ir nuolat alavijo sultis geriam visa seima, tai poveikis organizmui akivaizdus.
O kai kurie produktai tai nepatiko man - rubu skalbiklis juodas palaidines medvilnines nublukino, veido kremuose mano odai per daug riebalu - kieno sausa oda, tai turetu tikti gal.
Atsakyti