Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

alavijo lūpų pieštukas thumbup.gif ir veido tonikas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš irgi labai džiaugiuosi atradusi šią kosmetiką wub.gif
Pirmiausia išbandžiau balinančią dantų pastą, poveikis thumbup.gif jau po 5 dienų pasistebėjo kad dantys baltesni bigsmile.gif
Dar nusispirkau papildus 'Nature-min', juos vartodama jaučiuosi energingesnė yahoo.gif
Taip pat turiu odos šveitiklį su alavijais, gal išpradžių ir per švelnus pasirodė bet net nesiruošiu keisti į jokį kitą lotuliukas.gif
Ir žinoma niekaip negaliu atsidžiaugti lūpų pieštuku thumbup.gif
Vakar įsigijau apsauginį josjoną nuo saulės, alavijų kremą su bičių pikiu (šiek tiek pasirodė riebokas, bet sakyčiau žiemai pats tas), naktinį kremą, paakių kremą, bei vyrui Kalėdoms nupirkau balzamą po skutimosi "Džentelmeno pasididžiavimas" biggrin.gif
Labai dar norėčiau išbandyti šampūną bei kondicionierių plaukams (jau įtraukta į artimiausius mano planus), bei purškiamą raminamą losjoną rolleyes.gif
Dar kartą pasikartosiu kad ši kosmetika man laaabai patinka thumbup.gif
Atsakyti
ech jūs moterys moterys biggrin.gif
radau šitą temą iš google ieškodamas kokių nors neigiamų atsiliepimų iš žmonių kurie naudoją tuos forever living produktus ilgesnį laiką. nes kompanija dirbanti 20+ metų, 100+ pasaulio šalių tikrai jau turėtų būti nusiskundimų ir ne vienas. bet kol nelabai sekasi mano paieškos (gal nelabai moku ieškoti), visi tik kritikuoja pačią kompanijos prekybos sistemą, pačią MLM, ir tai daro tie kurie nebando, nevartojo, savaime aišku tokios "nuomonės" man nelabai įdomios. bet va radau jau vieną neigiamą atsiliepimą, labai gerai, džiaugiuosi pasivarginęs, sukaupęs visą kantrybę ir perskaitęs jūsų "diskusiją", į sąrašą galiu įtraukti pirmąjį neigiamą atsiliepimą: kažkam pažaliavo dantys metus panaudojus forever living dantų pastą smile.gif

pats naudoju kai kuriuos produktus, ir dėl savo asmeninių specifinių sveikatos problemų labai greit pajutau teigiamą poveikį, bet aš vistiek skeptikas iki grabo lentos, ir vistiek ieškosiu ko nors negero apie ta kompaniją, naudosiu produktus, bet skepticizmo neatsižadėsiu unsure.gif

apie avon daugybė neigiamų, o oriflame išvis nuodas, o apie šitą, kad ją kur galas, niekas nieko blogo nesako, neskaitant kabinėjimosi prie smulkmenų ir t.t. na pažaliavusius dantis turbūt galima būtų vadinti neigiamu šalutiniu poveikiu, bet tikėjausi ko nors daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaronimas: 25 gruodžio 2007 - 13:34
Anyta išbandžius MSM tepalą ,sako nugaros skausmą nuėmę,labai patenkinta smile.gif
Jaronimai...chroniškas nepasitikėjimas viskuo,ir visais,ir pas mane,bet kol kas viskuo patenkinta...vaikai ir vyras papildus vartoja,aš kosmetiką,visi kartu dantų pastą rolleyes.gif Dar nepažaliavom,nepamėlom,jaučiamės ir atrodom gan neblogai,sakyčiau biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gozė: 25 gruodžio 2007 - 14:41
man mama pasakodavo karts nuo karto apie tuos stebuklus kokia pusę metų, bet aš, kaip ir kiekvienas save gerbiantis vyras, maniau kad aš pats protingiausias, viską išmaniau geriausiai, ir nereikia čia man plaut smegenų, netikiu aš tokiom nesąmonėm..
bet dabar geriu tą alijošiaus atrabotkę ir tyliu.
aš visdar skeptikas.. geriantis skeptikas smile.gif
Atsakyti
Gavau is drauges dovanu plauku balzama sios firmos.. Visai nepatiko.. doh.gif
Atsakyti
balzamą? t.y. kondicionierių? aš ta irgi naudoju, ir šampūną. nežinau kam mano plaukams tas kondicionierius, bet vistiek naudoju. dar dušo želė man labai patinka
Atsakyti
man tai tas aktyviklis -nerealus daiktas thumbup.gif
sveikatos nedadeda,bet veido oda thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
o visdelto nerealiausiais yra tas alavijo koncentratas, labai smagu ziuret kaip kiti kita ryta kankinasi, o paciam nei silta nei salta smile.gif

Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2007 12 27, 13:32)
Gavau is drauges dovanu plauku balzama sios firmos.. Visai nepatiko..  doh.gif

Kodėl nepatiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 12 28, 13:29)
Kodėl nepatiko?  g.gif

Net nezinau kaip pasakyt.. Atrodo, lyg kad jis nenusiplauna, plaukai tokie riebaluoti po plovimo buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2007 12 29, 16:57)
Net nezinau kaip pasakyt.. Atrodo, lyg kad jis nenusiplauna, plaukai tokie riebaluoti po plovimo buna  doh.gif

netinka ,paprasčiausiai,tavo plaukų tipui smile.gif nors ir parašyta -visų,taip toli gražų nėra smile.gif
Atsakyti