ech jūs moterys moterys
radau šitą temą iš google ieškodamas kokių nors neigiamų atsiliepimų iš žmonių kurie naudoją tuos forever living produktus ilgesnį laiką. nes kompanija dirbanti 20+ metų, 100+ pasaulio šalių tikrai jau turėtų būti nusiskundimų ir ne vienas. bet kol nelabai sekasi mano paieškos (gal nelabai moku ieškoti), visi tik kritikuoja pačią kompanijos prekybos sistemą, pačią MLM, ir tai daro tie kurie nebando, nevartojo, savaime aišku tokios "nuomonės" man nelabai įdomios. bet va radau jau vieną neigiamą atsiliepimą, labai gerai, džiaugiuosi pasivarginęs, sukaupęs visą kantrybę ir perskaitęs jūsų "diskusiją", į sąrašą galiu įtraukti pirmąjį neigiamą atsiliepimą: kažkam pažaliavo dantys metus panaudojus forever living dantų pastą
pats naudoju kai kuriuos produktus, ir dėl savo asmeninių specifinių sveikatos problemų labai greit pajutau teigiamą poveikį, bet aš vistiek skeptikas iki grabo lentos, ir vistiek ieškosiu ko nors negero apie ta kompaniją, naudosiu produktus, bet skepticizmo neatsižadėsiu

apie avon daugybė neigiamų, o oriflame išvis nuodas, o apie šitą, kad ją kur galas, niekas nieko blogo nesako, neskaitant kabinėjimosi prie smulkmenų ir t.t. na pažaliavusius dantis turbūt galima būtų vadinti neigiamu šalutiniu poveikiu, bet tikėjausi ko nors daugiau