Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(daivushkina @ 2007 12 29, 16:57)
Net nezinau kaip pasakyt.. Atrodo, lyg kad jis nenusiplauna, plaukai tokie riebaluoti po plovimo buna  doh.gif

kaip tik planuoju jį pirkti, tikiuosi man tiks unsure.gif
Atsakyti
pradėjau paakiu kremą naudot..žiūrėsim kokio poveikio... biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2008 01 13, 11:04)
pradėjau paakiu kremą naudot..žiūrėsim kokio poveikio... biggrin.gif  cool.gif

As irgi ji naudoju (dar tik keleta savaiciu), bet jokio poveikio nesitikiu, tikiuosi kad palaikys dabartine bukle ir neleis per daug susenti lotuliukas.gif juk tokiu stebuklingu kremu nebuna kurie panaikina rauksles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2008 01 13, 20:58)
As irgi ji naudoju (dar tik keleta savaiciu), bet jokio poveikio nesitikiu, tikiuosi kad palaikys dabartine bukle ir neleis per daug susenti  lotuliukas.gif juk tokiu stebuklingu kremu nebuna kurie panaikina rauksles  smile.gif

biggrin.gif aišku 4u.gif
na,raukšliu dar neturiu,tai kaip ir nenoriu užturėt ax.gif tad ir naudoju ....
o veido kremą,ar naudoji?
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2008 01 13, 21:27)
biggrin.gif aišku  4u.gif
na,raukšliu dar neturiu,tai kaip ir nenoriu užturėt  ax.gif tad ir naudoju ....
o veido kremą,ar naudoji?

drinks_cheers.gif as irgi dar ju neturiu,todel ir noriu tokia islikt smile.gif
Dienai naudoju 'Aloe propolis creme' - is pradziu labai nepatiko nes tepasi gana sunkiai, na toks jis... net nezinau kaip pasakyt... toks kietas, atrodo labai riebus. Pirmasyk kai tepiausi issigandau, nes mano oda ir taip riebi, tai galvojau isvis sakes bus doh.gif bet kas idomiausia, kad visa diena veidas issilaiko 'nesusiriebalines' thumbup.gif tai labai, laaabai man jis thumbup.gif tiesa, naudoju irgi nelabai seniai - nepilna menesi ax.gif
O nakciai oda palepinu naktiniu kremu - taip pat labai patinka thumbup.gif pavadinimo dabar nepasakysiu mastau.gif na jis tokio juodoj dezutej mirksiukas.gif
Papildyta:
Naktinio kremo pavadinimas - 'Recovering night creme' mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 01 13, 21:47)
drinks_cheers.gif  as irgi dar ju neturiu,todel ir noriu tokia islikt  smile.gif
Dienai naudoju  'Aloe propolis creme' - is pradziu labai nepatiko nes tepasi gana sunkiai, na toks jis... net nezinau kaip pasakyt... toks kietas, atrodo labai riebus. Pirmasyk  kai tepiausi issigandau, nes mano oda ir taip riebi, tai galvojau isvis sakes bus  doh.gif  bet kas idomiausia, kad visa diena veidas issilaiko 'nesusiriebalines'  thumbup.gif tai labai, laaabai man jis  thumbup.gif tiesa, naudoju irgi nelabai seniai - nepilna menesi  ax.gif
O nakciai oda palepinu naktiniu kremu - taip pat labai patinka  thumbup.gif  pavadinimo dabar nepasakysiu  mastau.gif na jis tokio juodoj dezutej  mirksiukas.gif
Papildyta:
Naktinio kremo pavadinimas - 'Recovering night creme'  mirksiukas.gif

oho!!!! bigsmile.gif
niu čia naujiena pasakei,apie tą propolio kremą bigsmile.gif reiks pabandyt.... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2008 01 15, 16:00)
oho!!!! bigsmile.gif
niu čia naujiena pasakei,apie tą propolio kremą  bigsmile.gif reiks pabandyt.... ax.gif  4u.gif

Aš pati buvau labai nustebusi, nes kiek esu beriebių kremų naudojusi (pvz. Sebamed, Anna Lotan, dar Galenic putos) tai nei vienas taip netiko - vakarop jau nuo veido braukdavau 'riebalus' servetėle lotuliukas.gif
Tai labai džiaugiuosi šį atradusi, tuo labiau kad nėra jau labai didelė jo kaina (atsižvelgus į tai kokiu kiekiu jis supakuotas) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 15 sausio 2008 - 15:29
QUOTE(bugyte @ 2008 01 15, 16:29)
Aš pati buvau labai nustebusi, nes kiek esu beriebių  kremų  naudojusi (pvz. Sebamed, Anna Lotan, dar Galenic putos) tai nei vienas taip netiko - vakarop jau nuo veido braukdavau 'riebalus' servetėle  lotuliukas.gif
Tai labai džiaugiuosi šį atradusi, tuo labiau kad nėra jau labai didelė jo kaina (atsižvelgus į tai kokiu kiekiu jis supakuotas)  thumbup.gif

113 gr. pažiūrėjau...nemažai thumbup.gif o kaina ,tikrai nedidele -66lt.!!!!! bigsmile.gif
pirksiu!!!!!!!!!!!!!!!!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
o internete jie turi savo LT puslapis (kol kas neieskojau).
Isbandziau tik kazkoki gydomoji alijosiu krema - meginuka buvau gavusi.
O atstovybe, kiek zinau yra Pylimo 30, LT-01135 Vilnius, tai manau ir joje tiesiogiai galima ir nusipirkti ir konsulataciju gauti
Atsakyti
bandysiu dantu pastos megineli.... gal nieko bus... blush2.gif

Atsakyti
Mano mazoji naudoja sia dantu pasta. Kiek domejausi, tai lyg tai sioje pastoje nera fluoro, o ten kur mes gyvenam - vandenyje yra daug fluoro ir stomatologe sake, kad norint isvengti dantu fluorozes reiktu naudot pasta be fluoro...
Taigis, vaistinese kiek ieskojau tokiu nebuvo (radau berods skirtas tik kudikiams iki 3 m., bet manoji skundziasi, kad dantu tokia nenuvalo biggrin.gif ).
Tai kazkaip uzkliuvo man reklama FL ir uzsisakiau keleta tiubeliu, naudojam jau koki pusmeti, na del rezultatu negaliu nieko pasakyt, bet dantis nuvalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2008 01 25, 15:10)
Mano mazoji naudoja sia dantu pasta. Kiek domejausi, tai lyg tai sioje pastoje nera fluoro, o ten kur mes gyvenam - vandenyje yra daug fluoro ir stomatologe sake, kad norint isvengti dantu fluorozes reiktu naudot pasta be fluoro...
Taigis, vaistinese kiek ieskojau tokiu nebuvo (radau berods skirtas tik kudikiams iki 3 m., bet manoji skundziasi, kad dantu tokia nenuvalo  biggrin.gif ).
Tai kazkaip uzkliuvo man reklama FL ir uzsisakiau keleta tiubeliu, naudojam jau koki pusmeti, na del rezultatu negaliu nieko pasakyt, bet dantis nuvalo  smile.gif

Rezultatų ant savęs ir vyro ir aš nepastebėjau (nes matomės gi kasdien), bet užtai akivaizdžiai pamačiau ant sesės, nes jos nemačiau kurį laiką ir kai susitikom iškart paklausiau ar buvo balintis dantis pas stomatologę lotuliukas.gif nuo tos dienos ir pradėjau domėtis FL, kadangi buvau nustebusi dantų pastos efektyvumu thumbup.gif
Atsakyti