Įkraunama...
Įkraunama...

Koks geriausias amžiaus skirtumas tarp vaikų???

mano mazyliu skirtumas 3metai ir tarp jauciasi didelis risis,maziukas visur stebi viresneli, ie taip nori bendraut,o,kai susibendrauja tai rodos nieko nereikia tiek juokiasi vienas is kito.man atrodo kad 3m skirtumas labai geras. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas mus tarp vaikuciu yra du metai skirtumas,mano manymu tai puikiausias laiko tarpas,viresnelis labai mylejo sese,nes dar nelabai suprato kas tas pavydas,dabar laukiam trecio tai vel skirtumas tarp antro ir trecio bus du metai,na ziuresim kaip su tuo pavydu bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis visoms, pas mus tarp pirmo ir antro beveik trys metai skirtumas, o mažiukas nuo viduriniosios devyni su puse metų. Vyresnėliai kol mažiukai puikiai sutarė, dabar pykstasi, o mažylis kol kas namų džiaugsmas, bet kai paūgės jam bus liūdna, nes broliui su sese jau bus nebetas galvoje. Tėtis vis juokauja reikia greitai ieškoti ketvirto, mažyliui į kompaniją lotuliukas.gif Trys metai man labai geras skirtumas.
Atsakyti
Sveikos, na, trys metai tai jau perdidelis skirtumas, nes daugiau protelio, daugiau ir pavydo. Kad, buciau galejusi, tai tarpas butu buves ne daugiau 1.5-2m. skirtumas. Nes kuo mazesnis skirtumas, tuo vaikam geriau, o trys metai tai jau perdaug. Nes matau kas dedasi musu namuose, pradzioje labai norejo seses arba brolio, bet dabar ziauriai pavyduliauja, ji net stengiasi buti mazesne, nei yra, kad tik butu tokia kaip sese. O ir skriaudzia labai, nes ji jau turi pati viska daryti: valgyti, eiti pati ant puodo, dantukus valytis ir pan. O sese maitinu as, keiciu pampersus, nesioju, duodam soske ir pan. Zodziu, kuo maziau tuo geriau cool.gif
Atsakyti
Man tas klausimas yra labai aktualus smile.gif. Tikrai zinau, kad jei Dievas duos, mano dukra tures broli ar sese, gal net ir ne viena. Kadangi nesu 20m., tai ir mastau, kaip cia viska suplanavus, kad ir vaikus speti pagimdyti ir darbu neapleisti. Draugai mums pataria su antru vaiku nelaukti, sako kuo greiciau tuo geriau, nes paskui sunku prisiruosti, o vat tevai turi savo nuomone- organizuotis antra, kada pirma eis i pirma klase......
Atsakyti
QUOTE(juravy @ 2007 02 26, 09:07)
Man tas klausimas yra labai aktualus  smile.gif. Tikrai zinau, kad jei Dievas duos, mano dukra tures broli ar sese, gal net ir ne viena. Kadangi nesu 20m., tai ir mastau, kaip cia viska suplanavus, kad ir vaikus speti pagimdyti ir darbu neapleisti. Draugai mums pataria su antru vaiku nelaukti, sako kuo greiciau tuo geriau, nes paskui sunku prisiruosti, o vat tevai turi savo nuomone- organizuotis antra, kada pirma eis i pirma klase......

O jus pasielkite pagal save, žiūrėkit kad jums gerai būtų. O kaip matyt iš pasisakymų su visokiais skirtumais visko būna. Tarp mano vaikų 1m3mėn. iki paauglystės sutarė gerai vėliau problemos, tarp manęs ir sesers 5m. tai pradėjom draugaut tik visai suaugę
o man asmeniškai patiko augint pametinius smile.gif

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2007 02 26, 18:52)
O jus pasielkite pagal save, žiūrėkit kad jums gerai būtų. O kaip matyt iš pasisakymų su visokiais skirtumais visko būna. Tarp mano vaikų 1m3mėn. iki paauglystės sutarė gerai  vėliau problemos, tarp manęs ir sesers 5m. tai pradėjom draugaut tik visai suaugę
o man asmeniškai patiko augint pametinius smile.gif

Pritariu smile.gif
Atsakyti
Tap musu dukros ir sunaus 2,2men.Vaikams zinokit labai gerai ,kai pagimdziau maziukas buvo labai ramus ,tad uzteko pakankamai demesio ir dukrai.Dabar abu zaidzia ir su lelem ,ir su masinomis.Issiskiriant ir susitikus po darzelio apsikabina.Pasiilgsta vienas kito.Zinoma buna ir pykciu kai ko nors nepasidalina. mirksiukas.gif
Atsakyti
taip pat manau idealus skirtumas 2 metai,bet tarp mano vaiku 9 metai skirtumas doh.gif ,tarp manes ir seses irgi 9 metai,tai lygeverciai santykiai tik dabar prasidejo,kai sese jau uzaugo ax.gif
Atsakyti
uzejau pasiskaityti,kad galeciau apsisprest.vyras nusprende,kad tarp vaiku bus 3m skirtumas,atseit vaikams geriausia augti kartu,nes jis pats su broliu gime 12metu skirtumu,ir visada visur jo broli laikydavo uz teti biggrin.gif .taciau bijau kad nebutu taip,jog kaip daznai buna,kai nori nesigauna,ir tas laikas uzsites iki kokiu dar 2 metu.nes as tai jau ir dabar noriu,nors mano kukuliui tik 1,5.aisku nereikia pamirsti tu 9men,bet kol kas manaureik palaukt,bent kol isigysim savo busta.o tada jau....... kaip norisi tureti vel toki maza angeleli,bet is dalies jauciuosi kalta pries dukryte,galvodama apie kita vaika,ji mano numyletine,ir tecio,nors jis netikras,ir jo tevu numyletine,nes esanti viena anukele.gal tai juokingai skamba,bet jauciuosi pries ja kaip isdavike,ji mano gyvenime buvo stebuklas,visai netiketas,bet be galo lauktas ir mylimas,o cia antras,bijau iskaudint ja,kai reiks dalintis demesiu.ir bijau kad vyras nuo jos gali nutolti kai bus tikras jo vaikas,nors jis sako kad as nusisneku,nes ir ji yra jo dukra,bet as bijau......
Atsakyti
QUOTE(mamyta 051012 @ 2007 03 05, 13:41)
uzejau pasiskaityti,kad galeciau apsisprest.vyras nusprende,kad tarp vaiku bus 3m skirtumas,atseit vaikams geriausia augti kartu,nes jis pats su broliu gime 12metu skirtumu,ir visada visur jo broli laikydavo uz teti  biggrin.gif .taciau bijau kad nebutu taip,jog kaip daznai buna,kai nori nesigauna,ir tas laikas uzsites iki kokiu dar 2 metu.nes as tai jau ir dabar noriu,nors mano kukuliui tik 1,5.aisku nereikia pamirsti tu 9men,bet kol kas manaureik palaukt,bent kol isigysim savo busta.o tada jau....... kaip norisi tureti vel toki maza angeleli,bet is dalies jauciuosi kalta pries dukryte,galvodama apie kita vaika,ji mano numyletine,ir tecio,nors jis netikras,ir jo tevu numyletine,nes esanti viena anukele.gal tai juokingai skamba,bet jauciuosi pries ja kaip isdavike,ji mano gyvenime buvo stebuklas,visai netiketas,bet be galo lauktas ir mylimas,o cia antras,bijau iskaudint ja,kai reiks dalintis demesiu.ir bijau kad vyras nuo jos gali nutolti kai bus tikras jo vaikas,nors jis sako kad as nusisneku,nes ir ji yra jo dukra,bet as bijau......

Na aš manau jei myli dabar tavo dukrytę tai mylės ir atsiradus savam vaikui. dėl to tikrai nepergyvenk, o vaiką reikia mokyti dallintis, taip pat ir dėmesiu- negali gi augti egoistė. Tuo pačiu ji turės draugą žaidimams. 4u.gif
Atsakyti
Dviejų metų skirtumas man yra super.Vaikus atidėliojau ilgai, kol man sueis 30 metų.Karjera, noras pagyventi ir pan.Nesigailiu, bet kai ėmėmes, tai gan intensyviai tongue.gif .abu paauginau po 4-5 mėn ir vėl į darbą. gavosi kad dviem vaikams pagimdyti ir paauginti per du kartus "sugaišau" metus.
Mano akimis nenukentėjo niekas - nei vaikai ,nei karjera.Vaikai - todėl kad palikau pakankamai mažus, kad pradėtų nerimauti ar nervintis.Jie dabar puikiai sutaria su tėvu, močiutėm ,seneliais.(tiesa, mes apseinam be auklių ir darželių - nuostata iki 3 metų prižiūri tik savi).
Karjera nenukentėjo, nes praleidau pakankamai trumpai.Geras laikas, kad darbdavys įvertintų ko neteko, bet kartu ir nepamirštų thumbup.gif .taigi nuo to reitingai tik pakyla.
Reziumė - geras laiko tarpas ar ne - labai asmeninis klausimas.Priklauso nuo to, kaip pati susitvarkai su padidėjusiu krūviu, kokio stiprumo nervai, kokia artimųjų parama.

Sėkmės visoms, kaip nuspresite taip ir bus - pasisitenkit kad butu pats geriausisa sprendimas sau ir šeimai
Atsakyti