Įkraunama...
Įkraunama...

Koks geriausias amžiaus skirtumas tarp vaikų???

Man atrodo kad pametinukus augint labai sunku,aisku vaikuciam gal ir geriau,bet teveliam tai tikrai manau kad yra sunku,tarp maniskiu panasei 6 metu skirtumas,didzioji tikra mano pagalbininke bigsmile.gif .
Atsakyti
as irgi manau, kad pametinukus auginti labai nelengva g.gif bet uztat vaikam smagu...o ko nepadarysi del vaiku doh.gif tarp mano bernaiciu 12.5 metu skirtumas tai...pirmas uzaugo kaip vienturtis ir antras turbut bus kaip vienturtis ax.gif
Atsakyti
tarp mano vaikuciu skirtumas yra trys metukai.man atrodo labai geras skirtumas 4u.gif
Atsakyti
Tarp mano pirmų dukrų skirtumas 2 metai,o trečioji gimė po 11metų. Todėl manau ,kad mudu su vyru truputį pavėlavom.Mums tai labai smagu ,visą laiką jautiesi jaunu ,nes vaikai neleidžia senti bigsmile.gif Tačiau mažoji niekada su vyresniosiomis nebendraus taip kaip jos,o ir žaisti su mažąja jos nebenori.Tad manau ,kad kuo skirtumas tarp vaikų mažesnis tuo geriau jiems thumbup.gif
Atsakyti
tarp mūsų vaikiukų bus du metai skirtumas biggrin.gif
Atsakyti
Tarp mano vaikų 11 metų skirtumas. Vaikinas noriai rūpinasi savo mažąja sesute, myli, bučiuoja padeda neprašomas. Žaist jie tikrai nežais lotuliukas.gif Mano nuomuonė, vaikystė ir jaunystė labai greit praeina, o likusią gyvenimo dalį neaišku kaip bendraus ir tie broliai ir seserys kurie skiriasi nedideliu metų skirtumu. Mano ir sesės skirtumas 5,5 metų, tai vaikystėj vien muštynės buvo, o dabar visai nieko bendraujam.
Atsakyti
Tarp mano dukryciu taip pat 11 metu skirtumas. Viskas labai gerai, kai uzaugs tikrai abi bendraus, paprasciausiai jos tures tik viena kita. Kai suaugi, metu skirtumo praktiskai nesijaucia. Taip pat yra ir man su seserimis, nesvarbu koks metu skirtumas. O su broliu jau kitaip, nors mes pametinukai, bendraujam tiek kiek reikia ir ne taip siltai kaip su sesem daug vyresnem uz mane.
Atsakyti
Tarp mano dukryčių 1,9 metų. Dabr jau lengviau, tik pradžioj buvo sunku, kol tvarkaraštį susidėliojau. Mažei dabar penki mėnesiai, jai labai rūpi sesė, o ir ši mielai ja užsiima - ir prajuokina, ir drabužėlius atneša, ir vežimuką pasūpuoja thumbup.gif Pavydo didelio kol kas nejaučiu ir stengiuosi daryti viską, kad ir nepasijaustų biggrin.gif
Atsakyti
Tarp mano atzaleliu skirtumas 3 metai ir 9 menesiai, beveik keturi metai, ir labai gerai. Tikrai kitaip neisivaizduoju, nes vyresnioji mergina labai uzsiemus savais dalykais, broliuka myli ateina pabuciuoja ir toliau savo reikalu sprest eina. Dabar netrukdo, ir nelenda i akis mazajam ( jam tik menuo) o veliau manau bus labai gerai nes dar abiem bus idomu ir zaist ir su dviraciais vazinetis ir ant batuto sokinet. Aisku bus ir savu minusu. Kol kas labai gerai, kaip bus veliau - pamatysim.
Tiesa pavydoo scenu - visiskai nebuvo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaflame: 05 kovo 2008 - 14:31
Tarp mano merginų 8 m. ir 2 mėn. skirtumas. Kol kas didžioji mielai bendrauja su mažiuke. Kaip bus toliau nežinau, tikiuosi gerai biggrin.gif
Atsakyti
pas mus dabar du berniukai. vienam 3.7 kitam 1.8 labai gerai sutaria thumbup.gif manau tarp vaiku geriausiai kuo mazesnis kirtumas (daugiau bendru interesu).
jeigu sugalvotume trecia -tai tik dabar, nes veliau jau kaip ir atskirtas gautusi trecias g.gif
jeigu norit, kad draugautu vaikai -tarp vaiku mano nuomone skirtumas ne daugiau 4 metu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 06 kovo 2008 - 15:51
QUOTE(vincis @ 2008 03 05, 21:53)
Tarp mano merginų 8 m. ir 2 mėn. skirtumas. Kol kas didžioji mielai bendrauja su mažiuke. Kaip bus toliau nežinau, tikiuosi gerai  biggrin.gif

Taip tik dabar atrodo ,bet po kokiu5 ar6 metų jų "interesai" skirsis ir bendravimas bus visai kitoks.Mažoji dar tik pradės į mokyklą eiti , o .vyresnioji jau bus panelė
Atsakyti