Įkraunama...
Įkraunama...

Koks geriausias amžiaus skirtumas tarp vaikų???

tarp mano vaiku 5,5 m skirtumas. kol mazasis buvo tikrai mazas, tai sese ir mylejo, ir rupinosi, ir globojo, ir padejo man ir t.t., na, kaip visos cia rasote smile.gif o va kai mazasis tampa vis didesniu ir protingesniu, ir pajunta savo teises bei lyginasi su sese, o sesei kaip tik paauglyste, tai pragaru pakvimpa namuose rolleyes.gif vienas kit1 kepsioja, ir zodziais, ir rankom kojom, ir konkuruoja, nors is visos sveikatos stengiuosi ne vieno neskriausti g.gif gal tam itakos turi ir tai, kad be tecio auga, tai mano demesys graibstomas nerealiai unsure.gif bet ir charakteriai abieju ziauriai skirtingi, ir vienas labiau mamukas, kitas - tecio vaikas... gal viskas susidejo. bet vienas be kito negali, o kruvon susieje pliekiasi kaip isproteje doh.gif
Atsakyti
Geriausia yra dvynukams,arba pametinukams,tik ,kad tėveliams tai jau ne itin..tarp maniškių 4 metai,tai riejasi,kaip šunys,nors,jei ant abiejų pradedi važiuoti,tai jau tokią koaliciją sudaro,kad , atrodo,numirtų vienas už kitą.. tongue.gif
Atsakyti
Na su tuo metų skirtumu tai net nežinau kaip geriau.Mano vaikų amžiaus skirtumas 4-5m.
URL=http://www.glitteryourway.com]user posted image[/URL]

Papildyta:
tarp vyresniojo ir mažiuko jau 9,gal ir daugoka,bet kaip jis juo džiaugiasi ir myli 4u.gif
Atsakyti
maniškių skirtumas - 4 metai. labai geras tarpas, bent man. dabar jie taip šauniai žaidžia, brolis klauso sesės, ji moko visko. thumbup.gif
Atsakyti
Tarp maniskiu skirtumas 1 metai ir 5 men skirtumas. vyresniajam dabar beveik 2.5 metu, maziukui ka tik metukai suejo. privalumai: vyresnelio pavydo nebuvo. mazasis sparciau tobuleja - nes viska is vyresniojo kopijuoja, abu zaislais tais paciais zaidzia. Aukles nereikejo samdyti, nes vyresneli pati priziurejau benesiodama ir beaugindama maziuka.
Minusai: tevams sunkiau. dabar jau laukiu kada abu graziai prades zaisti - tai atsikvepsime truputi smile.gif
Atsakyti
Bet koks amžiauis skirtumas turi ir pliusų, ir minusų, ir tikriausiai nėra tokio dalyko, kad kažkoks skirtumas geresnis ar blogesnis už kitokį... Tarp mano vaikų - 6 metų skirtumas. Pliusai - mažylę auginant jau didesniajam mažiau dėmesio reikėjo, jis ir padėdavo gana daug, net į parduotuvę sulakstydavo ar sesę pasaugodavo, o mažoji bendraudama su vyresniais sparčiau "protingėjo", taip pat išmoko už savo interesus pakovot. Mokykloj ir kieme visi žinojo, kad ji turi didelį brolį (ateidavo per pertraukas aplankyt "sesiuko"), tad joks padauža nedrįsdavo už kasyčių tampyt. Minusai - pirmasis priprato būt vienturtėliu, ir ką nors dalintis ar atsižvelgt į sesės poreikius tiesiog užmiršdavo be jokios piktos valios (o mažoji - niekada). Ir vadovaut visada jautėsi turįs teisę, o mažoji su charakteriu, tai konfliktų neišvengdavom. Bet jei kokia bėda kuriam atsitiko - abu mūru vienas už kitą stodavo. Dabar jau dideli, tai amžiaus skirtumo beveik nesijaučia, turi daug bendrų interesų, temų pokalbiams ir puikiai sutaria.
Atsakyti
O vat man atrodo, kad idealiausias skirtumas tarp vaiku yra 3 metukai thumbup.gif Nes dickis jau buna isauges is pampersinio ir soskinio amziaus ir jau nori but savarankiskas, taigi maziukui lieka daugiau laiko mirksiukas.gif Bet siaip tai viskas priklauso nuo vaiku - nes buna toookiu pavydo priepuoliu ir visai nepriklausomai nuo amziaus doh.gif
Atsakyti
As visada galvojau, kad geriausias metu skirtumas tarp vaiku yra 2 metai. Tarp mano brolio ir manes toks metu skirtumas, as esu vyresnioji ir mama pasakojus, kad as niekada nerodziau pavydo. Dabar as esu mama ir tarp mano vaiku yra lygiai 24 men. skirtumas. Is pradziu mano dukra labai buvo susidomejusi leliuku, bet po poros dienu prasidejo pavydo scenos, mergaite nuliudus pasidare, pradejo nieko nevalgyti. Bandom rodyti jai tiek pat demesio, kiek rodem pries gimstant broliukui, bet kartais sunku ta demesi po lygiai padalinti, kai naujagimis namuose. Tad tikrai priklauso nuo vaiko ir nuo tevu, kaip jie sugeba su vaikais uzsiimti. As kol kas dar nesusitvarkau su nauja situacija ir mano dukra tikrai jauciasi truputeli atstumta verysad.gif
Atsakyti
Pirmiausiai, aš auginau pametinukes. Pasakyti galiu viena, kad pirmieji du metai buvo sunkūs tik man pačiai, o paskui džiaugiausi, kad jos panašaus amžiaus, t.y. panašių interesų. Be jokio zyzimo abi žaisdavo su lėlėm, piešdavo, vartydavo albumus, noriai lankė tą pačią lopšelio ir darželio grupę. Trečioji dukra gimė po 10 metų. Ir šiuo atveju man labai pasisekė, nes turiu dvi pagalbininkes. Jokiu būdu joms neužkraunu vaiko priežiūros, bet kai labai reikia, drąsiai galiu jomis pasitikėti thumbup.gif . Jokių pavydo scenų dėl tėvų dėmesio nekėlė, bet dėl viso pikto aš pati pasakojau, kad dabar sesutė dar maža ir bejėgė, ir kad jai reikia visų mūsų dėmesio ir meilės wub.gif
Atsakyti
manau skirtumas geras 2-3 metai thumbup.gif
Atsakyti
na tarp mano vaiku 1metai ir 2menesiai skirtumas manau labai geras skirtumas,dabar auga kaip dvynukai. is pradziu buvo isties sunkoka bet dabar thumbup.gif esu begalo patenkinta kad iskart du vaikelius turiu biggrin.gif
Atsakyti
tarp maniskiu kleckiuku 1,3m skirtumas, is pradziu tikrai buvo sunku, bet po truputi susideliojau visus darbus, susidariau tvarkarasti ir dabar thumbup.gif nors mazeliui dar tik 5men, bet jau dabar matau koks tarp ju rysys yra, kaip sese myli broli...visada svajojau tureti dvynukus, o vyras pametinukus, pirmasis noras neissipilde, bet uztat igyvendinom vyro nora, o tuo paciu ir mano-nes sunui ugtelejus, abu susilygins ir bus kaip dvynukai lotuliukas.gif dukrytes pavydo nepajautem, nes jai demesys nesumazejo, o kad su broliu reikia dalintis - nera jokios problemos thumbup.gif
Atsakyti