o per kiek laiko sugyja ir kada sedet galima jau?
Ir kirpo ir siuvo sugijo labai greitai viskas buvo labai ok nesiskundziu
QUOTE(Bussinkka @ 2008 05 31, 20:25)
Man praejo 17 dienu ir dar neiskrito? Rodos ligoninej sake kad per 10dienu... ka daryt gal eiti pas daktara?
nesijaudink jie savaime ištirpsta

po pirmo gimdymo siulai iškrito po 2 mėn, o po antro gimdymo- po 3sav.
mamyte, tikrai nesijaudink, jie patys ištirps/iškris.
mamyte, tikrai nesijaudink, jie patys ištirps/iškris.
nors man buvo nedaug siuta bet jie istirpo po mazdaug 3 savaiciu
augink vaika ir nesinervuok
augink vaika ir nesinervuok

Mane taip pat kirpo, siuvo.pirma kart pasimylejom kai buvo beveik 2men praeje, tai labai bijojau, bet pasirodo be reikalo, viskas buvo
ir kai gydytoja apziurinejo buvo viskas ok, ne nepajutau

Kada po gimdymo reikia apsilankyti pas ginekologa? Man gimdymo metu kirpo tarpviete, tad noretusi zinoti, ar viskas tvarkingai sugijo. Mano daktare sake, kad per 6-8 savaites turi susitraukti gimda ir viskas atsistatyti, tad planavau po poros menesiu apsilankyti, nes nepasake kada, o as pamirsau paklausti.
man tai pradėjo kristi po 10 dienų
Kai gimdziau pirma mergaite ir mane kirpo
Jausmas ne is maloniuju
, sedet ant to sono iki 2.5 men negalejau. Vis temptavo pastoviai, o paskui kazkaip staigiai nemalonus pojuciai pradingo
O pas ginekologe po gimdymo - kazkur po 2- 2.5 men. patartina pasirodyti.
Kai po antros man buvo viskas ok, tai su mano gyd. pasiskambinom ir susitarem net po 5 men. susitikti

Jausmas ne is maloniuju

O pas ginekologe po gimdymo - kazkur po 2- 2.5 men. patartina pasirodyti.
Kai po antros man buvo viskas ok, tai su mano gyd. pasiskambinom ir susitarem net po 5 men. susitikti

QUOTE(Bussinkka @ 2008 05 31, 19:25)
Man praejo 17 dienu ir dar neiskrito? Rodos ligoninej sake kad per 10dienu... ka daryt gal eiti pas daktara?
Manau, pasirodyti gydytojui vertėtų.
QUOTE(Bussinkka @ 2008 05 31, 19:25)
tikrai nesijaudink savaime istirps,man po menesio istirpo