Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

Dabar 3men po gimdymo- buvau kirpta doh.gif Pirmu dvieju savaiciu tai net nenoriu prisiminti- siaubas kazkoks buvo unsure.gif schmoll.gif
Su vyru pabandem zaisti tik 2men po gimdymo- as nesiryziau anksciau- atrode dar nepasiruosiusi. Deja, randas jauciasi, kol kas didelio malonumo nera doh.gif manau reikia dar trupucio laiko..O vyras tai juokavo kad pas mane ten uzako biggrin.gif
Atsakyti
Mane irgi kirpo, bet man niekas nepaiskeite. po gimdymo skaudejo siusiuvima gal savaite, veliau dar kelias savaites siaip toks nelabai malonus jausmas buvo. vyrui sake isvis jokio skirtumo, o man paciai pirmus kelis kartus nelabai malonu budavo kol iedavo, veliau viskas suitvarke.
Atsakyti
kirpt nekirpo, leido plist, tad turejau daug mazu plisimu. susiuvo aciu dievui gerai, visiskai nejauciau jokiu nemalonumu, ta pacia diena galejau normaliai sedet. na gal mylejimasis pirmus kartus buvo nelabai malonus, bet liubrikantai ir vyro svelnumas savo darba padare rolleyes.gif
Atsakyti
niekas nesikeicia po kirpimo, pradzioje gal ir juntama, bet greit ne zymes nei prisiminimu nelieka apie kirpimus biggrin.gif
Atsakyti
Niekas nepasikeite po kirpimo,susiuvo uzgijo ir siulai iskrito po menesio,net zymes nera kad buvo kirpta ir jokio skausmo viskas kaip anksciau thumbup.gif
Atsakyti
Rytoj bus kaip tik menuo po gimdymo. Mane taip pat kirpo ir siuvo. Dabar skaitau temele ir galvoju, kaip cia geriau "pirmam kartui" psichologiskai pasiruosti. Pirmiausia, aisku, daktarui pasirodysiu, o paskui jau reiks bandyti ax.gif Nezinau, ar visi kirpimai vienodi, bet jauciu, kad pats siuvimo galas dar jautrus, nera taip kad visai nieko nejausciau. Tikiuosi per ateinanti menesi viskas susitvarkys...
Atsakyti
na praejo virs 7men ..bet man dar jauciasi kirpimo vietoje vienoje dalyje...Ir ilgai po gimdymo siule buvo jautri...Tikiuos,kad visgi praeis.O randas tai matosi nepazas doh.gif Pirmas kartas buvo skausmingas ir daug kantrybes atemes vyrui ax.gif
Atsakyti
per gimdyma man kirpo ir dar buvo gylesnis plysimas, siuvo karta, po to viska isarde ir siuvo dar karta, nejautra jau neveike, vienu zodziu "malonumas" buvo didziulis verysad.gif
uzgijo man greitai, skaudejo neilgai. Vienas randukas tai jauciausi iki siol, ypac kai tustinuosi schmoll.gif
labai bijojau to "pirmo karto", laukiau vizito pas gydytoja, ir kai po gimdymo praejus 7sav.apsilankiau ir isgirdau, kad viskas tvarkoj, apsidziaugiau, bet ir nerimas aplanke, kaip ten viskas bus... blush2.gif tiesa pakeliui namo uzsukau i vaistine apsaugos priemoniu, ir vakare pradejau priekabiaut prie vyro...jis buvo tikrai nustebes, net netikejo, kad jau galima smile.gif
is pradziu biskuti skaudejo, buvo nemalonu, bet po to... ax.gif ojojoj, dar niekad tokio malonumo nejauciau biggrin.gif
Atsakyti
Gimdymo metu buvo ir kirpimo, ir plysimo, tad, aisku, reikejo siuti. Oi, nemalonus tas siuvimas schmoll.gif Vietiskai anestezuoja, bet nera taip, kad visiskai nesijaustu, kada siuva. Sedeti leido po desimties dienu, is pradziu baisoka buvo, tai sededavau labiau ant kaires puses, nes desiniau buvo siuvimas. Po gimdymo praejo lygiai menuo, nesijaucia visiskai jokio skausmo, taip, lyg nieko nebutu buve. Tikiuosi, kad nebus skausminga ir su vyru. Dar palauksiu kelais savaites, apsilankysiu pas gydytoja, o tada bandysim biggrin.gif
Atsakyti
man irgi kirpo ir siuvo aisku, dabar tik 6 dienos tepraejo , bet man idomu kaip bus.
O komentara rasau tik del to, kad man siuvant visai neskaudejo, nes nuskausmino. nesuprantu kaip kitiems nuskausmina ir skauda unsure.gif As labai bijojau siuvimo, o kai pagimdziau, daktaras ten kazka daro, o as su maze bendrauju, tai jis ir klausia "ar jauti kaip siuvu?" o as sakau jau siuvat, tai nusijuokem visi, sako gydytojas - nereikejo klausti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSweetest @ 2008 02 21, 22:10)
man irgi kirpo ir siuvo aisku, dabar tik 6 dienos tepraejo , bet man idomu kaip bus.
O komentara rasau tik del to, kad man siuvant visai neskaudejo, nes nuskausmino. nesuprantu kaip kitiems nuskausmina ir skauda  unsure.gif As labai bijojau siuvimo, o kai pagimdziau, daktaras ten kazka daro, o as su maze bendrauju, tai jis ir klausia "ar jauti kaip siuvu?" o as sakau jau siuvat, tai nusijuokem visi, sako gydytojas - nereikejo klausti  lotuliukas.gif

Tai tau pasiseke kad nejutai, o man ant paskutiniu dyksniu dingo narkoze, tai galiu pasakyt, kad jausmelis nekoks schmoll.gif
Siaip mani irgi kirpo, siuvo, gijo sunkiai ir skausmingai, bet kai po 6 sav nuejau pas gine, tai buvo viskas graziai uzgije, tik siek tiek skaudi ta viecike ir gine sake, kad kuri laika dar skaudes blink.gif Va o su pirmu kartu tai tikrai vargas doh.gif Jei pirmas kartas buvo neskausmingas, tai po siuvimo tikrai galima pajusti kas tai yra doh.gif
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2008 01 20, 14:53)
Niekas nepasikeite po kirpimo,susiuvo uzgijo ir siulai iskrito po menesio,net zymes nera kad buvo kirpta ir jokio skausmo viskas kaip anksciau  thumbup.gif

drinks_cheers.gif bet pas mane matosi randelis
Atsakyti