Man jauciasi tempimas ir toj vietoj kur plyso gimdos kaklelis per sueiti is pradziu taip nemaloniai duria

Lieka randas ir deja visam gyvenimui
nepasikeitė nieko tik mažiukas vos pastebimas randukas liko ir viskas

Mane kirpo ir siuvo. Siuvo beje gal valanda, bet as nieko nejauciau, nes po skausmingo gimdymo turbut visi pojuciai buvo uzsiblokave. Pasimylejom su vyru praejus 5 savaitem, pirmas kartas buvo skausmingas bet ne taip labai kaip bijojau. Kiti kartai buvo zymiai malonesni
Siaip tai jauciasi dar tempimas rando vietoje, kai kietai sedziu o ypac jauciasi jei vyras su savo ... beda i ta puse
bet kol kas prasau buti atsargesniam ir tikiuosi kad tas tempimas su laiku praeis.
Vienintelio ko bijau iki siol tai paziureti i savo apacia su veidrodeliu
Bet gine sake, kad viskas graziai sugije. Belieka patiket

Vienintelio ko bijau iki siol tai paziureti i savo apacia su veidrodeliu

Mnae irgi kirpo ir siuvo. Tai pirmas kartas buvo po 3 menesiu
Ir labai labai skaudejo ..... Ir ieinant dar ilgau skaudejo .... bet kurio laiko viskas praejo, net nebeatsimenu

Man praejo 17 dienu ir dar neiskrito? Rodos ligoninej sake kad per 10dienu... ka daryt gal eiti pas daktara?
QUOTE(Bussinkka @ 2008 05 31, 19:25)
Man praejo 17 dienu ir dar neiskrito? Rodos ligoninej sake kad per 10dienu... ka daryt gal eiti pas daktara?

man irgi niekas neiskrito, nors jau 2 menesiai po gimdymo praejo,taip, kad nesijaudink, jie istirpo

QUOTE(katkuta @ 2008 06 01, 11:08)
man irgi niekas neiskrito, nors jau 2 menesiai po gimdymo praejo,taip, kad nesijaudink, jie istirpo 

bet jie pas mane ir neistirpo, jie dar ten yra!!!

QUOTE(Bussinkka @ 2008 06 01, 14:16)
Nusiraminkit

Man kiek iškrito, kiek ištirpo, bet visiškai siūlų neliko kažkur po pusantro mėnesio
jaučiasi tempimas. tualeto reikalai ne visada be nemalonaus pojūčio būna, o seksualinis gyvenimas kol kas nemalonus, tik nežianau, ar tai dėl kirpimo ar dar po gimdymo neatsigavau