Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

Man jauciasi tempimas ir toj vietoj kur plyso gimdos kaklelis per sueiti is pradziu taip nemaloniai duria verysad.gif
Atsakyti
Lieka randas ir deja visam gyvenimui
Atsakyti
nepasikeitė nieko tik mažiukas vos pastebimas randukas liko ir viskas smile.gif
Atsakyti
Mane kirpo ir siuvo. Siuvo beje gal valanda, bet as nieko nejauciau, nes po skausmingo gimdymo turbut visi pojuciai buvo uzsiblokave. Pasimylejom su vyru praejus 5 savaitem, pirmas kartas buvo skausmingas bet ne taip labai kaip bijojau. Kiti kartai buvo zymiai malonesni thumbup.gif Siaip tai jauciasi dar tempimas rando vietoje, kai kietai sedziu o ypac jauciasi jei vyras su savo ... beda i ta puse smile.gif bet kol kas prasau buti atsargesniam ir tikiuosi kad tas tempimas su laiku praeis.
Vienintelio ko bijau iki siol tai paziureti i savo apacia su veidrodeliu blush2.gif Bet gine sake, kad viskas graziai sugije. Belieka patiket smile.gif
Atsakyti
Mnae irgi kirpo ir siuvo. Tai pirmas kartas buvo po 3 menesiu blink.gif Ir labai labai skaudejo ..... Ir ieinant dar ilgau skaudejo .... bet kurio laiko viskas praejo, net nebeatsimenu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man praejo 17 dienu ir dar neiskrito? Rodos ligoninej sake kad per 10dienu... ka daryt gal eiti pas daktara?
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2008 05 31, 19:25)
Man praejo 17 dienu ir dar neiskrito? Rodos ligoninej sake kad per 10dienu... ka daryt gal eiti pas daktara?

biggrin.gif taigi jie "ištirpsta", nesijaudink ir ramiau sau vaikelį augink 4u.gif
Atsakyti
man irgi niekas neiskrito, nors jau 2 menesiai po gimdymo praejo,taip, kad nesijaudink, jie istirpo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katkuta @ 2008 06 01, 11:08)
man irgi niekas neiskrito, nors jau 2 menesiai po gimdymo praejo,taip, kad nesijaudink, jie istirpo smile.gif

bet jie pas mane ir neistirpo, jie dar ten yra!!! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2008 06 01, 14:16)
bet jie pas mane ir neistirpo, jie dar ten yra!!! blink.gif

Nusiraminkit 4u.gif Kiekvienas organizmas į svetimkūnį (šiuo atveju - siūlus) reaguoja savaip. Siūlai tikrai ištirps smile.gif
Atsakyti
Man kiek iškrito, kiek ištirpo, bet visiškai siūlų neliko kažkur po pusantro mėnesio
Atsakyti
jaučiasi tempimas. tualeto reikalai ne visada be nemalonaus pojūčio būna, o seksualinis gyvenimas kol kas nemalonus, tik nežianau, ar tai dėl kirpimo ar dar po gimdymo neatsigavau unsure.gif
Atsakyti