Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

Man tai praejus pusantro menesiuko iskrito, o ir nerimavau maniau kad teks traukti lotuliukas.gif
Atsakyti
galejau sedeti po 10 dienu...
Viskas pagijo kazkaip per 3 sav. ax.gif
Pas ginekologe apsilankiau po 1,5 men...sake ooo tau gimdyti ir gimdyti, viskas buvo okey, svarbu, kad ''siuvejas" butu geras ax.gif
Visoms skirtingai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dubcike @ 2008 06 04, 18:26)
Mane taip pat kirpo, siuvo.pirma kart pasimylejom kai buvo beveik 2men praeje, tai labai bijojau, bet pasirodo be reikalo, viskas buvo  thumbup.gif ir kai gydytoja apziurinejo buvo viskas ok, ne nepajutau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif man taip pat
Atsakyti
man per 2 savaites istirpo, o buvo siuta nemazai..
Atsakyti
man irgi per 2sav istirpo ir iskrito mazgeliai biggrin.gif
Atsakyti
o man jau tuoj 3 savaites bus, bet ten kazkaip lyg sukietejimas ir vakarais pamaudzia, idomu ar normalu? turbut siulai dar ten... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Kadangi dirbu, tiksliau gal sakyti reiktu dirbau, nes siuo metu jau dekretinese smile.gif, su ivairiomis med.priemonemis, tame tarpe ir su chirurginiais siulais, todel trumpai galiu paaiskinti... Yra nemazai siulu gamintoju, tiek geresniu tiek prastesniu. Rezorbcijos (istirpimo) laikas labai priklauso su kokiais siulais jums buvo siuta... Yra nemazai ligoniniu, kurios taupo ir perka kinietiskus chirurginius siulus, todel sie tikrai tirps ilgiau, o jei tokiais buvo siuta tai as asmeniskai siulyciau pasirodyti gydytojui, ypac jei jauciate kazkokius nemalonumus...
Atsakyti
Man tai labai ilgai laukt reikejo kol viskas susitvarke, 4 savaites.
Atsakyti
turėtų iškristi per keturiolika dienų. jei neramu, aplankyk ginekologą.
Atsakyti
QUOTE(bridgite @ 2008 06 11, 12:52)
Sveikos merginos,

Kadangi dirbu, tiksliau gal sakyti reiktu dirbau, nes siuo metu jau dekretinese smile.gif, su ivairiomis med.priemonemis, tame tarpe ir su chirurginiais siulais, todel trumpai galiu paaiskinti... Yra nemazai siulu gamintoju, tiek geresniu tiek prastesniu. Rezorbcijos (istirpimo) laikas labai priklauso su kokiais siulais jums buvo siuta... Yra nemazai ligoniniu, kurios taupo ir perka kinietiskus chirurginius siulus, todel sie tikrai tirps ilgiau, o jei tokiais buvo siuta tai as asmeniskai siulyciau pasirodyti gydytojui, ypac jei jauciate kazkokius nemalonumus...

idomu apie tuos siulus...
gimdziau KMU, pradejo tirpti/kristi apie 3 savaite, bet viskas baigesi 2 menesio pabaigoj, tai kaip ir galima daryti isvada, kad nekokybiski... tai kur tada kokybiski Lietuvoj?... schmoll.gif
Atsakyti
o man liktais dar neiskrito,tiesa sakant net nepastebejau,bet norejau paklaust kaip del kraujavimo as tai nerimauju jau nes 15diena ir dar kraujuoju biski,ar cia normalu?
Atsakyti
QUOTE(Inesa84 @ 2008 06 14, 14:06)
o man liktais dar neiskrito,tiesa sakant net nepastebejau,bet norejau paklaust kaip del kraujavimo as tai nerimauju jau nes 15diena ir dar kraujuoju biski,ar cia normalu?

as tris sav.kraujavau ir sulai ilgai tirpo, bet man gal del to, kad is naujo persiuvo, vale g.gif
Atsakyti