As jau su tu kvapu vargstu jau 3su puse men . Antradieni isiprasiau pas gydytoja , saake kad ateiciau po nauju , bet as pasakiau kad ne , jei neapziuresite patys kur gimdziau , kreipsiuosi kitur ! Nervai visai nebelaiko . Pries dvi savaites buvau taip pradejusi kraujuoti , kad galvojau kad visai nukraujuosiu , tai net nesiaiskino kodel , kontraceptiku israse , tai nustojau . Dabar ir nugara maudzia , ir tas kvapas ...Parasykit pas ka tas kvapas isnyko per kiek laiko
Isskyros buvo ziauriai dvikiancios. Ir jos buvo visokiu spalvu.
QUOTE(INGA000 @ 2011 12 16, 04:32)
Gimdziau 2 kartus,abu kartus kirpo ir siuvo,bet man dideliu nemalonumu nesudare,as antra diena po gimdymo jau sedejau lovoje normaliai, tai gydytojas atejes i palata perspejo kad dar taip sedeti negalima,sako siulai istrukines

Parasykite kas nors, gal kam buvo atirus siule po susiuvimo, ar iplysimas is naujo? man po gimdymo praejo 10 dienu, pasiziurejau kaip ten viskas atrodo, prisigalvojau kad per didele liko anga ir nusprendziau kad siulai iskrito
Man kirpo ir per pirmą, ir per antrą gimdymą. Po pirmo viskas labai gražiai sugijo, bet
ilgai buvo kančia. Antrą kartą kirpo ir siuvo per tą pirmąjį randą, tai dabartinis randas toks storas kietas atrodo, o per gyd apžiūrą labai skaudėjo. Gyd sakė, kas gyja gerai, bet kol kas randas negražus, atseit su laiku viskas susitvarkys. Bet va apie
net bijau pagalvoti, nelaukiu tos dienos...
turiu klausima,o visada kerpa? juk buna,kurios be kirpimu pagimdo,ane?
kaip anksciau moterys pagimdydavo vaikiukus "bet kur",be jokiu kirpimu...o dbr biski kas,karpo iskart...
kaip anksciau moterys pagimdydavo vaikiukus "bet kur",be jokiu kirpimu...o dbr biski kas,karpo iskart...
QUOTE(Binguliukas @ 2012 01 19, 22:09)
turiu klausima,o visada kerpa? juk buna,kurios be kirpimu pagimdo,ane?
Tikrai ne visada. Netgi teko girdeti, kad plysimas lengviau gyja nei kirpimas, tik daktarams lengviau kirpima susiuti
Nemazai moteru pagimdo ir be jokiu kirpimu ar plysimu (gaila, kad nebuvau viena ju...).
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 20, 15:12)
Tikrai ne visada. Netgi teko girdeti, kad plysimas lengviau gyja nei kirpimas, tik daktarams lengviau kirpima susiuti
Nemazai moteru pagimdo ir be jokiu kirpimu ar plysimu (gaila, kad nebuvau viena ju...).
o kazin ar galima susitart su gydytojais,kad nekirptu isvis?..
QUOTE(Binguliukas @ 2012 01 20, 20:54)
Sveika, galiu paguosti, kad kerpa ne visada
QUOTE(Binguliukas @ 2012 01 19, 21:09)
Pagimdydavo, o kiek mirdavo per gimdymus, po gimdymų.. Plyšimų niekas nesiūdavo, gydavo bet kaip, prasidėdavo visokios infekcijos, o vaikai gimdavo vienas po kito, užtat ir amžius trumpas moterų būdavo.
QUOTE(giedruole @ 2012 01 21, 14:20)
Pagimdydavo, o kiek mirdavo per gimdymus, po gimdymų.. Plyšimų niekas nesiūdavo, gydavo bet kaip, prasidėdavo visokios infekcijos, o vaikai gimdavo vienas po kito, užtat ir amžius trumpas moterų būdavo.
O is kur zinote, kad niekas nesiudavo? Zaizdos buvo siuvamos dar senoves Egipte, tai man neitiketina, kad niekas nesiudavo plysimu po gimdymo