Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

kirpo ir siuvo. sake nedaug, bet ilgai siuvo. tai gal pagrazino. po to labai jautesi randukas, bet sedausi gana greit atsargiai ant soniuko jau po keliu dienu. saugojaus. sex - buvo ziauru is pradziu. baisiau nei pirmas kartas. alia per keleta menesiu vyro ir lubrikanto deka matyt po truputeli prasitampe, pasidare elastingiau ir nieko nebejauciu. net randuko nebejauciu visai. praejo 7men. zodziu kaip nauja dabar.
Atsakyti
Man tai randą dar mylintis skauda ir poto dar kokias 4 dienas skauda, nors jau 9 mėn. praėjo. Žodžiu, jaučiuosiu kaip išprievartauta ir tiek. Todėl vis vengiu mylėtis, tai gal dėlto taip ir liko, nieko neprasitampė. Net mintis, kad vyras paliks, nestabdo, labiau bijau skausmo. Ir pas ginekologus nustojau vaikščiot, mat labai bijau,kad skaudės, jei sugalvos kokį tyrimą daryti. Nes kai po gimdymo buvau tris kartus, tai visus kartus žiauriai skaudėjo per apžiūrą, vos nerėkiau. O kas per Kegelio pratimai? Kaip juos daryti? Kur rasti?
Atsakyti
Man nemalonu ir tempimas buvo kol baigesi kraujavimai tai mazdaug 1men.labai bijojau, kad mylintis skaudes ar ka jausiu, bet nieko kaip nieko ir nebuta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikė9 @ 2011 11 21, 18:08)
Man tai randą dar mylintis skauda ir poto dar kokias 4 dienas skauda, nors jau 9 mėn. praėjo. Žodžiu, jaučiuosiu kaip išprievartauta ir tiek. Todėl vis vengiu mylėtis, tai gal dėlto taip ir liko, nieko neprasitampė. Net mintis, kad vyras paliks, nestabdo, labiau bijau skausmo. Ir pas ginekologus nustojau vaikščiot, mat labai bijau,kad skaudės, jei sugalvos kokį tyrimą daryti. Nes kai po gimdymo buvau tris kartus, tai visus kartus žiauriai skaudėjo per apžiūrą, vos nerėkiau. O kas per Kegelio pratimai? Kaip juos daryti? Kur rasti?

Ojej, kaip jums žiauriai. Gal daug kirpo?

gal jau susiradote, bet jei ne - Kėgelio pratimai

Man kirpo nedaug, tai jau antrą savaitę sėdėjau beveik normaliai, mylintis jautėsi tempimas, bet su laiku pranyko tas pojūtis thumbup.gif
Atsakyti
Man biski daugiau nei, po menesio praejo
Atsakyti
Na taip, ir kirpo ir dar plyšo ir šiaip broko pridarė blink.gif, tai po to tą broką taisė: vėl kirpo po pusantro mėnesio, o po trijų mėnesių vėl kirpo. Žodžiu, prikankino nemažai. Niekam to nelinkėčiau.
Ačiū už pratimus thumbup.gif , gal rasiu laiko jais pasinaudoti. Gal pravers ir jei dar kartą nestuke.gif smile.gif

QUOTE(Simuute @ 2011 11 24, 14:39)
Ojej, kaip jums žiauriai. Gal daug kirpo?

gal jau susiradote, bet jei ne - Kėgelio pratimai

Man kirpo nedaug, tai jau antrą savaitę sėdėjau beveik normaliai, mylintis jautėsi tempimas, bet su laiku pranyko tas pojūtis  thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos,gimdziau du kartus abu plysau ir siuvo:) taip kad net ir po dvieju karto nieko visiskai nepasikeite!zinoma laiko reikejo kol sugijo( apie menesi,pusantro) ir vel viskas kaip ir pries gimdyma!nei nemaloniu pojuciu,nei randu!O vyras mano supratingas,kantriai lauke iki kol sugijau smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o man buvo taip - po pirmo gimd is plysau, ir kirpo, susiuvo, ir kai viskas ugijo, tai atrodo kaip ir negimdziua, po antro gimdymo - vel plysau, vel kirpo, o susiuvo nesuprantu kaip, nes man atrodo kad pas mane ten kaip sulinys dabar, visa laika daug oro, tokia atrodo didele skyle biggrin.gif , nezina ka daryti, nes tikrai viskas nebe taip kaip buvo doh.gif
Atsakyti
Man ir plyso (dar ir gimdos kaklelis), ir kirpo doh.gif Pirmas pora savaiciu buvo sunku - vaiksciojant skaudejo, sedet isvis negalejau net ant sono, is lovos lipt atbulom reikejo lotuliukas.gif Kazkur po menesio jau gerai jauciausi. Daugiau niekas nepasikeite, su smileysex.gif viskas tvarkoj, vyras nusiskundimu neturi biggrin.gif
Atsakyti
pavydziu moterytem kutiom nieko, man po gimdymo praejo beveik 3 men, tai per kancias vyra prisileidziu verysad.gif teko ir asaroti, dziaugiuosi, tik kad vyras supratingas ir nespaudzia, labai svelnus, nezinau tik koki lubrikanta isigyti, pagal ka ji rinktis blush2.gif , niekada neprireike iki siol g.gif
Atsakyti
QUOTE(dalilia-nedukas @ 2011 12 09, 12:39)
pavydziu moterytem kutiom nieko, man po gimdymo praejo beveik 3 men, tai per kancias vyra prisileidziu  verysad.gif  teko ir asaroti, dziaugiuosi, tik kad vyras supratingas ir nespaudzia, labai svelnus, nezinau tik koki lubrikanta isigyti, pagal ka ji rinktis    blush2.gif , niekada neprireike iki siol  g.gif

man nieko nepasikeite. Is pradziu irgi buvo kaip jums, net pas gydytoja nebegusi buvau, bet nieko nerado. Tiesiog reikia atsipalaiduoti galima ir lubrikanta panaudoti. Su laiku praeis
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2011 12 11, 15:50)
man nieko nepasikeite. Is pradziu irgi buvo kaip jums, net pas gydytoja nebegusi buvau, bet nieko nerado. Tiesiog reikia atsipalaiduoti galima ir lubrikanta panaudoti. Su laiku praeis

tai laukiu to laiko kada praeis ax.gif o kai pasiskaitau kaip moterys kankinasi net po kelius metus tai uch... kazkoks pasityciojimas is tu moteru kankinies ir kankinies del maziuko angeliuko atejimo ir gyvavimo mirksiukas.gif
Atsakyti