Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pasikeičia po "kirpimo"?

su tais kirpimai tai isivaziavo daktariukai.. sena akusere sake, kad nekirpdavo visai, o plysdavo viena - dvi is desimties. Dabar - sunku rasti nekirpta, o prakirpus, kartais dar toliau plysta... beje, grize is uzsienio seminaru daktariukai jau kerpa ne visas, nes tipo plysta mazas procentas, plysimas geriau gyja..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 09 04, 10:29)
su tais kirpimai tai isivaziavo daktariukai.. sena akusere sake, kad nekirpdavo visai, o plysdavo viena - dvi is desimties. Dabar - sunku rasti nekirpta, o prakirpus, kartais dar toliau plysta... beje, grize is uzsienio seminaru daktariukai jau kerpa ne visas, nes tipo plysta mazas procentas, plysimas geriau gyja..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Riole @ 2007 05 25, 09:27)
mane irgi kirpo...ir nors praejo jau 4 metai bet lygsiol jauciu tempima rando srityje..ir be to ten rando viduje jauciu guziuka..kuris laikas nuo laiko padideja...nezinau kas cia yra....vieni gydytojai sake kad endometrioze...ispjove...susiuvo pridegino...bet po kiek laiko vel iskilo...buvau ir klaipedoje vaisingumo klinikoje..sake kad reakcija i siulus...tai net nezinau kankinuosi jau eile metu...is pradziu buvo kosmaras myletis neduok dieve vyras netais pasisukdavo...o dabar kazkaip pripratau...sako ir suo kariamas pripranta..taip kad man po gimdymo negeriau...tik blogiau

Ar tik nebusim likimo drauges...
Mane ir kirpo, ir plysau, uzsiuvo... prasidejo komplikacijos, veresi zaizdeles, organizmas atmetinejo siulus... kelias savaites tampiaus nuo vieno daktaro prie kito visokiom procedurom. Su laiku susitvarke, t.y. uzgijo (gal po 1.5men), bet randus, ypac zaizdeliu vietoj jauciu siaubingai(5men po gimdymo). Ilgiau pavaiksciojus ar pasedejus masinoj visa uodega istinsta, sex nebandem iki siol. Ir neturiu visai jokio noro. Mastau kreiptis kur nors operacijai, ar kad persiutu viska, ar randus pasalintu, net nzn. Neisivaizduoju kas dar galetu padet, bet kankintis eile metu tikrai nenusiteikus.. doh.gif
Atsakyti
Kirpo net nepaklause blink.gif Bet galvojau,kad geriau negu plysti...Dabar paskaiciau cia-ir nebezinau kas geriau...Is vis,manau darysiuos planini cezari-geriau zaizda pilve nei vel anam gale blink.gif Kaip prisimenu,tai ojojojj..Susiuta,kraujuoja,buvo karsciai nerealus,tie paketai trina....brr...O dar ir hemarojus nuo stumimo buvo blush2.gif ,tai is vis....Aciu D kad susitvarke.

O geriausiai tai drauge mane paguode:sakau kirpo,siuvo,hemarojus,t.t.,o ji sako''tai tau dar nieko-man su visu hemarojum uzsiuvo'' blink.gif
Atsakyti
4u.gif siuvo ir man...daug plyšau,daug kirpo...4,6kg vaikelis gimė...bet susiuvo tai thumbup.gif jokių problemų,gal todėl,kad pati daktarė siuvo,šiaip kiek žinau tai dažniausiai siuva akušerė. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 19 spalio 2007 - 14:58
QUOTE(loret30 @ 2007 10 19, 15:57)
4u.gif siuvo ir man...daug plyšau,daug kirpo...4,6kg vaikelis gimė...bet susiuvo tai thumbup.gif jokių problemų,gal todėl,kad pati daktarė siuvo,šiaip kiek žinau tai dažniausiai siuva akušerė. g.gif

Ar jutai plysimus,kirpimus ir siuvimo,kitos nejaucia,o kitoms labai skauda
Atsakyti
niu ir mane kirpo per gimdyma, bet negaliu skustis. siules pakankamai greit uzgijo, skaudejo gal kokia savaite po gimdymo. o mylintis pirmus kelis kartus skaudejo, bet ir tai tik ieinant blush2.gif dabar praejus 3 menesiams randelio vietoj siek tiek skauda. tikiuos , kad greitu laiku isvis to skausmo neliks smile.gif
Atsakyti
Man irgi kirpo. Nejauciau. Suzinojau, kad kirpo tada, kai pasake, jog dabar susius kirpima biggrin.gif atsisest negalejau neilgai. Po maziau nei savaites drasiai sedejau. Seksualinis gyvenimas nepasikeite. Tik tiek, kad pradzioj apie pora menesiu skaudedavo ax.gif Kai po gimdymo pirma karta suartejom, vyras sake jautesis taip, lyg su nekalta mergina myletusi lotuliukas.gif Ta prasme labai atsargiai ir dailiai stengesi 4u.gif
Atsakyti
Mano atveju, taip pat niekas neklause: kirpti ar leisti plysti; ikirpo, susiuvo ir baigtas reikalas. Tokie jau musu daktarai.
Sedet tik po poros savaiciu galejau. Na o myletis- labai daug drasos turejau sukaupti pirmam kartui, baisiau nei per tikraja pirmaji tongue.gif
Bet cia labiau psichologinai dalykai, nei realus fiziniai skausmai, labiau baime, kad kas nors nenutiktu. doh.gif
Atsakyti
Per pirmą gimdymą plyšau tai sėdėt 2 sav. negalėjau, mylintis iki šiol esu labai įsitempusi iš pradžių nes vis tą siūlę atsimenu, bet skaudėti tai neskauda nieko.
Atsakyti
o po kiek laiko bandet myletis? savaitemis, dienomis, menesiais prasom...
Atsakyti
QUOTE(Zhani @ 2007 10 24, 18:14)
o po kiek laiko bandet myletis? savaitemis, dienomis, menesiais prasom...

Mane kirpo abu kartus. Mylėjomės gal po kokių 2 mėn, nes po gimdymų labai ilgai kraujavau. Ypač po antro doh.gif
Abu kartus siūlės užgijo greitai ir nelabai skaudėjo. Dabar besimylint kartais patempia siūlę, bet žinau, kad tai laikina.
Atsakyti