Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 5 dalis,

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 11 28, 00:06)
Tikiuos rytoj su sveika galva atsieklsiu... cool.gif

Sveikateles tau! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 11 27, 23:06)
O man nuo vakar vakaro kai isiskaudejo galva, tai tk si vakara po truputi atleidzia! doh.gif Gerai, nors kad be auros ir dar kenteti galima, nors siandien darbe jau geriau stipriu vaistu... rolleyes.gif Tikiuos rytoj su sveika galva atsieklsiu... cool.gif
...Akyse po biski svieseja, bet sedziu kaip ateivis! doh.gif Bent jau namo dabar davaziuosiu... rolleyes.gif Kosmaras kazkoks! doh.gif Vat tau ir rudeni nebuna! doh.gif

o Mama mia doh.gif nus laikykis, bet pastebėjau jei skauda migrenikėms tai beveik visoms vienu metu, darbe turiu tokiąkolegę, jei man blogai anai ir jei aš gyva ana ir lotuliukas.gif
Būna visada, tik kaip organizmas reaguoja

QUOTE(Liucytė @ 2009 11 30, 13:59)
sveikos, likimo drauges,
nepykit, jei ka uzgausiu, bet pasakysiu savo nuomone, kuria susidariau pasiskaiciusi:
*ISEIKITE PASIVAIKSCIOTI I LAUKA bent 10 min!
**maciau, kad ir naktinetoju yra - SKIRKITE TA LAIKA MIEGUI, o ne varginkite akis/smegenis prie kompo!!!!!
***nesuprantu, kam kesti skausma ir ryti saujom tu nesteroidiniu (ibuprofena, paracetamoli ir pan). isbandykite triptanus - viena, kita, trecia - TIKRAI atsirinksite, kuris padeda BUTENT JUMS. as, asmeniskai, atradau Relpax ir daugiau neeksperimentuoju.
**** parasykite i AZ, jei domina konkretus gydytojai, kelis tikrai galiu nurodyti.
*****tik jai dar negalima triptanu...
LAIKYKITES!!!!!

*aš kasdien būnu lauke bent 3 val iš 8 darbo valandų ir mano darbo vieta kaime prie tokio a lia parko g.gif manau tas variantas man atkrenta
**man toks somatinis nukrypimas dažnai linkus į kraštutinumus: arba mieguista visą para arba galiu ir nemiegoti kokias 2 sav ir nieko negaliu padaryt - daktarai ir tad nebeimu galvon irnesakyk.gif
***Aga plačiau kur jo rast? A čia naujas nes jau išbandžiau žinomus tuos triptanus? Ir kaina? čia ne reklama, o pasigelbėjimo skyrelis, tad plačiau prašau.
****Prašom nurodyti 4u.gif gal kokį normalų apie Panevėžį žinot?
*****Kodėl negalima? Ar yra kažkoks amžiaus cenzas?

nu kad prirašiau...na sveikų galvų, lauksiu ats mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 11 30, 19:44-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 11 30, 19:44)
Sveikateles tau! 4u.gif

Aciu! 4u.gif Dabar jau gan neblogai jauciuosi, tik dar truputi plaukioju ir kalba suletejusi yra... hihihi.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif
Kaip sveikateles?
Jacinta, kaip tu? console.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 12 01, 12:45)
Jacinta, kaip tu? console.gif

Aciu, jau zymiai geriau... ax.gif Sia nakti labai gerai ismiegojau thumbup.gif
Ryte dar buvo truputi sutrikusi, kaip cia pavadinti g.gif , motorika, bet dabar jau gerai. cool.gif
Atsakyti
Mergaites, leiskite ir man prisijungti 4u.gif
Gal kuri man patars. Nezinau ar man migrena, ar koks kitas besas, bet jau savaite laiko kaip skauda galva. Jokie vaistai (tipo Nimesil, saridon, solpadeine, aponil) nepadeda. Jau net nezinau ka ir bedaryt ir ka begalvot. Stresas, nuovargis aisku yra, bet nejau nuo to tiek laiko gali skaudet is dienos i diena? nakti miegu normaliai, ryte pora valandu pakenciama, o veliau vel nepakenciamas skausmas. Bet skauda ne vienoj vietoj, labaiusiai vargina nuo nugaros puses, apatine galvos dalis, bet kartais ir sonuose galva spaudzia, skausmas yra pastovus verysad.gif

user posted image

Labiausiai skauda vietos pazymetos 1, 2.

Sian jau uzsirasiau pas gytydota, bet taloneli gavau tik 12.09 dienai doh.gif

Gal ka patarsite ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 12 01, 15:31)
Mergaites, leiskite ir man prisijungti  4u.gif
Gal kuri man patars. Nezinau ar man migrena, ar koks kitas besas, bet jau savaite laiko kaip skauda galva.

O kaip spaudimas? Gal spaudimas pakyla ar nukrenta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Just@ @ 2009 12 01, 16:57)
O kaip spaudimas? Gal spaudimas pakyla ar nukrenta?  g.gif

Spaudimas lyg ir normalus, sestadieni pries miega matavausi ir sekmadieni ryte. Sian dar pasimatuosiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 12 01, 15:31)
Mergaites, leiskite ir man prisijungti  4u.gif

Gal ka patarsite ?  verysad.gif

g.gif Man cia labiau panasu i nuovargio skausma... ax.gif
Nors velnias zino, visko gali buti, belieka sulaukti vizito pas gydytoja, ka pasakys... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 01, 16:58)
g.gif Man cia labiau panasu i nuovargio skausma... ax.gif
Nors velnias zino, visko gali buti, belieka sulaukti vizito pas gydytoja, ka pasakys... ax.gif

Tik va bijau, kad tas gydytojas nieko konkreciai man nepasakys unsure.gif Nu kaip galima pasakyt kas yra mano galvai, nebent koki rentgena padaryt lieps...
Zodziu bandysiu dar spiritu trintis, mama sako, gal nervus kokius persalau. Niekad taip man nebuvo, nu maximum pora dienu skaudejo ir vaistai tikrai nors kiek padedavo...

O esant migrenai kokia galvos dali skauda labiausiai ir koks tas skausmas ? Ar cia viskas labai individuoalu ir bendru pozymiu nera ?
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 12 01, 16:06)
Tik va bijau, kad tas gydytojas nieko konkreciai man nepasakys  unsure.gif  Nu kaip galima pasakyt kas yra mano galvai, nebent koki rentgena padaryt lieps...
Zodziu bandysiu dar spiritu trintis, mama sako, gal nervus kokius persalau . Niekad taip man nebuvo, nu maximum pora dienu skaudejo ir vaistai tikrai nors kiek padedavo...

O esant migrenai kokia galvos dali skauda labiausiai ir koks tas skausmas ? Ar cia viskas labai individuoalu ir bendru pozymiu nera ?

Nervus persalus, galva skauda? g.gif

Kiekvienai skirtingai, bet dazniausiai kuri nors viena galvos puse (man dazniausiai arba desnine, arba priekis galvos), skausmas buna pulsuojantis, jei galva greiciau pasuki, ar palenki, toks ispudis, kad sirdies tvinkciojima galvoje jauti, kad net sustingsti vietoj nuo tokio skausmo... doh.gif Garsai, judesys, sviesa ir t.t. erzina, norisi tik atsigulti, kad niekas nejudintu ir guleti! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 01, 17:14)
Nervus persalus, galva skauda? g.gif

Kiekvienai skirtingai, bet dazniausiai kuri nors viena galvos puse (man dazniausiai arba desnine, arba priekis galvos), skausmas buna pulsuojantis, jei galva greiciau pasuki, ar palenki, toks ispudis, kad sirdies tvinkciojima galvoje jauti, kad net sustingsti vietoj nuo tokio skausmo... doh.gif Garsai, judesys, sviesa ir t.t. erzina, norisi tik atsigulti, kad niekas nejudintu ir guleti! rolleyes.gif

Vargsiukes unsure.gif .....
Atsakyti