QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 11 27, 23:06)
O man nuo vakar vakaro kai isiskaudejo galva, tai tk si vakara po truputi atleidzia!

Gerai, nors kad be auros ir dar kenteti galima, nors siandien darbe jau geriau stipriu vaistu...

Tikiuos rytoj su sveika galva atsieklsiu...

...Akyse po biski svieseja, bet sedziu kaip ateivis!

Bent jau namo dabar davaziuosiu...

Kosmaras kazkoks!

Vat tau ir rudeni nebuna!
o Mama mia

nus laikykis, bet pastebėjau jei skauda migrenikėms tai beveik visoms vienu metu, darbe turiu tokiąkolegę, jei man blogai anai ir jei aš gyva ana ir
Būna visada, tik kaip organizmas reaguoja
QUOTE(Liucytė @ 2009 11 30, 13:59)
sveikos, likimo drauges,
nepykit, jei ka uzgausiu, bet pasakysiu savo nuomone, kuria susidariau pasiskaiciusi:
*ISEIKITE PASIVAIKSCIOTI I LAUKA bent 10 min!
**maciau, kad ir naktinetoju yra - SKIRKITE TA LAIKA MIEGUI, o ne varginkite akis/smegenis prie kompo!!!!!
***nesuprantu, kam kesti skausma ir ryti saujom tu nesteroidiniu (ibuprofena, paracetamoli ir pan). isbandykite triptanus - viena, kita, trecia - TIKRAI atsirinksite, kuris padeda BUTENT JUMS. as, asmeniskai, atradau Relpax ir daugiau neeksperimentuoju.
**** parasykite i AZ, jei domina konkretus gydytojai, kelis tikrai galiu nurodyti.
*****tik jai dar negalima triptanu...
LAIKYKITES!!!!!
*aš kasdien būnu lauke bent 3 val iš 8 darbo valandų ir mano darbo vieta kaime prie tokio a lia parko

manau tas variantas man atkrenta
**man toks somatinis nukrypimas dažnai linkus į kraštutinumus: arba mieguista visą para arba galiu ir nemiegoti kokias 2 sav ir nieko negaliu padaryt - daktarai ir tad nebeimu galvon
***Aga plačiau kur jo rast? A čia naujas nes jau išbandžiau žinomus tuos triptanus? Ir kaina? čia ne reklama, o pasigelbėjimo skyrelis, tad plačiau prašau.
****Prašom nurodyti

gal kokį normalų apie Panevėžį žinot?
*****Kodėl negalima? Ar yra kažkoks amžiaus cenzas?
nu kad prirašiau...na sveikų galvų, lauksiu ats