Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 5 dalis,

QUOTE(annushka @ 2009 12 01, 16:06)
Tik va bijau, kad tas gydytojas nieko konkreciai man nepasakys  unsure.gif  Nu kaip galima pasakyt kas yra mano galvai, nebent koki rentgena padaryt lieps...
Zodziu bandysiu dar spiritu trintis, mama sako, gal nervus kokius persalau. Niekad taip man nebuvo, nu maximum pora dienu skaudejo ir vaistai tikrai nors kiek padedavo...

O esant migrenai kokia galvos dali skauda labiausiai ir koks tas skausmas ? Ar cia viskas labai individuoalu ir bendru pozymiu nera ?

Geriau sulauk ka gydytojas pasakys, beje tokie skausmai gali buti ir nuo stuburo
Jacinta,aciu dievui,kad tau geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamora: 01 gruodžio 2009 - 16:29
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 01, 14:14)
Aciu, jau zymiai geriau... ax.gif Sia nakti labai gerai ismiegojau thumbup.gif
Ryte dar buvo truputi sutrikusi, kaip cia pavadinti g.gif , motorika, bet dabar jau gerai. cool.gif

4u.gif Džiugu girdėt, kad gerai jauties

QUOTE(Just@ @ 2009 12 01, 15:57)
O kaip spaudimas? Gal spaudimas pakyla ar nukrenta?  g.gif

aga man ir yra įtarimas į tą pusę, nes būdingose vietose skausmas kai būna sumažėjęs

QUOTE(annushka @ 2009 12 01, 16:06)
nebent koki rentgena padaryt lieps...
Zodziu bandysiu dar spiritu trintis, mama sako, gal nervus kokius persalau. Niekad taip man nebuvo, nu maximum pora dienu skaudejo ir vaistai tikrai nors kiek padedavo...

tomografą arba rezonansą, rengenas nerodys nieko

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 01, 16:14)
Nervus persalus, galva skauda? g.gif

Kiekvienai skirtingai, bet dazniausiai kuri nors viena galvos puse (man dazniausiai arba desnine, arba priekis galvos), skausmas buna pulsuojantis, jei galva greiciau pasuki, ar palenki, toks ispudis, kad sirdies tvinkciojima galvoje jauti, kad net sustingsti vietoj nuo tokio skausmo... doh.gif Garsai, judesys, sviesa ir t.t. erzina, norisi tik atsigulti, kad niekas nejudintu ir guleti! rolleyes.gif

Sakė trišakio nervo uždegimas yra begalo skausmingas dalykas doh.gif

Man visada tik kairę ir akį kairę,bet tas skausmas kažkoks jau priprastas ir kenčiamas, bet jei dešinę užskausta - nerealus nekenčiamas skausmas būna doh.gif

na sulauk gydytojo nuomonės, bet žinok, nuo streso ir įtampos gali viską pradėt skaudėt, juntant nuolatinę įtampą ir stresą skrandyje opą galima per kelias valandas pasidaryt (tep medikai MB sakė) tad susiimkim ir gyvenkim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Trisakio skausmas ne toks:sakauda viena galvos puse:dantys,galva, ausis, akis, na visa ta puse, gal net baisesnis skausmas uz migrena. Turejau sita ligele ir uzeidavo vakare, nakti dazniausiai, jokie ketanovai ar nuskausminamieji nepadedavo, na kai didele doze prifarsiruodavau, tada...Dievuliau kiek mane prikankino, per kiek dantistu,gydytoju praejau, visi kaip iki koki eksponata ziurejo.poliklinikoj vidaus ligu gydytoja(nes tada dar seimos nebuvo) pas neurologe atejo man is paskos. Neurologe jos klausia"Tau ka,ji pazystama, o ta -Neeee, man idomu, kas jai per liga" doh.gif
Kazkaip pagyde, bet buvau kaip bandymo triusis, vaistu visokiu...Vienu zodziu prigazdino, kad jau visa man tai kartosis, kad gali ta veido puse suparalizuot. Tfu tfu tfu...Dingo, nesikartoja,o va migrena nedingsta schmoll.gif
Atsakyti
Labas mergaites?
Kaip jus?
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 12 02, 15:40)
Labas mergaites?
Kaip jus?

Kol kas gerai... ax.gif Kaip tu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 02, 15:48)
Kol kas gerai... ax.gif Kaip tu? 4u.gif

Spaudzia galva, bet cia taip nuo itampos, ne migreninis skausmas. O tai ir gerai,prie tokiu skausmeliu pripratus smile.gif
Atsakyti
As vis blaškausi tarp noro pasidaryt ta kraujo tyrimą, kuris nustato, kokių produktų organizmas netoleruoja (bet čia ne Tulčina schmoll.gif ), ir tarp akupunktūros. Nes sportui arba jogai neturiu pasiryžimo ir valios ax.gif
Nus jau savitė be galvasopio smile.gif
Atsakyti
Ikaliau solpadeino,,,Paskambino sunus, susirgo, sakes kaip bijau,kad tik gerai viskas butu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 12 01, 22:15)
Tfu tfu tfu...Dingo, nesikartoja,o va migrena nedingsta schmoll.gif

blink.gif oho kaip baisu, kad taip migrena thumbup.gif

QUOTE(Upytė @ 2009 12 02, 19:11)
As vis blaškausi tarp noro pasidaryt ta kraujo tyrimą, kuris nustato, kokių produktų organizmas netoleruoja (bet čia ne Tulčina  schmoll.gif ), ir tarp akupunktūros. Nes sportui  arba jogai neturiu pasiryžimo ir valios ax.gif
Nus jau savitė be galvasopio smile.gif

aš siūlyčiau abu pasidaryt, a tep a tep, aš tą netoleravimą pasidarius, tai dabar kai niežti oda nors žinai kame reikalas, o ne po dušu palindus stovi lotuliukas.gif

Vamora - stiprybės, manykim, kad peršalimas g.gif nes be to kiaulių gripo eina virusas - kažkoks ant gerklės puola, mano brolis persirgo, draugė su mažėm, kolegė - temp. didelė, koso ir gerklė kaip sovietinė vėliava....
Šiandien ėjau vaistinėn, bendradarbei mažė susirgo (+-14m) tai nei ascilokoksilum, nei influcido nėr doh.gif nieko nėr...gerai vaistininkai gyvena

Sveikatos visoms! Jacinta - kaip tavo sveikata?
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 12 02, 20:41)
Sveikatos visoms! Jacinta - kaip tavo sveikata?

Aciu! mirksiukas.gif Sveika, gyva ir su nuotaika, reiskia viskas ok! thumbup.gif
Atsakyti
O man nepraeina galvos skausmas, bet cia tik skausmas ax.gif ,solpadeinas nepadeda,gal dar nimezilio isgersiu. Ir jauciu kodel nepadeda, juk susinervinau...
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 02, 22:06)
Aciu! mirksiukas.gif Sveika, gyva ir su nuotaika, reiskia viskas ok! thumbup.gif

Dziugu girdeti thumbup.gif o man siandien ne kas unsure.gif ne superinis skausmas,bet jauciuosi kaip prispausta visa,staigiu judesiu negaliu daryti,gaunu spiri galvon doh.gif biggrin.gif tikiuosi ryt bus geriau rolleyes.gif
O jums visom taip pat sveikateles 4u.gif group.gif
Atsakyti