Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 5 dalis,

smile.gif+2009 12 02, 22:44-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 12 02, 22:44)
Dziugu girdeti thumbup.gif o man siandien ne kas unsure.gif ne superinis skausmas,bet jauciuosi kaip prispausta visa,staigiu judesiu negaliu daryti,gaunu spiri galvon doh.gif  biggrin.gif tikiuosi ryt bus geriau  rolleyes.gif
O jums visom taip pat sveikateles 4u.gif  group.gif

Laikykis! 4u.gif Gal ismiegosi ir praeis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 03, 00:04)

Labai tikiuosi 4u.gif Einu arbateles ir i lova,tikiuosi poilsis pades rytoj jaustis geriau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
labas jungiuosi i jusu buri,sakykite o jus negaunate kokiu nors kompensuojamu vaistu nuo migrenos?beje man irgi vakar nedidelis priepuolis buvo,naktis galima sakyti bemiege buvo ohmy.gif ,o jus nenaudojat kokiu nors plecianciu vaistu,aspirino negeriat kasdien?
Atsakyti
Meragaites, kaip suprantu pagal visa perskaityta man ne migrena. Nes nei mane pykina, nei akyse negerai...
Bet kaip skaudejo taip ir skauda... Siandien visa diena galvos sonuose spaudzia skausmas... Zodziu kas kelias valandas galva skauda vis kitur... Jau pusantros savaites... Bet vis neprarandu vilties, kad savaime ir praeis... Jokie vaistai nepadeda... Kiek jum ilgiausia yra skaudejusi galva ?
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 12 03, 14:59)
Meragaites, kaip suprantu pagal visa perskaityta man ne migrena. Nes nei mane pykina, nei akyse negerai...
Bet kaip skaudejo taip ir skauda... Siandien visa diena galvos sonuose spaudzia skausmas... Zodziu kas kelias valandas galva skauda vis kitur... Jau pusantros savaites... Bet vis neprarandu vilties, kad savaime ir praeis... Jokie vaistai nepadeda... Kiek jum ilgiausia yra skaudejusi galva ?

O gal pas tave tas vadinamas kazkoks vaistu skausmas? g.gif Kol vaistus geri, viskas gerai, na ta prasme vaistai jau issaukia ta skausma! g.gif
Nu zodziu... blush2.gif Gal kuri kita paaiskins geriau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 03, 16:12)
O gal pas tave tas vadinamas kazkoks vaistu skausmas? g.gif Kol vaistus geri, viskas gerai, na ta prasme vaistai jau issaukia ta skausma! g.gif
Nu zodziu... blush2.gif Gal kuri kita paaiskins geriau... ax.gif

Jau nieko negeriu, nes nieks nepadeda.
Man atrodo, kad kazkiek lengvesnis skausmas pasidaro kai saltam ir grynam ore esu, ir kai salto vandens ranksluosti uzdedu ant galvos. Bet gal tik atrodo, kad lengveja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 12 03, 14:51)
labas jungiuosi i jusu buri,sakykite o jus negaunate kokiu nors kompensuojamu vaistu nuo migrenos?beje man irgi vakar nedidelis priepuolis buvo,naktis galima sakyti bemiege buvo ohmy.gif ,o jus nenaudojat kokiu nors plecianciu vaistu,aspirino negeriat kasdien?

Gaunu kompensuojamus-zomyga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamora: 03 gruodžio 2009 - 16:49
Sveikos mamytes.

Aš atlieku mokslinį darbą "migrena nėštumo metu"

Patebėjome įdomių migrenos pokyčių nėštukėms, ir jei mūsų pastebėjimai pasitvirtintų, galbut migrenos gydymas butu efektyvesnis.... Kokiu, negaliu rasyt, nes tai itakotu rezultatus smile.gif

Ir tas tyrimas kol kas remiasi anketine migrena sergančiu mamyčiu (arba nėštukių) apklausa. Tad ar sutiktumėte užpildyti anketas? smile.gif

Jei taip, prašau parašyti į mano mail: skalpelis@gmail.com ir aš atsiųsiu jums anketą. Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 12 03, 16:49)

O kaip gauti kompensuojamus?
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 12 03, 17:49)

ar padeda jie g.gif ,kiek tu tableciu ant kiek laiko israso,nes pati eisiu pas daktare del kompensuojamu vaistu,tai vat idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 12 03, 21:21)
ar padeda jie g.gif ,kiek tu tableciu ant kiek laiko israso,nes pati eisiu pas daktare del kompensuojamu vaistu,tai vat idomu ax.gif

Man jie padeda, nesiskundziu kol kas poveikiu, aisku nera 100% poveikis i teigiama puse, bet bent jau kazkas... rolleyes.gif Bet geriu juos extra atveju, nes nera pigu, o lakstyt pas gydytoja daznai neiseina... ax.gif Pradzioj geriau Cinie, pirma karta padejo, bet salutiniai poveikiai, tai ojojoj! doh.gif Bet tolimesnius kartus jau nebepadejo, jis pigesnis yra nei Zomig, bet ne geresnis! schmoll.gif
Atsakyti
Tikrai kad ir kompensuojami jie yra gana brangus. Seimos gydytojas taip paprastai ju israsyti negali, turi praeit neurologus,tyrimus.Bent jau man kasmet reikia nueit pas neurologa,kad gydytojas seimos vel galetu rasyti tuos vaistus...Tai va...Siaip israso menesiui,bet kas menesi tikrai nelekiu,nes brangus vaistai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamora: 03 gruodžio 2009 - 22:11