Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 5 dalis,

QUOTE(Vamora @ 2009 12 03, 22:10)
Tikrai kad ir kompensuojami jie yra gana brangus. Seimos gydytojas taip paprastai ju israsyti negali, turi praeit neurologus,tyrimus.Bent jau man kasmet reikia nueit pas neurologa,kad gydytojas seimos vel galetu rasyti tuos vaistus...Tai va...Siaip israso menesiui,bet kas menesi tikrai nelekiu,nes brangus vaistai.

O kiek menesiui israso? Viena dezute (3 tabletes) ar daugiau? g.gif
Atsakyti
Sveikutes! jau senokai nerasiau, nes ne namuciuos esu smile.gif siaip paskutiniu metu (kokie 3men) ta migrena isvis paastrejus, jei ne priepolis, tai nuolatinis maudimas.. verysad.gif tai pries gera savaite dare man 3 akupunkturos seansus. jetau kiek daug smaigste doh.gif ir i galva, antakius ,spranda, rankas, ausi, blauzdas, ****** doh.gif ir skausmelis koks doh.gif bet aisku kai galva skauda, tai nepalyginsi. nezinau dar kiek tai padejo, bet kai pirma k nuvaziavau su maudziancia galva tai uz 20min praejo visiskai thumbup.gif poto antra diena atrodo vis galva dvejojo: skaudet-neskaudet? o paskutini karta veze mane ten su priepoliu,tai nepadejo ta pacia diena nei akupunktura,nei vaistai verysad.gif bet dabar jau kokias 3dienas palyginus normaliai jauciuos, nors ritmas isvis susimaises smile.gif siaip kitus kai bade mane tai kokiems 2men priepolius nuimdavo, arba budavo silpnesni ir retesni, ziuresiu kaip dabar bus, labai tikiuosi rolleyes.gif
ir jums visoms sveiku, neskaudanciu galvyciu! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

tiuosi, be galvoskausmio smile.gif
Nepaminejot man rodos, kad kompensuojami vaistai tik 50 %, bet ir tai gerai. Nors kazkuri cia skaiciavo, kad nelabai ten kas gaunasi sutaupyti.
As vaduojuosi Cinie, bet ziuriu, kad daugelis rasot apie jo pasalini poveiki. As niekad jo nepajutau. Kaip jis jums pasireiskia?

QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 12 03, 23:44)
...dare man 3 akupunkturos seansus. jetau kiek daug smaigste  doh.gif  ir i galva, antakius ,spranda, rankas, ausi, blauzdas, ******  doh.gif ir skausmelis koks  doh.gif  bet aisku kai galva skauda, tai nepalyginsi. nezinau dar kiek tai padejo

Skauda? Tikrai? verysad.gif Maniau, kad visai neturetu skaudet...O as apskritai net negaliu ziuret, kaip adata i kuna iduria...
Beje, o kur dareisi ta akupunktura?

Atsakyti
QUOTE(Upytė @ 2009 12 04, 07:49)
As vaduojuosi Cinie, bet ziuriu, kad daugelis rasot apie jo pasalini poveiki. As niekad jo nepajutau. Kaip jis jums pasireiskia?

Na man nuo Zomig'o tik burna labai dziusta ir truputi apsvaigus jauciuosi, o nuo Cinie drebulys krecia, galva labai sukasi (kaip pvz po Zomig'o galiu masina vairuoti, o Cinie nea... schmoll.gif ), dabar staigiai neatsiminsiu kas dar... ax.gif Pradzioj galvojau, kad tai kartu su aura, bet pastebejau, kad tai pasireiskia tik Cinie isgerus, o kokius kitus nea. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 03, 22:16)
O kiek menesiui israso? Viena dezute (3 tabletes) ar daugiau? g.gif

Viena dezute raso -3tebltes ten
Atsakyti
Skauda? Tikrai? verysad.gif Maniau, kad visai neturetu skaudet...O as apskritai net negaliu ziuret, kaip adata i kuna iduria...

Nu as tuo metu atostogavau Danijoj, tai ten ir dare man. jau 3 karta pas ta pacia gydytoja dariausi. bet si karta ji man kazkaip kitaip dare viska, i kitas vietas dure. o skaudet tai tikrai skauda doh.gif i galva, kojas tai beveik ne, bet i antakius ir rankas tai labai labai skaudziai doh.gif dure ir i mazuosius rankos pirstus,salia nago, tai gali isivaizduot blink.gif yra dares ir kitas daktaras, bet ten dar labiau skaudejo, nes jis su tokiu pagaliuku ieskojo numatomoj vietoj pacio skaudziausio ir jautriausio tasko,o kai rasdavo iskart ten durdavo doh.gif bet kai jau visas adateles subado, tai toks relaxas biggrin.gif atrodo tik pamiegot duokit koki pusvalanduka blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 12 04, 23:15)
Nu as tuo metu atostogavau Danijoj, tai ten ir dare man. jau 3 karta pas ta pacia gydytoja dariausi. bet si karta ji man kazkaip kitaip dare viska, i kitas vietas dure. o skaudet tai tikrai skauda  doh.gif i galva, kojas tai beveik ne, bet i antakius ir rankas tai labai labai skaudziai  doh.gif  dure ir i mazuosius rankos pirstus,salia nago, tai gali isivaizduot  blink.gif yra dares ir kitas daktaras, bet ten dar labiau skaudejo, nes jis su tokiu pagaliuku ieskojo numatomoj vietoj pacio skaudziausio ir jautriausio tasko,o kai rasdavo iskart ten durdavo  doh.gif bet kai jau visas adateles subado, tai toks relaxas  biggrin.gif atrodo tik pamiegot duokit koki pusvalanduka  blush2.gif  biggrin.gif

Akupunktura brrrrrr...man baisu.... doh.gif
Atsakyti
Labu padruškės 4u.gif

QUOTE(annushka @ 2009 12 03, 14:59)
Meragaites, kaip suprantu pagal visa perskaityta man ne migrena. Nes nei mane pykina, nei akyse negerai...
Bet kaip skaudejo taip ir skauda... Siandien visa diena galvos sonuose spaudzia skausmas... Zodziu kas kelias valandas galva skauda vis kitur... Jau pusantros savaites... Bet vis neprarandu vilties, kad savaime ir praeis... Jokie vaistai nepadeda... Kiek jum ilgiausia yra skaudejusi galva ?

o čia negali būt spazmai kraujagyslių? g.gif kad taip visur skaudena

Sveikutes,
tiuosi, be galvoskausmio  smile.gif
Nepaminejot man rodos, kad kompensuojami vaistai tik 50 %, bet ir tai gerai. Nors kazkuri cia skaiciavo, kad nelabai ten kas gaunasi sutaupyti.

Aš tai visada imigran geriu, bet reiks kada ir to cinie pabandyt, ir dar kažkuri minėjo kažkokį iš “r“ raidės g.gif
bet dabar geriu arbatą migrenoset, nežinau ar sutapimas, bet kelias paras jau neskauda galvos...badysiu toliau. Gero savaitgalio
Atsakyti

Tirpo rankos, svaigo galva ir visiškai nedirbo, mieguistumas, silpnumas ir po ilgo gėrimo dar ir pripratimas, taigi skausmą iššaukdavo patys vaistai. Keičiau į naramig, zomig, relpax. Galima imigran. reikia kelis pabandyt, nes jų skirtingas veikimas.
Atsakyti
Labas sirgaliukes 4u.gif
Mano drauge pradejo vel eiti i akupunktura,pernais metais po 6-iu sensu galvos skausma buvo uzmirsusi visus metus,dabar vel atsinaujino,tai vel eina "badytis",jinai sake,kad jai tai super ax.gif Apie akupunktura as irgi jau mastau,bet vis dar nedristu,man labai jau sadistiskai tai atrodo doh.gif bet manau,kad geriau atkenteti keleta sensu ir migrena uzmirsti ilgam ax.gif
Atsakyti
O aš pamąsčiau ir pagalvojau, kad vėl magneziją pabandysiu susileisti su B vitaminais, kiek pamenu man davė gerų rezultatų, gal kokius 8 mėn netūrėjau tos bjaurasties, mažum dabar ilgiau g.gif
svarbu, kad tai ką mes darom pasiektų tikslą ir mes išgytume
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 12 05, 20:54)
O aš pamąsčiau ir pagalvojau, kad vėl magneziją pabandysiu susileisti su B vitaminais, kiek pamenu man davė gerų rezultatų, gal kokius 8 mėn netūrėjau tos bjaurasties, mažum dabar ilgiau  g.gif
svarbu, kad tai ką mes darom pasiektų tikslą ir mes išgytume

o is kur tos magnezijos gauti? man irgi viena gydytoja labai rekomendavo,sake vienintelis dalykas kuris galetu tikrai padeti, bet ir dar sake, kad Lietuvoj neberegistruota ta magnezija g.gif kad budavo tik senais laikais g.gif
Atsakyti