Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 5 dalis,

smile.gif+2009 10 30, 14:25-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 30, 14:25)
Kaip butu saunu,jeigu i musu gretas isimaisytu,zmogus suprantantis apie vaistus ir galetu mums patarineti,ane? bigsmile.gif  ax.gif

Gerai butu, bet kad kiekvienam skirtingi vaistai padeda... ax.gif
Man seniau dar padedavo Cinie, Zomig, Panadol extra, bet pvz tokio kaip Solpadeino galejau nors 4 tirpstancias isgerti - nieko! schmoll.gif
O dabar atvirksciai, Cinie su Zomig paskutinius kartus nepadejo! schmoll.gif Tai nutariau, kad bereikalingas pinigu svaistymas, ypac kai liepos menesi man kas antra diena stiprus priepuoliai buvo! doh.gif Bet uztat dabar Solpadeinas padeda, aisku ne tiek, kad visiskai nuimtu skausma, bet tikrai geriau buna... rolleyes.gif
Atsakyti
Turbūt migrena ne vaistininkų ir ne medikų liga hihihi.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 29, 23:15-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 29, 23:15)
Ups,atsiprasau ax.gif as galvojau,kad vaistus labai blogus papirkau biggrin.gif na uk tai nuo migrenos ivairiu vaistu yra rolleyes.gif o kainos tikrai nesikandzioja smile.gif o lietuvoje aplomai ant visko kainos kandziojasi doh.gif Siandien diena vel uzejo skausmas doh.gif tai kol neisibegejo,as viena tabletyte isgeriau ir vel kaip agurkelis thumbup.gif
O Lt man atrodo irgi Nurofeno yra ax.gif Ar klystu?

Na bet tas skausmas rudenį ir pavasarį mums kažkaip dažnesnis ir stipresnis... g.gif
Beje atlėkiau vakar pas anytą, galva skauda doh.gif nu vnz. dave vyno raudono išgėriau porą taurų ir psio ėjau miegot, šiandien gyva sveika nei skauda nei spaudžia, g.gif negi man tik tiek tetrūko

na ryt visiems rimties ir be skausmo
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 10 31, 19:23)

Beje atlėkiau vakar pas anytą, galva skauda  doh.gif nu vnz. dave vyno raudono išgėriau porą taurų ir psio ėjau miegot, šiandien gyva sveika nei skauda nei spaudžia,  g.gif negi man tik tiek tetrūko

na ryt visiems rimties ir be skausmo

tai gal pas tave zemas kraujo spaudimas? g.gif Kartais ir man padeda taure vyno ar kavos puodukas mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 11 02, 21:31-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 11 02, 21:31)
tai gal pas tave zemas kraujo spaudimas? g.gif Kartais ir man padeda taure vyno ar kavos puodukas mirksiukas.gif

Pas mane paskutiniu metu vakarais nukrenta spaudimas - 100/60, 90/53... unsure.gif
Man toks nebudinga, visada i didziaja puse buna! rolleyes.gif Bet kaip jauciasi, kai jis nukrenta! doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 11 02, 21:31-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 11 02, 21:31)

nu ne man būdingas pakilimas g.gif
Jacinta jei TB būtų namie įtarčiau nestuke.gif nes dažniausiai pradžioje nukrenta, o čia dabar kas? Gal kokį stresą užtūrėjai, beje, tikiuos galvos neskauda?
Atsakyti
LAbas rytas,

Aš prisijungiu su skaudančia. Eksperimentuoju su savimi - savaitė kaip negeriu Triptano. Žiūrėsim kas toliau g.gif
Atsakyti
Na geri čia eksperimentai doh.gif blink.gif manai savaime praeis?
Atsakyti
Praėjo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Rassa-: 03 lapkričio 2009 - 17:58
Džiugu kad praėjo 4u.gif
Atsakyti
As irgi dziaugiuosi... 4u.gif
Papildyta:
[quote=Lutė,2009 11 02, 22:58]

Mano drauge turi su spaudimu problemu,pas ja irgi aukstas doh.gif o jai tik 28 m.o sitokios jau problemos doh.gif Tai ji irgi skundziasi migrena pastovia verysad.gif Bet ji geria vaistus kazkokius daktaro prirasytus kurie ten reguliuoja spaudima,tai kol ji juos geria,galvos skausmo neturi......kai tik pertrauka-galvos skausmas vel grizta fear.gif
Atsakyti
[quote=Lina smile.gif 2009 11 03, 19:46]
[quote=Lutė,2009 11 02, 22:58]
Mano drauge turi su spaudimu problemu,pas ja irgi aukstas doh.gif o jai tik 28 m.o sitokios jau problemos doh.gif Tai ji irgi skundziasi migrena pastovia verysad.gif Bet ji geria vaistus kazkokius daktaro prirasytus kurie ten reguliuoja spaudima,tai kol ji juos geria,galvos skausmo neturi......kai tik pertrauka-galvos skausmas vel grizta fear.gif
[/quote]
ne man pakyla tik kai skauda, kol neskauda ramu thumbup.gif norma 120/80
Atsakyti