Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 5 dalis,

QUOTE(Lutė @ 2009 11 03, 19:55)
ne man pakyla tik kai skauda, kol neskauda ramu  thumbup.gif norma 120/80

O man kaip uzplaukia, kartais nei is sio nei is to pakyla, kartais paskutiniu metu nukrenta! doh.gif Priepuoliu metu dazniausia, kaip bebutu keista, jis geras - tik pora kartu buvo sukiles iki mazdaug 150/90... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 11 03, 20:55)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tai tykekimes,kad kuo maziau skaudes ir galvyte ir spaudimas normose bus mirksiukas.gif

vacation4.gif
Papildyta:
P.S. as kazkaip net nezinau savo spaudimo blush-anim-cl.gif ,senokai ir pas daktara buvau 4u.gif bet kiek matuodavo,tai visada normalus budavo thumbup.gif Net geda man,nes jus mergaites zinot savo spaudima,kada jis pakila,kad nusileidzia rolleyes.gif o as apsileidus nezinau 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 11 03, 20:57-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 11 03, 20:57)
P.S.  as kazkaip net nezinau savo spaudimo blush-anim-cl.gif ,senokai ir pas daktara buvau 4u.gif bet kiek matuodavo,tai visada normalus budavo thumbup.gif Net geda man,nes jus mergaites zinot savo spaudima,kada jis pakila,kad nusileidzia rolleyes.gif  o as apsileidus nezinau 4u.gif

smile.gif As matai del ko nusipirkau spaudimui matuot aparata... ax.gif Pacius pirmus kartus, kai man prasidejo priepuoliai, man jie buvo be galvos skausmo, tik ta vadinama aura, dar kitaip parasyta kortelej - ekvivalentine migrena. rolleyes.gif Tai as kazkaip netikejau, kad man migrenos priepuoliai, nes galva neskaudejo, o kadangi pas mane daznai per didelis spaudimas, viska verciau jam. unsure.gif Todel ir nusipirkau ta aparata ir tampausi visa laika i darba ji, net ir dabar... blush2.gif Tik po kokiu 3-4 stipriu priepuoliu man pradejo reikstis galvos skausmas, vat tada ir isitikinau 100%, kad man migrena! rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 11 03, 20:57-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 11 03, 20:57)
Papildyta:
P.S.  as kazkaip net nezinau savo spaudimo blush-anim-cl.gif ,senokai ir pas daktara buvau 4u.gif bet kiek matuodavo,tai visada normalus budavo thumbup.gif Net geda man,nes jus mergaites zinot savo spaudima,kada jis pakila,kad nusileidzia rolleyes.gif  o as apsileidus nezinau 4u.gif

va va, as irgi ziuriu visos tokios pareigingos seka spaudimus, o as nesu niekad priepuolio metu matavusis ir net neisivaizuoju ar jis sokineja blush2.gif smile.gif turi tevai, nenaudoja, galeciau kuriam laukui pasiskolint ir ziuret kaip ten su tuo spaudimu, bet kazkaip net i galva nebuvo ateje smile.gif bet siaip kiek gydytoja yra matavus visad normalus, tik sirdies duziai kiek per dazni. reiktu atkreipt demesi ar migrenos metu pasikeicia g.gif
Atsakyti
[quote=~Jacinta~,2009 11 03, 22:02]
smile.gif As matai del ko nusipirkau spaudimui matuot aparata... ax.gif

gal ir man vertetu ji isigyti g.gif ax.gif o tai ziuriu,kad visai saves nepriziuriu

Papildyta:
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 11 04, 00:19)
va va, as irgi ziuriu visos tokios pareigingos seka spaudimus, o as nesu niekad priepuolio metu matavusis ir net neisivaizuoju ar jis sokineja  blush2.gif  smile.gif  turi tevai, nenaudoja, galeciau kuriam laukui pasiskolint ir ziuret kaip ten su tuo spaudimu, bet kazkaip net i galva nebuvo ateje  smile.gif  bet siaip kiek gydytoja yra matavus visad normalus, tik sirdies duziai kiek per dazni. reiktu atkreipt demesi ar migrenos metu pasikeicia  g.gif

truputi nuraminai mane friends.gif Reiskiasi ne viena as cia tokia nerupestinga rolleyes.gif irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 11 03, 20:52)
O man kaip uzplaukia, kartais nei is sio nei is to pakyla, kartais paskutiniu metu nukrenta! doh.gif Priepuoliu metu dazniausia, kaip bebutu keista, jis geras - tik pora kartu buvo sukiles iki mazdaug 150/90... rolleyes.gif

Ženšenis nuo žemo spaudimo thumbup.gif

QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 11 03, 23:19)
va va, as irgi ziuriu visos tokios pareigingos seka spaudimus, o as nesu niekad priepuolio metu matavusis ir net neisivaizuoju ar jis sokineja  blush2.gif  smile.gif 

seniau manydavau, kad spaudimas aukštas ar žemas, pasimatavau kelis sykius ir tapo aišku
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 11 03, 20:55)

man irgi kartais kai jau būna itin stiprūs skausmai pakyla spaudimas, būna 150/90, o šiaip tai jis normalus pas mane.
Man jau nekartą yra buvę tokių atvejų, kai ryte pabundu skaudama galva, pasimatuoju būna tarkim 148/92, už kelių min. pamatuoju jau 111/78. Ir taip jau ne kartą buvę. negi taip gali greitai kisti spaudimas? Ar čia matuokliui negerai? nors esu jį sutikrinusi pagal kitus, rodos teisingai rodo g.gif

O jūs nepastebėjot kaip išsiplečia rankos kraujagyslės. aš tai pastebėjau, būna iššoka tokios mėlynos net užčiuopiamos, kaip pas senolę, o paskui susitraukia, kad neina įžiūrėti. Būtent skausmo metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 05 lapkričio 2009 - 12:33
QUOTE(rusiuke @ 2009 11 05, 12:33)
O jūs nepastebėjot kaip išsiplečia rankos kraujagyslės. aš tai pastebėjau, būna iššoka tokios mėlynos net užčiuopiamos, kaip pas senolę, o paskui susitraukia, kad neina įžiūrėti. Būtent skausmo metu.

Nea... Man buna tik, kad labai raudonos palieka ir karstos, kazkuriam laikui... unsure.gif Nors siaip pas mane jos visada ledines... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 11 05, 12:33)
man irgi kartais kai jau būna itin stiprūs skausmai pakyla spaudimas, būna 150/90, o šiaip tai jis normalus pas mane.
Man jau nekartą yra buvę tokių atvejų, kai ryte pabundu skaudama galva, pasimatuoju būna tarkim 148/92, už kelių min. pamatuoju jau 111/78. Ir taip jau ne kartą buvę. negi taip gali greitai kisti spaudimas? Ar čia matuokliui negerai? nors esu jį sutikrinusi pagal kitus, rodos teisingai rodo g.gif

Man taip visada kai skauda, tai 130/110 tai koks 90/60 arba būna š...kai pasidaro 140/60 va tada ir linksmumas prasideda doh.gif man tai normaliai kažkaip gal ryškesnės pasidaro g.gif bet rankos kaip pas chroncių pradeda drebėt lotuliukas.gif

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 11 05, 14:05)
Nea... Man buna tik, kad labai raudonos palieka ir karstos, kazkuriam laikui... unsure.gif Nors siaip pas mane jos visada  ledines... doh.gif

kaip įdomu, mano rankos ir kojos pasidaro šaltos šaltos ir niekaip nesušyla, kol skausmas nepraeina

man šiandien taip įkyriai skaudėjo galvą, net nežinau ar skaudėjo, maudė greičiau daryk ką nori vistiek vienodai, dabar jau gerai, grįžau po darbų kritau į lovą ir psio - sveika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 11 05, 20:50)
kaip įdomu, mano rankos ir kojos pasidaro šaltos šaltos ir niekaip nesušyla, kol skausmas nepraeina

man šiandien taip įkyriai skaudėjo galvą, net nežinau ar skaudėjo, maudė greičiau daryk ką nori vistiek vienodai, dabar jau gerai, grįžau po darbų kritau į lovą ir psio - sveika  doh.gif

Nea... Man priepuolio metu irgi ledines buna! doh.gif Slapios ir ledines! doh.gif O kai skausmas atleidinet pradeda, tada silti pradeda - akivaizdziai matosi... rolleyes.gif

O man sis rytas irgi negeras buvo, jau galvojau, kad 100% turesiu priepuoli! blink.gif doh.gif Bet nuo pietu kazkaip atsipaipaliojau, tai lyg praejo, dar turejau vakare su drauge susitikti, bet jau pabijojau vaziuoti... unsure.gif
Atsakyti
tikiu kad neramu, man būna atrodo jau geriau - nueini kur pasisėdi ir bam yra - skauda, po tokių dalykų mano tikslas namai ir lova...

na lai praeina mum skausmas ir ryt būkim sveikos
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 11 05, 21:21)
na lai praeina mum skausmas ir ryt būkim sveikos

drinks_cheers.gif
Atsakyti