Labas, šiandien liuks kokia gyva, net draugę perkrausčiau į kitą butą

+2009 11 12, 19:42-->
QUOTE(Lina

@ 2009 11 12, 19:42)
Ziurek
Lute nebesikartok su tais skausmais

o tai i bankrota sulysi viska be kramsnodama is eiles
Bukit sveikos mergaites visos
Ačiū už palaikymą

masinis apsiėdimas baigėsi, šiandien nieko nebesinorėjo
QUOTE(Upytė @ 2009 11 13, 10:26)
šiandien jau antra diena guliu namie, nes nesugėjau atsikelt į darbą nuo skausmo...Priepuoliai praktiškai kas savaitę užeina. Iki šiol gelbėdavausi Cinie, bet šįkart jis nepadėjo...
Beje, o žinote, jei Jums pripažinta migrena, tai vaistai nuo migrenos kompensuojami 50 proc?
Dar norėjau paklaust - ar nesiejate savo priepuolių su kažkokiu maistu? Aš žinau, kad negaliu riešutų, lydyto sūrio (bet tik kai jis būna keptas), burokų... Tik tiek iš savo stebėjimų išsaiškinau. Neturiu kantrybės sekti ir aiškintis, kas iššaukia tuos priepuolius (jei aišku tai nuo maisto).
Ar nesidarėte kas nors kraujo tyrimo, kuris parodo, kokio produkto netoleruojate - gal pabandžius jį išbraukt, suretėtų skausmai? Nežinau, kaip jis vadinasi...
Gražaus Jums savaitgalio be skausmo
O bent nedarbingumo pažymą davė?
Man kompensuoja, bet jei vaistų kaina 36Lt pardavimo, o perkant iš tiekėjų būna po 9Lt ir kai kompensuoja tik nuo tos sumos - 4,5Lt neapsimoka eit pas daktarą prašyt vaistų išrašyt, nes tik laiką sugaišti

o sumoki 31,5
Man yra maisto netoleravimas - dariaus tą kraujo tyrimą - alergiška viskam, bet ne kliniškai išreikšta t.y. tik beria, niežti ir lūpos pasipučia
Gero savaitgalio visiems