Įkraunama...
Įkraunama...

Prekyba SECOND HAND butikuose

QUOTE(lasiukas @ 2009 10 25, 13:13)

Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
o as siandien ieskojau kainom tu plastmasiuku gariunuos... ir neradau. niekas nieko nezino... g.gif
Atsakyti
Oi,kaip faina atsisesti prie kompo kaip zmogui... smile.gif ir nereikia neikur skubeti...Mano rekordai kiek pamenu,striuke 150Lt(odine jau faina toookia),rankinukas 20Lt,batai Nice 25Lt,vyr megztinis 18Lt,nu o siaip pas mane labai pigu,ten po 3-4Lt ,jau kas laaabai grazu,mdinga,-10-15Lt.Nes jai brengiau,zinau,pavartys ir nueis.O as ne ant visu rubu kainas dejau.Beje,kai is maiso isemi pirktas prekes,oi koks grazus rubas trodo,oi dabar prasysiu...bet praeina kazkuris,laikas,kabi jis,ir tau pradeda atrodyti kad neiko jis neypatingas,ir tikrai kainuoti gali jis daug maziau.be to as linkusi i derybas,pas mane galima deretis.Muzika ir as turiu,bet kaip nusibosta ji man...Svejoju is kur nors mazyti Sileli nusipirkti,ot faina butu.Didziausias trukumas - saltis...pas mane brrr....Retkarciais pasijungiu sildytuva,nes oi kaip gaila elektrai visa uzdarbi padeti g.gif Ai,del sapnu!!As nesapnuoju jokiu skuduru biggrin.gif Buvo pora nakteliu kada sunkei uzmigti sekesi,bet pagalvojau,"na,brangioji,i viska reikia ziuret paprasciau.." smile.gif Ir nieko,nei galvoju,nei ka,pareinu,namo,visas mintis i sali,kalbames su sunum,nes beeeproto be galo jo pasiilgstu per diena,tiesa sakant tik apie ji ir mastau visa diena.
(Oho kad prirasiau doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ovimama: 25 spalio 2009 - 14:16
QUOTE(lasiukas @ 2009 10 24, 21:52)
,ryt vaziuosiu pasiimt,galvojau pirmadieni Utena siekt nes airiski bus,

o kokio dydžio utenoj tie maišai ir po kiek litu kg? g.gif man verkiant reikia rūbu reikia rytoj važiuoti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 24, 16:41)
žemietė mano  mirksiukas.gif  Vilniui gyvenu nedaug- 5 m. Su baime kraustėmės, irgi smogo bijojau. Tačiau atsikraustėm tokion fainon viečikėn,šalia parko,gyvenu tarsi miške  thumbup.gif Pripratau, ir nors miela pas tėvelius į svečius nuvažiuot,bet gyvent grįžt Panevėžin nebenorėčiau.

geras, esi irgi iš Panevėžio bigsmile.gif Žinai, ir šuo karaimas pripranta, jaučiu ir aš priprasčiau prie didmiesčio, bet man , kol kas , ir čia gerai biggrin.gif Beje, gal kada susitiksim, jei tėvai gyvena mirksiukas.gif

QUOTE(vajuta @ 2009 10 24, 19:01)
as is kupiskio smile.gif  panevezys tai man mielas ir nepavojingas jei nesitrainiosi pakampem velai. o vat sakydavau, kad NIEKADA negyvensiu vilniuj, kad jis per didelis ir t.t. o va kaip gavos, gyvenu ir visai cia patinka. ir jau pazistu daug maz smile.gif  kamsciai cia daug didesni...as bijau pati vairuot vilniuj..... doh.gif  blush2.gif

Ką ten Kupiškis, rukoi padat drinks_cheers.gif Žemietės biggrin.gif

QUOTE(tipitapu @ 2009 10 24, 22:40)
Idomu kam uz kiek brangiausiai pavyko parduoti megztuka, striuke, dzinsus, rankinuka

Mano rekordai:
megztukas 25 Lt
striuke 50 Lt brangiausia parduota preke
dzinsai 25
rankinukas 20

Mano savaitės rekordai (kadangi tik tiek tedirbau lotuliukas.gif )
Megztukas 38
Bliuzelė vyr. 38
Rankinė 14 mastau.gif
Batai 30
Striukė vaikiška 20 g.gif (čiut ne milijonierė laugh.gif)
O doh.gif -kailinė apykaklė 60 rolleyes.gif
Ai, nebežinau daugiau, juk prekiavau ne aš, tai kiek atsiminiau, tiek parašiau.....

Šiandien pasiėmiau treningines kelnes, šiaip sau, bet daug klausinėjo, tad surizikavom, bus matyti kaip su jom unsure.gif

Beje, labos lietingą sekmadienį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 10 25, 17:54)

Šiandien pasiėmiau treningines kelnes, šiaip sau, bet daug klausinėjo, tad surizikavom, bus matyti kaip su jom unsure.gif

kur imei? blush2.gif manes irgi prašo treningu bet nežinau kur imti, kartais kai paskambini paklausti kainu tai šoka gaunu unsure.gif

ar imat kuri panevėžy rubelius? g.gif

Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 10 25, 18:54)
Beje, gal kada susitiksim, jei tėvai gyvena mirksiukas.gif

tai jei parduotuvę turi, galiu užeit kada, kai būsiu biggrin.gif

Ei ryt kas būsit Utenoj, meetas gausis biggrin.gif Tik deja nepažinsim viena kitos,mane nebent iš fotkės pažinsit,jei drąsios prieikit pasilabint mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 25 spalio 2009 - 17:19
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 18:18)

Ei ryt kas būsit Utenoj, meetas gausis  biggrin.gif Tik deja nepažinsim viena kitos,mane nebent iš fotkės pažinsit,jei drąsios prieikit pasilabint  mirksiukas.gif

važiuočiau ir aš rytoj ale nežinau koks kiekis ten tu maišu ir kokia kaina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 10 25, 19:20)
važiuočiau ir aš rytoj ale nežinau koks kiekis ten tu maišu ir kokia kaina  blush2.gif

Kaina 5,30 lt/kg. kiek kg maišuose nežinau. Šiaip jei originalas, tai maišai tokie kaip mūsų šiukšliniai dideli juodi būna,ten apie 18 kg panašiai telpa. Bent jau kaip mačiau Airijoj kokius surenka,kokie čia atvažiuoja nežinau. Bendrai,o koks skirtumas po kiek,manau atsvers kiek nori imt
Atsakyti
aiškutis

o kuri bandėt imi vokiškus rubelius g.gif kaip ten kokybė buna ar apsimoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 10 25, 14:15)
Oi,kaip faina atsisesti prie kompo kaip zmogui... smile.gif  ir nereikia neikur skubeti...Mano rekordai kiek pamenu,striuke 150Lt(odine jau faina toookia),rankinukas 20Lt,batai Nice 25Lt,vyr megztinis 18Lt,nu o siaip pas mane labai pigu,ten po 3-4Lt ,jau kas laaabai grazu,mdinga,-10-15Lt.Nes jai brengiau,zinau,pavartys ir nueis.O as ne ant visu rubu kainas dejau.Beje,kai is maiso isemi pirktas prekes,oi koks grazus rubas trodo,oi dabar prasysiu...bet praeina kazkuris,laikas,kabi jis,ir tau pradeda atrodyti kad neiko jis neypatingas,ir tikrai kainuoti gali jis daug maziau.be to as linkusi i derybas,pas mane galima deretis.Muzika ir as turiu,bet kaip nusibosta ji man...Svejoju is kur nors mazyti Sileli nusipirkti,ot faina butu.Didziausias trukumas - saltis...pas mane brrr....Retkarciais pasijungiu sildytuva,nes oi kaip gaila elektrai visa uzdarbi padeti  g.gif Ai,del sapnu!!As nesapnuoju jokiu skuduru biggrin.gif Buvo pora nakteliu kada sunkei uzmigti sekesi,bet pagalvojau,"na,brangioji,i viska reikia ziuret paprasciau.." smile.gif Ir nieko,nei galvoju,nei ka,pareinu,namo,visas mintis i sali,kalbames su sunum,nes beeeproto be galo jo pasiilgstu per diena,tiesa sakant tik apie ji ir mastau visa diena.
(Oho kad prirasiau  doh.gif )

Sveika,
o klausyk zinau kad tu is Klaipedos is kurtu imi prekes ir po kiek uz kg moki??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 10 25, 19:33)
o kuri bandėt imi vokiškus rubelius  g.gif  kaip ten kokybė buna ar apsimoka  g.gif

Gerų atsiliepimų niekad negirdėjau,tai nerizikuočiau imt
Atsakyti