Gal ir as vaziuociau kita karteli
Labai lauksiu jusu ziniu rytoj, kaip prekytes?
Beje kas kiek laiko ten furos buna, kas savaite ar kaip
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 20:04)
Nu bet čia vėl gi loterija,gali pirmus pasiimt gerus,o antra partija papult nekokių ir atvirkščiai,juk kiekvienas maišas iš skirtingų namų ir rajonų rinkti. Čia jau laimės dalykas,pažaisim rytoj "lemta-nelemta"
Jeckau kaip bijau ir kartu labai noriu 
gal kuri žinote kur raudondvaryje yra rūbai?
QUOTE(blakstienute @ 2009 10 25, 21:12)
Kas antrą sav. kaip supratau
QUOTE(lasiukas @ 2009 10 25, 21:13)
..o mergaites gal pilam is vakaro visos butelka ismauksim iki ryto ir rubu sulauksim pirmos 
Gera idėja
QUOTE(vilite @ 2009 10 25, 18:11)
kur imei?
manes irgi prašo treningu bet nežinau kur imti, kartais kai paskambini paklausti kainu tai šoka gaunu
ar imat kuri panevėžy rubelius?
ar imat kuri panevėžy rubelius?
aš perku Panevėžyje, bet kol kas vienoje vietoje (Katkų g.), ryt planavom kitur bandyti, bet nebetelpa niekas, parduotuvė sausakimša, tad teks luktelti bent savaitėlę
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 18:18)
tai jei parduotuvę turi, galiu užeit kada, kai būsiu 
Ei ryt kas būsit Utenoj, meetas gausis
Tik deja nepažinsim viena kitos,mane nebent iš fotkės pažinsit,jei drąsios prieikit pasilabint 
Ei ryt kas būsit Utenoj, meetas gausis
tik viena bėda, kad aš ten praktiškai nebūnu, nes dirbu kitame darbuke
Mergai, aš jumei užpavydėjau ir bijau ar nesprogsiu
Papildyta:
QUOTE(vilite @ 2009 10 25, 19:24)
tai va dabar ir sprendžiu ta dilema, bet labai jau daug kur iš vokietijos ir škotijos skelbimu yra
tiklsiai pasakyta kai pasakysiu saviškiui važiuok i utena ir ieškok angaru kai sius jis mane po velniu 
aš apie vokiškus irgi nekokią nuomonę esu girdėjusi, nzn ar verta rizikuoti
QUOTE(lasiukas @ 2009 10 25, 19:36)
Utenoje maisiukai buna maziukai balti na ivairiu dydziu ten jie,juos meta is furos i dideli balta maisa kol pasakai stop..gana..tada veza sverti ir prie tavo masinos nuves ten juos ismetysi i sav masina..kas vaziuos veliau jau gali is sandelio jau imt nes is furos bus ten perkelta o ten jau dideliuose maisuose sudeti maisiukai buna ta dideli maisa pasveria ir tiek turi imt.Kiek daug zada vaziuoti jaz kaip cia jus atganyti visas
seip su viena mamyte tik esu susitikusi Eudra is cia..utenoje dar neteko
jei kas nores atsekti as busiu su juoda zefyra.Jei katra pasiklysite mergaites skambinkite tel.bandysiu nuaiskint kur vaziuot jums.861860304 (Edita)
mano bendravardė
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 20:04)
Nu bet čia vėl gi loterija,gali pirmus pasiimt gerus,o antra partija papult nekokių ir atvirkščiai,juk kiekvienas maišas iš skirtingų namų ir rajonų rinkti. Čia jau laimės dalykas,pažaisim rytoj "lemta-nelemta"
Jeckau kaip bijau ir kartu labai noriu 
kažin ar užmigsi spresdama dilemą lemta-nelemta
P.S. Rogrinta, avatare tavo fotkė
QUOTE(ecka @ 2009 10 25, 21:31)
Aišku,kad mano
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 25, 22:13)
Kas sutrukdė?
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 22:16)
Kas sutrukdė?
kabinos nepadare,ir ligintuvas sugedo ,o aplink niekur pirkt nebuvo QUOTE(lasiukas @ 2009 10 25, 21:00)
Papildyta:
jei esi is didmiescio isivesk firma Kaivida paziuresi gal tavo mieste yra ji jie prekiauja tais pistoletais..o gariunuose sake reikia ziuret audiniu pardes kur yra ten jie prekiaujami
dekui
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 20:58)
Aišku,kad mano
Negi dėsiu vietoj savęs ką nors kitą
Tik su mašina būsiu,jei kas manęs ant arklio ieškotų 
labai graži, todėl negalėjau nė pagalvoti
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 25, 21:19)
ui, saulut, kaip visada kas nors koją pakiša, kam ligos, kam šiaip visokie nesklandumai ... Laikykis ir nepervark
QUOTE(ecka @ 2009 10 25, 23:33)
labai graži, todėl negalėjau nė pagalvoti
ui, saulut, kaip visada kas nors koją pakiša, kam ligos, kam šiaip visokie nesklandumai ... Laikykis ir nepervark
ai visada taip buna.