QUOTE(vilite @ 2009 10 25, 18:11)
kur imei?

manes irgi prašo treningu bet nežinau kur imti, kartais kai paskambini paklausti kainu tai šoka gaunu
ar imat kuri panevėžy rubelius?
aš perku Panevėžyje, bet kol kas vienoje vietoje (Katkų g.), ryt planavom kitur bandyti, bet nebetelpa niekas, parduotuvė sausakimša, tad teks luktelti bent savaitėlę
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 18:18)
tai jei parduotuvę turi, galiu užeit kada, kai būsiu
Ei ryt kas būsit Utenoj, meetas gausis

Tik deja nepažinsim viena kitos,mane nebent iš fotkės pažinsit,jei drąsios prieikit pasilabint
tik viena bėda, kad aš ten praktiškai nebūnu, nes dirbu kitame darbuke

Bet gal kada ištaikysim ir taip susitikti (reik tel.)
Mergai, aš jumei užpavydėjau ir bijau ar nesprogsiu

Norėčiau su jumis susitikti ir apsiprekinti Utenoje, betgi man darbas, o prekių vis dar turiu, tai gal kitą kartą važiuosite, praneškite, gal kaip nors pavyktų ištrūkti

Beje, linkiu užsipirkti gerų prekių ir mums pasigirti
Papildyta:
QUOTE(vilite @ 2009 10 25, 19:24)
tai va dabar ir sprendžiu ta dilema, bet labai jau daug kur iš vokietijos ir škotijos skelbimu yra

tiklsiai pasakyta kai pasakysiu saviškiui važiuok i utena ir ieškok angaru kai
sius jis mane po velniu
aš apie vokiškus irgi nekokią nuomonę esu girdėjusi, nzn ar verta rizikuoti
QUOTE(lasiukas @ 2009 10 25, 19:36)
Utenoje maisiukai buna maziukai balti na ivairiu dydziu ten jie,juos meta is furos i dideli balta maisa kol pasakai stop..gana..tada veza sverti ir prie tavo masinos nuves ten juos ismetysi i sav masina..kas vaziuos veliau jau gali is sandelio jau imt nes is furos bus ten perkelta o ten jau dideliuose maisuose sudeti maisiukai buna ta dideli maisa pasveria ir tiek turi imt.Kiek daug zada vaziuoti jaz kaip cia jus atganyti visas

seip su viena mamyte tik esu susitikusi Eudra is cia..utenoje dar neteko

jei kas nores atsekti as busiu su juoda zefyra.Jei katra pasiklysite mergaites skambinkite tel.bandysiu nuaiskint kur vaziuot jums.861860304 (Edita)
mano bendravardė
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 20:04)
Nu bet čia vėl gi loterija,gali pirmus pasiimt gerus,o antra partija papult nekokių ir atvirkščiai,juk kiekvienas maišas iš skirtingų namų ir rajonų rinkti. Čia jau laimės dalykas,pažaisim rytoj "lemta-nelemta"

Jeckau kaip bijau ir kartu labai noriu
kažin ar užmigsi spresdama dilemą lemta-nelemta

Fainas jausmas, noriu- bijau -vistiek noriu

Gal viskas bus okis
P.S. Rogrinta, avatare tavo fotkė

Maniau kokia internetinė