Įkraunama...
Įkraunama...

Prekyba SECOND HAND butikuose

Labai lauksiu jusu ziniu rytoj, kaip prekytes? 4u.gif
Gal ir as vaziuociau kita karteli smile.gif Beje kas kiek laiko ten furos buna, kas savaite ar kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 20:04)
Nu bet čia vėl gi loterija,gali pirmus pasiimt gerus,o antra partija papult nekokių ir atvirkščiai,juk kiekvienas maišas iš skirtingų namų ir rajonų rinkti. Čia jau laimės dalykas,pažaisim rytoj "lemta-nelemta" hihihi.gif Jeckau kaip bijau ir kartu labai noriu  rolleyes.gif

biggrin.gif na zinoma cia loterija..as imsiu koki 50-100 masinoje praskanuosiu jei viskas ok imsiu daugiau ..praita emima daugiau nei puse rubu buvo su kainomis geros kokybes..ale tai nereiskia kad si kart tokie bus..o mergaites gal pilam is vakaro visos butelka ismauksim iki ryto ir rubu sulauksim pirmos biggrin.gif
Atsakyti
gal kuri žinote kur raudondvaryje yra rūbai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstienute @ 2009 10 25, 21:12)
Beje kas kiek laiko ten furos buna, kas savaite ar kaip  ax.gif

Kas antrą sav. kaip supratau

QUOTE(lasiukas @ 2009 10 25, 21:13)
..o mergaites gal pilam is vakaro visos  butelka ismauksim iki ryto  ir rubu sulauksim pirmos biggrin.gif

Gera idėja thumbup.gif Jau važiuot? bigsmile.gif Nors ne nevažiuosiu,tik ką šampės su anyta ir kaimynka išgėriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 10 25, 18:11)
kur imei?  blush2.gif  manes irgi prašo treningu bet nežinau kur imti, kartais kai paskambini paklausti kainu tai šoka gaunu  unsure.gif
ar imat kuri panevėžy rubelius?  g.gif

aš perku Panevėžyje, bet kol kas vienoje vietoje (Katkų g.), ryt planavom kitur bandyti, bet nebetelpa niekas, parduotuvė sausakimša, tad teks luktelti bent savaitėlę g.gif

QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 18:18)
tai jei parduotuvę turi, galiu užeit kada, kai būsiu  biggrin.gif

Ei ryt kas būsit Utenoj, meetas gausis  biggrin.gif Tik deja nepažinsim viena kitos,mane nebent iš fotkės pažinsit,jei drąsios prieikit pasilabint  mirksiukas.gif

tik viena bėda, kad aš ten praktiškai nebūnu, nes dirbu kitame darbuke doh.gif Bet gal kada ištaikysim ir taip susitikti (reik tel.) ax.gif

Mergai, aš jumei užpavydėjau ir bijau ar nesprogsiu lotuliukas.gif Norėčiau su jumis susitikti ir apsiprekinti Utenoje, betgi man darbas, o prekių vis dar turiu, tai gal kitą kartą važiuosite, praneškite, gal kaip nors pavyktų ištrūkti unsure.gif Beje, linkiu užsipirkti gerų prekių ir mums pasigirti wink.gif

Papildyta:
QUOTE(vilite @ 2009 10 25, 19:24)
tai va dabar ir sprendžiu ta dilema, bet labai jau daug kur iš vokietijos ir škotijos skelbimu yra  blush2.gif

lotuliukas.gif  tiklsiai pasakyta kai pasakysiu saviškiui važiuok i utena ir ieškok angaru kai sius jis mane po velniu  rolleyes.gif

aš apie vokiškus irgi nekokią nuomonę esu girdėjusi, nzn ar verta rizikuoti unsure.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(lasiukas @ 2009 10 25, 19:36)
Utenoje maisiukai buna maziukai balti  na ivairiu dydziu ten jie,juos meta is furos i dideli balta maisa  kol pasakai stop..gana..tada veza sverti  ir prie tavo masinos nuves ten juos ismetysi i sav masina..kas vaziuos veliau jau gali is sandelio jau imt nes is furos bus ten perkelta  o ten jau dideliuose maisuose sudeti maisiukai buna  ta dideli maisa pasveria ir tiek turi imt.Kiek daug zada vaziuoti  jaz kaip cia jus atganyti visas biggrin.gif seip su viena mamyte tik esu susitikusi Eudra is cia..utenoje dar neteko biggrin.gif jei kas nores atsekti  as busiu su juoda zefyra.Jei katra pasiklysite mergaites skambinkite tel.bandysiu nuaiskint kur vaziuot jums.861860304 (Edita)

mano bendravardė bigsmile.gif wub.gif
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 20:04)
Nu bet čia vėl gi loterija,gali pirmus pasiimt gerus,o antra partija papult nekokių ir atvirkščiai,juk kiekvienas maišas iš skirtingų namų ir rajonų rinkti. Čia jau laimės dalykas,pažaisim rytoj "lemta-nelemta" hihihi.gif Jeckau kaip bijau ir kartu labai noriu  rolleyes.gif

kažin ar užmigsi spresdama dilemą lemta-nelemta lotuliukas.gif Fainas jausmas, noriu- bijau -vistiek noriu laugh.gif Gal viskas bus okis 4u.gif

P.S. Rogrinta, avatare tavo fotkė blink.gif Maniau kokia internetinė lotuliukas.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 10 25, 21:31)
P.S. Rogrinta, avatare tavo fotkė blink.gif  Maniau kokia internetinė lotuliukas.gif  blush2.gif  wub.gif

Aišku,kad mano biggrin.gif Negi dėsiu vietoj savęs ką nors kitą nail.gif Tik su mašina būsiu,jei kas manęs ant arklio ieškotų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 25 spalio 2009 - 20:00
nu ir as pagaliau namie .gryzau pikta baisei.puse darbu nepasidariau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 25, 22:13)
nu ir as pagaliau namie .gryzau pikta baisei.puse darbu nepasidariau. schmoll.gif

Kas sutrukdė?
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 22:16)
Kas sutrukdė?
kabinos nepadare,ir ligintuvas sugedo ,o aplink niekur pirkt nebuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 10 25, 21:00)
biggrin.gif masina mano opel zafyra as ja taip vadinu zefyriuke..atseksite jei neprasilenksime juoda masina ir juoda moteris biggrin.gif
Papildyta:

jei esi is didmiescio isivesk firma Kaivida paziuresi gal tavo mieste yra ji  jie prekiauja tais pistoletais..o gariunuose sake reikia ziuret audiniu pardes kur yra  ten jie prekiaujami

dekui smile.gif as is vilniaus..tai vistiek kazkur rasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 20:58)
Aišku,kad mano  biggrin.gif Negi dėsiu vietoj savęs ką nors kitą  nail.gif Tik su mašina būsiu,jei kas manęs ant arklio ieškotų  lotuliukas.gif

labai graži, todėl negalėjau nė pagalvoti rolleyes.gif biggrin.gif
QUOTE(doviliukei @ 2009 10 25, 21:19)
kabinos nepadare,ir ligintuvas sugedo ,o aplink niekur pirkt nebuvo verysad.gif

ui, saulut, kaip visada kas nors koją pakiša, kam ligos, kam šiaip visokie nesklandumai ... Laikykis ir nepervark 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 10 25, 23:33)
labai graži, todėl negalėjau nė pagalvoti  rolleyes.gif biggrin.gif
ui, saulut, kaip visada kas nors koją pakiša, kam ligos, kam šiaip visokie nesklandumai ... Laikykis ir nepervark 4u.gif

ai visada taip buna.
Atsakyti