rogrinta klausyk kelinta tu is namu isvaziuosi jeigu 8val. planuoji but Utenoj.
As gal vyra nusiusiu, bet jis kol dar reikalus savo susitvarkys tai tik apie 13 val bus Utenoje
ovimama na taip seimos per ta darba nematai. As todel puse etato ir imu darbuotoja, kad nors namus tvarkoje laikyciau ir su seima pabuciau. televizoriukas tai gal ir nebloga ideja, as tai skaitau knygas kol neatsibodo.
vilite as tai tokioje parduotuveje pirkau Vilniuje per interneta susiradau. Bet dabar adreso neprisimenu jei rasiu rytoj darbe parasysiu.
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 18:59)
Gerų atsiliepimų niekad negirdėjau,tai nerizikuočiau imt
nu va o aš gundausi paimti bet ir bijau

QUOTE(tipitapu @ 2009 10 25, 19:00)
ovimama na taip seimos per ta darba nematai. As todel puse etato ir imu darbuotoja,
vilite as tai tokioje parduotuveje pirkau Vilniuje per interneta susiradau. Bet dabar adreso neprisimenu jei rasiu rytoj darbe parasysiu.
bet ar apsimokės

dėkui

roginta gal gali tikslu adresa utenoj kur yra parašyti

turguj stovėti tai tikras š ....

QUOTE(tipitapu @ 2009 10 25, 20:00)
rogrinta klausyk kelinta tu is namu isvaziuosi jeigu 8val. planuoji but Utenoj.
Nu apie 6.30 tai reiktų išvažiuot,bet kaip gausis nežinau. Nenorėčiau labai savęs prievartaut anksti keltis,bet..juk man 10 val reik parduotuvę atsidaryt. Aišku nespėsiu,bet reik pasistengt kuo anksčiau išlėkt
QUOTE(vilite @ 2009 10 25, 20:04)
x-nu va o aš gundausi paimti bet ir bijau
xx-roginta gal gali tikslu adresa utenoj kur yra parašyti
stovėjau tris dienas tai prasikeikiau 

xx-roginta gal gali tikslu adresa utenoj kur yra parašyti

x- kažkaip nesigundau kai giriančių nėr. Vat Utena susigundžiau,nes daug kas giria,nors ir sakiau,kad nerūšiuotų neimsiu

xx- tikslaus nežinau, dairysiuos raudonų angarų Basanavičiaus g.

QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 19:12)
x- kažkaip nesigundau kai giriančių nėr. Vat Utena susigundžiau,nes daug kas giria,nors ir sakiau,kad nerūšiuotų neimsiu 

tai va dabar ir sprendžiu ta dilema, bet labai jau daug kur iš vokietijos ir škotijos skelbimu yra

lasiukas gi labai smulkiai nupasakojo,tai aš planelį nusibraižiau,manau rasiu
QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 19:29)
lasiukas gi labai smulkiai nupasakojo,tai aš planelį nusibraižiau,manau rasiu
tai reikia ir man nubraižyti gal

Utenoje maisiukai buna maziukai balti na ivairiu dydziu ten jie,juos meta is furos i dideli balta maisa kol pasakai stop..gana..tada veza sverti ir prie tavo masinos nuves ten juos ismetysi i sav masina..kas vaziuos veliau jau gali is sandelio jau imt nes is furos bus ten perkelta o ten jau dideliuose maisuose sudeti maisiukai buna ta dideli maisa pasveria ir tiek turi imt.Kiek daug zada vaziuoti jaz kaip cia jus atganyti visas
seip su viena mamyte tik esu susitikusi Eudra is cia..utenoje dar neteko
jei kas nores atsekti as busiu su juoda zefyra.Jei katra pasiklysite mergaites skambinkite tel.bandysiu nuaiskint kur vaziuot jums.861860304 (Edita)
Papildyta:
tiesa dar kas vaziuosite is to pacio miesto koperuokites pirkimui nes jei 300 kg pirksite bus po 5.10..as pvz su drauge kartu pirksime gausis pigiau

Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 10 25, 19:33)
Utenoje maisiukai buna maziukai balti na ivairiu dydziu ten jie,juos meta is furos i dideli balta maisa kol pasakai stop..gana..tada veza sverti ir prie tavo masinos nuves ten juos ismetysi i sav masina..kas vaziuos veliau jau gali is sandelio jau imt nes is furos bus ten perkelta o ten jau dideliuose maisuose sudeti maisiukai buna ta dideli maisa pasveria ir tiek turi imt.Kiek daug zada vaziuoti jaz kaip cia jus atganyti visas
jei kas nores atsekti as busiu su juoda zefyra.Jei katra pasiklysite mergaites skambinkite tel.bandysiu nuaiskint kur vaziuot jums.861860304 (Edita)

tiesa dar kas vaziuosite is to pacio miesto koperuokites pirkimui nes jei 300 kg pirksite bus po 5.10..as pvz su drauge kartu pirksime gausis pigiau

QUOTE(lasiukas @ 2009 10 25, 19:36)
Papildyta:

Papildyta:
niu va dabar telefonu kai užpulsim tave

tai galima daryti ir taip paimi tarkim kokius trys keturis maišiukus, praverti kokia rubu kokybė mašinoje ir vėl gali imti

nes dzieve dzieve kiek nudegus tai kaip ir bijau imti o iš kitos pusės kiek skambinu dėl rušiuotu tai tiek virš 10lt gersnės virs 27 tai man per brangu arba aš nemoku ieškoti

primeskite ta kad eile bus zmoniu labai laiko sackintis neturesite,tiesiog tegu pasveria na koki 50-100 kg aciu uzteks..masinoje prakratysite..jei nieko gero namuko vaziuojat..jei rubai geri stojate vel i eile ir vel perkate..paskutini karta kai emiau tikrai super rubai buvo.dar nuo kauno puses nepasakiau kaip patekt nedavaziave sankryzos desinej pusej bus degaline tuoj uz jos sukite i kaire kur garazai matosi ir vaziuojate tiesiai stebedami po kaire uzrasa su deveti rubai.
QUOTE(lasiukas @ 2009 10 25, 20:36)
x- jei kas nores atsekti as busiu su juoda zefyra.Jei katra pasiklysite mergaites skambinkite tel.bandysiu nuaiskint kur vaziuot jums.861860304 (Edita)
xx-tiesa dar kas vaziuosite is to pacio miesto koperuokites pirkimui nes jei 300 kg pirksite bus po 5.10..as pvz su drauge kartu pirksime gausis pigiau
xx-tiesa dar kas vaziuosite is to pacio miesto koperuokites pirkimui nes jei 300 kg pirksite bus po 5.10..as pvz su drauge kartu pirksime gausis pigiau

x- nu vsio,numerį įsivedžiau

xx- nu kas nori su manim iš Vilniaus?

QUOTE(rogrinta @ 2009 10 25, 19:52)
x- nu vsio,numerį įsivedžiau
O kas ta juoda zefyra?

Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 10 25, 14:51)
o as siandien ieskojau kainom tu plastmasiuku gariunuos... ir neradau. niekas nieko nezino... 

jei esi is didmiescio isivesk firma Kaivida paziuresi gal tavo mieste yra ji jie prekiauja tais pistoletais..o gariunuose sake reikia ziuret audiniu pardes kur yra ten jie prekiaujami
QUOTE(lasiukas @ 2009 10 25, 20:51)
primeskite ta kad eile bus zmoniu labai laiko sackintis neturesite,tiesiog tegu pasveria na koki 50-100 kg aciu uzteks..masinoje prakratysite..jei nieko gero namuko vaziuojat..jei rubai geri stojate vel i eile ir vel perkate.
Nu bet čia vėl gi loterija,gali pirmus pasiimt gerus,o antra partija papult nekokių ir atvirkščiai,juk kiekvienas maišas iš skirtingų namų ir rajonų rinkti. Čia jau laimės dalykas,pažaisim rytoj "lemta-nelemta"