QUOTE(Erika.Stn @ 2009 11 20, 02:44)
Taip, aš kaip tik dabar galvoju į tą kliniką važiuot, bet turiu nusižiūrėjus dakt. Ž.Žėba. Gal gali pasakyti, kiek maždaug pinigėlių reikia pirmam vizitui turėti? Nėra jų labai daug, bet vardant švento tikslo, sukrapštysim
Atmintim didziuotis tikrai negaliu

Paskutini karta buvau pavasari (Balandi). Uz konsultacija apie 40Lt plus apie 120LT ant lektuvo, su kamera vidu (gimda, kiausides, kakleli) paziurejo, tepinelio testas. Na visada gaudavosi apie 150, bet paskutini karta, tai net 260Lt, del to kad daugiau visokiu tyrimu dare, nes pasakiau jai kad planuojam vaikiuka, tai sako, padarysim daugiau tyrimeliu, kad paziuretumem ar niekas netrukdys pastoti. Kadangi viskas buvo tvarkoj ir gana greitai pastojau, tai labai jos ir nekamantinejau kokie tie testai ir t.t. Bet as tau patarciau paprasciausiai uzsiregistruoti konsultacijai ir pasipasakoti, o paskui jau jie tau patars kokius testus atlikti, bet tu klausk apie kainas, nes zinai kaip buna privaciai, jiems nelabai idomu turi tu pinigu ar ne. Nu zodziu tikrai bandyk. Tikiuosi jie graziai tave priims, nes girdejau nusiskundimu ta klinika. Bijau paskui kalta likti, jeigu tu nusivilsi. Bet man asmeniskai ten patiko ir tikrai as ten eiciau. Sekmes. Butinai parasyk, kai kur nors uzsiregistruosi.
Papildyta:
QUOTE(Wonderful @ 2009 11 20, 03:19)
aga, as pas ji lankiausi,bet dar tik viena karta
po kazanaviciaus, jis man pats idealiausias gyd

nes apie primaji, net kalbet nenoriu
teisingai parasei, jis saltokas, bet informacijos pas ji galvoj nemazai

tikiuosi, ir kiti kartai nenuvils manes
beje, apie Motina ir Vaika, as irgi jau esu girdejus nelabai geru atsiliepimu...

tiklsiau net blogu
Kazanavicium ir as labai nusivylusi buvau
Papildyta:
QUOTE(Wonderful @ 2009 11 20, 03:34)
nu zinok, skaiciau ir neatsistebejau, parasei viska, taip,kaip as jauciuosi visa sia sav
tooookia pleksne pasidariau, lipdo mane prie zemes, jegu visiskai neturiu net iki wc nueit

kambary temp 23laipsniai, o as apsikutojus sedziu ir dar su ledinemis rankomis

snd isvis, net turedama daug noro,nesugebeciau ka nors apkumsciuot
ir kas cia dabar pasidare?
kiek dbr tau savaiteliu nestumas?
beje, tsh norma geriausia butu iki 1, bet pas tave kitokios normos,tai nezinau ar tau taikyt tai reiketu
Nu va matai, gal cia toks metu laikas. Bet ir as taip pat jauciuosi. Tikra pleksne

siandien 9 savaites nestumui. Kartais pagalvoju, gal paciai pasireguliuoti ta tiroksina, dabar geriu po 100, jei dadeciau 25, jauciu vel griztu TSH iki kokiu 1.7.